teaports
Üye
-
Konu Sahibi
-
ok Tavsiyen için tşkler... Bende DDR 2 667Mhz ( 2 ) GB Ram ( KİNGSTON ) var ben buna aynısından DDR 2 667 Mhz ( 2 ) GB Ram ( KİNSTON ) alsam bu şekilde 4 GB Ram etsem performansta veya herhangı bir şeye etkısı olur mu acaba ? yoksa tek ram 4 GB 667 Mhz DDR2 mi ( KİNSTON ) mu alayım ?
==> (( Remlerde Şuan kadar Kinston kullandıgım için genellikle kinston alayım marka olarak diyorum ... )) <==
Bana böyle bir örnekle anlatıgın için saog kardeş... Win 7 64 bit demişsin acaba 64 bit Türkçemi ben ingilizce olarak olarak bılıyorum ???
ben bılgısayarda win 7 ultimate (32 bit) kullanırken bilgisayar cok ısınıyor. bu 64 bit olunca sistemdeki ısı bilgisayarın ekran kartına zarar verirmi acaba ?...
Sana tşk ederim tabiki yolluya bılırsın kargo parası sorun degıl. ben burada bir bakayım win 7 ultımate nin 64 bitini bulabılecem mı bulamazsam sana adresi yollarım burada varsa yorulmana gerek yok ... :-)
3 hafta sonra bilgisayarın işletim sistemi şöyle olacak : İntel core 2 duo E4500 2.21 Ghz 4 GB (667 Mhz) ram ve üzerindeki ekran kartı : Zotac geforge 9800 gt eco 1 gb 256 bit ddr 3 ( Win 7 ultimate 64 bit ) olacak nasıl performans alacagım bakalım ?...
bu arada kasada tüm fanları temizledim zaten temizmişde ısınma win xp de normal gidiyor win vistada da normel ama win 7 de çok ısınıyor bu neden olabılır bilgisayarı çok yordugundan mı acaba .... ( ilerde win 7 ultimate 64 bit edince yumurta bile koysak bişecek herhalde :-) :-) :-) ...
''' elimdeki win 7 64 bit öztürkçe (uygur türkçesi) dir.
bilgisayarının işletim sistemlerine göre ısı farklılıkları göstermesi normal değil
görev yöneticinden sistem boşta ve kullanılmıyorken işlemci yüzde kaç kullanılıyor ?
ama bu o kadarda önemli değil benim göndereceğim 64 bit win7 ile temiz kurulum yaparsanız.
O sistemle hızı damarlarınızda hissedeceksiniz .
ama yumurta asla pişiremeyeceksiniz. win7 64 bit işlemcinizi rahatlatır, bellekleri en verimli olacak şekilde kullanır. Daha fazla geniş veri (64 bit) işleme olanağı olduğu için cpu ısınamayacaktır.
bu ara sadece bir öneri
ekran kartınızı upgrade etmek yerine 30 gb lik ssd hdd alın işletim sistemi 10 sn de karşınızda
photoshop cs4 5sn de emrinize amade !
(reklam filan yapmıyorum hiçkimseden para almıyorum yanlış anlaşılmasın) '''
ok....
Ben ana kartımın özelligi nasıl ögrebılirim ??? Bunun programı var mı ögrenmek için ...? Yoksa ana kartın üzerinde FSB 1066 667 vb. Yazılar var buradan mı ögrenılıyor ? Bunun sadece ana kartını bilgilerini ( herşeyini ) gösteren bir program varsa lütfen yazarsanız sevinirim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?