seninki eski modeli amaNalet olsun bende kullanıyorum bıktım birde bnmki turion![]()
intel inde eski işlemcileri var 
hasan bi yannislik yokmu orda 6200 6 cekirdek islemci 8100 8 cekirdekten daha iyi diyo

Tehlike ";4484906][COLOR="DarkRed' Alıntı:
seninki eski modeli amaintel inde eski işlemcileri var
![]()
ama amdlerde daha ucuz.[/COLOR]
yooo doğru![]()
bi bak ne acaba
araştırmacı öğrencı![]()
ya bulamiyorum sen soyle 
performans olarak bir bakıma öyledir. çünkü kullandıkları çekirdeklerin hesaplama şekilleri arasında fark varintel her zaman bi atım öndedir amd de neymiş beahh

tüm yük AM3+ sokette şuan
performans olarak bir bakıma öyledir. çünkü kullandıkları çekirdeklerin hesaplama şekilleri arasında fark var
ama AMD herzaman teknolojik açıdan intelin önünde.
AMD trinityler geliyor. ayrıca turbo boost 3.0 da mevcut artık
FM1 soket yapısı zaten hali hazırda APU mimarisinde 1 numara
buldozer serisinde beklenilen performansı verseydi 10 çekirdekli işlemciler çıkaracaklardı.
10 çekirdekleri erteleyip bulduzerin 2. nesilini üretiyorlar.
ve üretilecek 2. seri FX lerde 6 çekirdekli işlemcinin şuanki FX8150 den dahada iyi olacağını okumuştum
intel yeni çıkardıgı her işlemci ailesinde soket değiştiriyor.
extra masraf. 478pin-775pin-1366pin-1156pin-1155pin-2011pin. yeni bir mimaride yolda
amd ise şuanki bütün teknolojisi AM3 ve AM3+ üzerinde. FM2 sokette yolda
amdnin daha önceki diyer soketleri şuanda pisayada satılmıyor. ama am2 çok ucuz ofis pcleri için hala var.
zaten AM3+ soket AM3 de destekliyortüm yük AM3+ sokette şuan
ayrıca aradaki dağlar kadar fiyat farkını unutmayalım
fiyat performans isteyen AMD den şaşmamalı
keşke intel 2500k yı 400 liradan satsışa çıkarsaydı o zaman tartışmasız 1 numara derdim.
ivy bridge deniliyor. fiyatları uçuk kaçık gelicek. 2500k seviyesinde ivybridgenin 600 liradan aşagı olacağını zannetmiyorum.
intel hala 2 çekirdekli i3 2100 modelini 290 liradan satıyor.
o fiyata paşa gibi 4 çekirdek AMD alınıp 4.5 ghzde stabil kullanılıyor. ayrıca 960T modelinin 6 çekirdek olarak kullanılabildigini saymıyorum bile.
eski mimari athlon II x3 ler bile 4 çekirdek oluyor. 150 liraya alabiliyoruz.....
intel kendini lider zannediyor. bir bakıma evet ama baştan aşağı bir değerlendirme yaparsak AMD nin kullanıcılar için en iyisi oldugu tartışmasız..........

Bende anlamış değilim insanlardaki bu intel merakını...
adamlar piyasayada hakim cogu satilan bilgisayarlar intel islemcili
adamlar kendini iyi tanitiyo millete ben daha amd nin tvde reklamini gormedimadamlar piyasayada hakim cogu satilan bilgisayarlar intel islemcili
birde youtubede amd yi karalayan bir sürü video var ... Onlarda etkili biraz...