İnsanlık İçin 5 TL'niz Var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALPARS™

ALPARS™

Üye
İnsanlık İçin 5 TL'niz Var mı?

Son 50 yılın en ağır kuraklığını yaşayan Afrikaya yardım eli uzatmaya var mısınız?
Şu mübarek günlerde açlıkla savaşan afrikalı kardeşlerimize sadece 5 TL ile yardımda bulunarak bi kap su bile olsa yardımımız dokunmalı...
Bırakın bu ayda mesajlaşmayalım,konuşmayalım sadece 5 TL

5 TL BAĞIŞ YAPMANIN YOLU DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI
1 Ağustos’tan itibaren başlayacak olan uygulama ile bütün operatörlerden “AFRIKA” yazıp 5601’e gönderilecek olan SMS’ler 5 TL karşılığında olacak, 3 SMS gönderildiğinde bir fitre bir iftar parası verilmiş olacak.

İHH
TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan “SOMALI” yazıp 3072′ye SMS göndererek 5 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Kimse Yok Mu Derneği
TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan “ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Deniz Feneri Derneği
TURKCELL, VODAFONE VE AVEA’nın tüm faturalı ve kontörlü hatlarından 5560′a boş SMS göndererek 5 TL bağışlayabilirsiniz.

Kızılay
TURKCELL, VODAFONE VE AVEA’nın tüm faturalı ve kontörlü hatlarından 2868′e boş SMS göndererek 5 TL bağışlayabilirsiniz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Telefonumda hiçbir zaman 5 tl nin üzerinde kontör yüklü olmuyor. Yardım edebilen herkes mutlaka yardım etmeli. Sadece bu sene değil, açlık bitene kadar.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
Allah yardımcıları olsun bu yardımlara vesile olmamız zaten sadece 5 tl durumu olan lütfen göndersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt