İntel Core İ5 2400 mü yoksa Amd x4 970 Mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
İntel Core İ5 2400 mü yoksa Amd x4 970 Mi
Başlıkta gördüğünüz gibi Hangi işlemci daha iyidir yada amd de core i5 2400 ayarında ki işlemci hangısıdır yorumlarınızı beklıyorum

Birde Nvidia 9800Gt nasıl bir ekran kartıdır

futbol123

futbol123

Üye
tabiki i5 daha iyidir yapılan testlerde i5 2400 amd ye fark atmış
9800gt güölü iyi bir karttır 256bit:oke:

Larismus

Larismus

Üye
intelden şaşma derim

bboyQ7

bboyQ7

Üye
amd yakında sollar inteli ama şuan intel kadar iyi değil

DPool

DPool

Üye
İntel i5 :yuru:yuru AMD X4 :hih::hih:

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
Saten bnm pcmde intel İ5 2400 var ben sadece amd işlemcilerle kıyaslama istedim bide bilgisayarcıya şahsen sordum oda intel dedi amd ler çok ısınıyormus ve bu yuzdende fanından çok ses çıkıyormuş arkadaşlar ben sunu soylemek ısterım Amd x4 970 ve onun gibi işlemciler orta düzey işlemcidir intel İ5 gibi işlemciler ise üst düzey işlemcielrdir bunların yan yana gelmesi söz konusu bile deildir

Muharremoter

Muharremoter

Üye
1 intel i5 kullanıcısı olarak amd diyorum . i5 alacağın fiyata amd Phenom II black edition 980 alırsın bu işlemciyi incele 3.7 ghz 8mb cache kulağa hoş geliyor değil mi :D

0live456

Üye
Testlere , puanlara ve özelliklere bakmak lazım.Intel marka yapmış diye illaki intel olacak diye birşey yok.Piyasada henüz görmediğiniz nice markalar var intel'i amd'yi bazı konularda sollayıp geçen..

kalkan3434

Üye
i5 tabiki

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Bencede İntel İ5

kolera90

Üye
arkadaşlar alakasız olmassa bi soru sormak istiyorum intel i modellerdeki ''intel i5 (2410 m)'' parantez içersine aldığım yerin anlamı nedir ?:hmmm

Dampierre

Dampierre

Üye
i5 kesinlikle

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
1 intel i5 kullanıcısı olarak amd diyorum . i5 alacağın fiyata amd Phenom II black edition 980 alırsın bu işlemciyi incele 3.7 ghz 8mb cache kulağa hoş geliyor değil mi :D

Ne kadar kulağa hoş gelirse gelsin amd işlemciler çok problemli yok 3.7 ghz miş ben kendı pcmı topalarken ozaman pek bi bilgim yoktu toplayan adama amd yapsak nasıl olur dedim adam bana amd koycaksan ben toplamam dedi çok sorun çıkartıyor onalr dedi
bende tmm dedim adam o kdr sene pc lerle urasmıs amd koyarsan toplamam dıosa bı bıldı vardır kardes sen boswer damara devam intele selam :) :)))):alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...