OnurErtas
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben laptopumda i5 tercih ettim çünkü laptopu normal kullanımda dengeli modunda kullanıyorum bu da tam performans veremeyeceği anlamına gelir ve sanal iki çekirdeği daha var performansını olumlu yönde etkilerTesekkur ederim ilgin icin kardesim. İ3 yetermi peki?
Benimde tercihim i5 ama param yetmiyor şimdilikben laptopumda i5 tercih ettim çünkü laptopu normal kullanımda dengeli modunda kullanıyorum bu da tam performans veremeyeceği anlamına gelir ve sanal iki çekirdeği daha var performansını olumlu yönde etkiler
laptop benim için i5ten başlar i3ü nasıl kullanacağına bağlı çok mutlu olabilirsin nefret de edebilirsin oyunlarda nasıl bilmiyorumBenimde tercihim i5 ama param yetmiyor şimdilik
i3 le i5 in farkının sadece turbo boost olduğunu söylesem ?ben laptopumda i5 tercih ettim çünkü laptopu normal kullanımda dengeli modunda kullanıyorum bu da tam performans veremeyeceği anlamına gelir ve sanal iki çekirdeği daha var performansını olumlu yönde etkiler
mutlaka daha yüksek performans verecektiir turbo bosstun nasıl açıldığını bile bilmiyorumi3 le i5 in farkının sadece turbo boost olduğunu söylesem ?
ki ben benim işlemcinin turbosunu kapattım.
turbo boost otomatik açılıyor diye biliyorum. yani işlemci çok çalıstıgı zaman mesela oyun oynarken kendini otomatik olarak artırır diye teorim var.mutlaka daha yüksek performans verecektiir turbo bosstun nasıl açıldığını bile bilmiyorum
doğru olabilir ben bi kere görev yöneticisine bakarken 2.91 oldu anlık ama oyunda değildimturbo boost otomatik açılıyor diye biliyorum. yani işlemci çok çalıstıgı zaman mesela oyun oynarken kendini otomatik olarak artırır diye teorim var.
Mantikli olani bu zaten bence.turbo boost otomatik açılıyor diye biliyorum. yani işlemci çok çalıstıgı zaman mesela oyun oynarken kendini otomatik olarak artırır diye teorim var.
misal yanidoğru olabilir ben bi kere görev yöneticisine bakarken 2.91 oldu anlık ama oyunda değildim
Beklentim öyle yeni cikan oyunlar drgil counter 1.6 life for speed metin2 falan bide internet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?