İntel core 2 775 pin ddr2 ram destekli anakart alınır
qoxel32 Üye Konu Sahibi İntel core 2 775 pin ddr2 ram destekli anakart alınır İntel core 2 775 pin ddr2 ram destekli anakart alınır
CONNECTED7 Üye 775 soket intel dual core 3,0 chz işlemci artı 8b ram var bi teklif ver bakalım gözden cıkardım
CONNECTED7 Üye qoxel32' Alıntı: ne kadar istiyon ? Genişletmek için tıkla ... yanlış anlama gönlünden ne geçiyorsa verecem kaç lira ayırdıysan veririm.işin görülsün
qoxel32' Alıntı: ne kadar istiyon ? Genişletmek için tıkla ... yanlış anlama gönlünden ne geçiyorsa verecem kaç lira ayırdıysan veririm.işin görülsün
hamza29 Üye Edirne de oturuyosan gigabayt anakartı ücretsiz verebilirim fazlalık duruyor kenarda MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Edirne de oturuyosan gigabayt anakartı ücretsiz verebilirim fazlalık duruyor kenarda MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
furkanoy Üye hamza29' Alıntı: Edirne de oturuyosan gigabayt anakartı ücretsiz verebilirim fazlalık duruyor kenarda MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... hocam kargo ucretini karşıladığım taktirde bana gönderebilir misin?
hamza29' Alıntı: Edirne de oturuyosan gigabayt anakartı ücretsiz verebilirim fazlalık duruyor kenarda MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... hocam kargo ucretini karşıladığım taktirde bana gönderebilir misin?
furkanoy Üye hamza29' Alıntı: Çalışıyorum kargoyla uğraşamam dostum MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... en yakın kargoya teslim etmeniz 10-15 dk surer aras, y.içi vs :/
hamza29' Alıntı: Çalışıyorum kargoyla uğraşamam dostum MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... en yakın kargoya teslim etmeniz 10-15 dk surer aras, y.içi vs :/