Intel işlemcili ilk telefonunu satışa çıkardı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Intel işlemcili ilk telefonunu satışa çıkardı!
Rus firması MegaFon ilk Intel işlemcili telefonunu bugün satışa çıkardı. Android işletim sistemine sahip MegaFon Mint orta dereceli bir telefon olarak karşımıza çıkıyor. 1.6 GHz Atom Z2460 tek çekirdekli işlemci bulunduruyor.XMM 6260 HSPA+ modemli telefon 'yu andırıyor. 400MHz grafiklere sahip telefon 1080p video kayıt kapasitesine sahip. 8 mega piksel kapasiteli kamerası oldukça hızlı işlem yapıyor. 4 inç yüksek çözünürlüklü ekranının yanında Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemini desteklemiyor.

Ayrıca MegaFon SPB yazılımıyla çalışıyor. Lenovo LePhone K800 ve Lava X900'ün ardından çıkan telefonun henüz Amerika'da satışa çıkıp çıkmayacağı belirtilmiyor. Rusya'da bugün itibariyle satışa çıkan telefonun fiyatı 550$.

Alıntıdır.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Pahalı gibi geldi ama...

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
bence de oyle.

reaurora

reaurora

Üye
Özelliklerine bakılırsa fiyatı uygun. Ama firması tarafından destek görüp görmemesi en önemli unsur.

TheMadness

TheMadness

Üye
Orange San Diego'nun aynısı.

SilentOne

SilentOne

Üye
Özelliklerine bakılırsa fiyatı uygun. Ama firması tarafından destek görüp görmemesi en önemli unsur.

gosterirler desteqi buyuk bir ihtimal cunku intelde mobil dunyasina girdiqi icjn hatta intel kendisidesteqi desteqini verir

enterneoll

enterneoll

Üye
4.1 almıyakacakmış destek almıyacağı şimdiden belli

TheMadness

TheMadness

Üye

gosterirler desteqi buyuk bir ihtimal cunku intelde mobil dunyasina girdiqi icjn hatta intel kendisidesteqi desteqini verir

İşlemci intel. Nasıl destek verecek? Bize arm destek veriyor mu?

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Megafon ilk defa az farklada olsa müşterinin yüzünü güldürdü desenize. Konuşma pahalı, internet pahalı, Türkiye'den görüşme yapınca iki taraftanda ücret alır falan filan ama çok büyük bir şirket! Beeline boş durmaz bir atak yapar ama MTC'i bilmiyorum. Bekleyeceğiz ...

SilentOne

SilentOne

Üye

İşlemci intel. Nasıl destek verecek? Bize arm destek veriyor mu?
aslında doğru diyorsun ama ne bilem hani intelde yeni yeni mobil olaylarına girince destekler flen dusunuyırdumda 4.1 i almıyacakmıs bastan destek gitmiş

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Ben tasarım - yazılım olarak beğendim.. Rusyada iyi satar..

CasuS_87

CasuS_87

Üye
550$ diyor . Türkiye'de 1.500 - 2.000 :tl: olur :) Tabi gelirse :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt