Haber Instagram Beta Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Abi neredeyse sosyal platformu ilgilendiren çoğu uygulama mağazamızda var. :) En çok kullanılan sosyal uygulamaların yüzde 99 u var diyebiliriz sanırım artık.

sekajmer

sekajmer

Üye
bende yeni gördüm baktım açılmış konu :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
ios ve android platformundaki en popüler 50 uygulamanın 49'u mağazadaydı instagram geldi 50/50 oldu.

instagramın bir diğer özelliği de mağazadaki 190.000. Uygulama olması.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
hayırlı olsun

hasansen_83

hasansen_83

Üye
o kadar uygulama olmuş ya mağza çoştu beyler :)

acoustic

acoustic

Üye
6 tag out
instagram beta in
süper;)

dakamon

dakamon

Üye
Bence hala 6 tag tasarımı güzel kullanılabilirliği daha iyi. İntagramın bi kaç fırın ekmek yemesi lazım bence 6 tag kadar olması için :)

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Koskoca instagram bir Rudy Huyn olmadı. Ama resmi olması güzel.Önemli dört eksik kaldı galiba
BBM
Temple Run2
Candy Crush Saga
Subway Surfers

• Beğen
Tepkiler: tgoksen1 ve Heimdalll
osmanmert99

osmanmert99

Üye
narnia16

narnia16

Üye
Koskoca instagram bir Rudy Huyn olmadı. Ama resmi olması güzel.Önemli dört eksik kaldı galiba
BBM
Temple Run2
Candy Crush Saga
Subway Surfers
Birde VLC Player ve Youtube un artık adam akıllı çalışması gerektiğini ekleyebiliriz o listeye. Bak tango geldi aklıma şimdi de. Biraz daha zorlarsam daha çok eksik çıkar :ehe Bence şu anda mağaza gayet yeterli ama bunlarda gelse fena olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Birde VLC Player ve Youtube un artık adam akıllı çalışması gerektiğini ekleyebiliriz o listeye. Bak tango geldi aklıma şimdi de. Biraz daha zorlarsam daha çok eksik çıkar :ehe Bence şu anda mağaza gayet yeterli ama bunlarda gelse fena olmaz :)
Hepsine katılıyorum.:evet:

tgoksen1

Üye
Birde bbm gelirse tam olur nerdeyse tüm uygulamalar var

SLH.55

SLH.55

Üye
Süper kurdum direk 6tag gibi kimin hangi fotoğrafını beğenmiş,kim kiminle arkadaş olmuş bunlarıda gösterse 10 numara :D:D:D:D

tgoksen1

Üye
rudy devri bitti ya vine tıkır tıkır çalışıyor instagramın suanki hali bile iyi 6tag ve6sec bitti silin gitsin dışarda en azından utanmadan instagrama girebilecez :D

win8l

Üye
uygulamada şuan bir yavaşlık var, veri alamıyor. Sizdede aynı sıkıntı var mı?

win8l

Üye
:yuruilk kurduğumda çalışıyordu, şimdi bu sıkıntı var bekleyeceğim, uygulamaya çok yükleniyorlar galiba

erdgnblt

erdgnblt

Üye
rudy devri bitti ya vine tıkır tıkır çalışıyor instagramın suanki hali bile iyi 6tag ve6sec bitti silin gitsin dışarda en azından utanmadan instagrama girebilecez :D

Instagram yokken, Vine yokken stabil, orjinali şuan geldiğinde bile daha yan uygulama olmasına rağmen daha iyi, kaliteli olan Rudy'nin uygulaması vardı dostum. Instagram gelsin, destek versin ama yiğidi öldür hakkını yeme.

BBM İSTİYORUZ

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Sırf
Sizde instagram yok mu?Hahaha
cümlelerine son vermek için indirip telefonumda bulundurcam bunu diyene programı gösterdikten sonraki yüz ifadesini fotoğraflamak için :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Sırf cümlelerine son vermek için indirip telefonumda bulundurcam bunu diyene programı gösterdikten sonraki yüz ifadesini fotoğraflamak için :D

+ sonsuz...

bu uygulamayla hiç işim olmamasına rağmen indirip hesap bile açtım kendime:D

Takipçi Satın Al

Üst Alt