• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Intel Atom İşlemcili İlk Dizüstü Bilgisayar (Netbook) Datagate ile Türkiyede

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Intel Atom İşlemcili İlk Dizüstü Bilgisayar (Netbook) Datagate ile Türkiyede
Index Grup bünyesinde faaliyet gösteren ve İMKB’nin en genç bilişim firmalarından olan Datagate Bilgisayar, Intel Atom işlemcili MSI Wind Netbook’u Türk tüketicisiyle buluşturdu. Mediamarkt’ta KDV dahil yalnızca 799 YTL’ye satışa sunulan ürün, hafifliği ve fiyatı ile ön plana çıkıyor.


1 kilogramdan hafif ve ergonomik bir tasarıma sahip olan MSI Wind Netbook, bilgisayar işlevlerinin yanında, internet dünyasında her an yer alabilmek için basit ve kullanıcı dostu bir işletim düzeni sunuyor.

Datagate Bilgisayar Genel Müdürü Salih Baş, yeni MSI Wind Netbook hakkında şunları söylüyor: “Her geçen gün gelişen ve ilerleyen bilişim teknolojileri pazarında, Datagate olarak en önemli misyonumuz, Türk tüketicilere en son teknolojiyi en hızlı ve etkin şekilde, geniş bayi kanalımız aracılığıyla ve uygun koşullarla ulaştırmak. Son dönemde, mobil ürünler, günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Hafiflik ve kolay kullanım ön plana çıkıyor. Datagate olarak, MSI firmasının en son teknolojiye sahip Wind Netbook ürününü Mediamarkt aracılığıyla son kullanıcıların beğenisine sunuyor olmaktan gurur duyuyoruz.”

Baş, MSI Wind Netbook’un kullanıcılar için tam bir özgürlükler dünyası sunduğunu belirtiyor: “10 inç geniş LCD ekranı ve LED güç saklama arka ışık teknolojisi ile izleme özgürlüğü, pil dahil 1 kilogramdan hafif oluşu ile hareket etme özgürlüğü, en yeni Intel Atom işlemcisi ve 80 GB sabit disk kapasitesi ile çalıştırma özgürlüğü ve kablosuz internet bağlantısı, uzun süre dayanan pili ve çoklu ortam uygulama arayüzü ile oynama özgürlüğü sunuyor. Mobil hayata yakışan da bu özgürlükler zaten...”

Kullanıcı dostu özellikler
Pil dahil 1 kilogramdan hafif olan MSI Wind Netbook, her yere taşımak için ideal. Kullanıcıların tanıdık işlevlerle daha rahat etmelerini sağlamak için, konsol olarak Microsoft’un kullanıcı dostu Windows XP arayüzünden faydalanıyor.

MSI Wind Netbook, 22,6x25,4 cm genişliğindeki LCD ekranıyla, daha konforlu bir görüntüleme ve okuma deneyimi sunuyor. Tümleşik LED güç tasarruflu arka aydınlatma teknolojisi sayesinde, genel anlamda görüntü kalitesini en yüksek seviyeye taşıyor. 1024x600 piksel çözünürlüğüyle, web sitelerini daha özgür ve rahat gezmek mümkün oluyor.

MSI Wind Netbook, keyifli ve ergonomik klavye dokusunun yanı sıra klavye tuşları arasındaki 17,5 mm’ye çıkarılmış mesafeyle de rahat kullanım imkanı sunuyor. Öte yandan, en üst seviyede taşınabilirlik ve verimlilik için artırılmış pil ömrüyle günlük hayatı kolaylaştırıyor.

MSI Wind Netbook, depolama kapasitesinden ödün vermiyor ve 80 GB büyüklüğündeki 2,5” standart sabit diskiyle, en güzel anları yeterli alan endişesi duymadan kaydetme imkanı sunuyor.

MSI Notebook hakkında
MSI Notebook, yeni modeller geliştirirken, yenilikçi çizgiler sunmaya, biokimyasal anlamda doğru adımlar atmaya ve çokluortam eğlence özellikleri sağlamaya özen gösteriyor. Firma, kendi geliştirdiği ACV (Amazing Crystal Vision – Şaşırtıcı Kristal Görüntü) ve ACS (Geliştirilmiş Soğutma Sistemi) gibi yenilikçi teknolojileriyle dikkat çekiyor. Bütün MSI markalı bilgisayarlar, fabrikadan çıkmadan önce ısı, bağlantı, düşme, çarpma, basınç gibi en sert 30 dayanıklılık testinden geçiyor.


leiche
veteknolji
 
Pure Life

Pure Life

Üye
ben gördüm bunu fazla hoşuma gitmedi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt