installous sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alemdarmert

Üye
    Konu Sahibi
installous sorunu
iyi günler arkaşadaşlar ben installous tan uygulama indiririken mesela indirmeye başladığında başka bi şeye giriyorum uygulamaya fln veya ondan çıkınca telefon tuş kilidi olunca yükleme duruyor nasıl çözebilirim
telefonun sürümü:4.0.1
jailbreakme.com dan jb yaptım
iphone 3g telefon

maktama

maktama

Üye
iyi günler arkaşadaşlar ben installous tan uygulama indiririken mesela indirmeye başladığında başka bi şeye giriyorum uygulamaya fln veya ondan çıkınca telefon tuş kilidi olunca yükleme duruyor nasıl çözebilirim
telefonun sürümü:4.0.1
jailbreakme.com dan jb yaptım
iphone 3g telefon
tuş kilidi aktifleştikten 1 dakika kadar sonra telefon kablosuz bağlantıyı keser. Bunu önlemek için cydiadan insomnia ya da insomniapro programını kurun. Programı çalıştırdığınızda telefonu tuşkilidine de alsanız kablosuz bağlantınız aktif kalır ve indirmeye devam edersiniz.
Başka bir uygulamaya girdiğinizde installous kapanacaktır, onun içinbirşeyler indirirken başka bir uygulama açmayın.
Bu arada 3G'ler 4.0 yazılımında yavaş çalışır. 4.2.1 sürümüne güncellemenizi öneririm. telefonunuz Yurt dışı (simkilitli)bile olsa telefonunuza şu linkte anlatıldığı gibi basebandinizi(unlock yapılabilirliğini)koruyarak jailbreakli 4.2.1 cfw yükleyebiliriniz.
iPHONE
http://www.maxicep.com/iphone-deste...-jailbreak-yapmak-resimli-anlatim-461457.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt