İnsanların zamanda yolculuk ettiğini destekleyen mağara resimleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sultan"

sultan"

Üye
İnsanların zamanda yolculuk ettiğini destekleyen mağara resimleri

Mısır’da Kush (Nubia) altın madeni ocakları içinde bulunan bir tapınağın duvarında rokete inanılmaz bir biçimde benzeyen bu figüre rastlanmıştır.

Bu mağara resmi(altta) M.Ö. 10,000 yılına tarihlendiriliyor ve buluntu yeri Camonica, İtalya. Resimde kask takmış, koruyucu elbiseler(astronot elbisesine çok benziyor) içinde ellerinde tuhaf aletler taşıyan iki varlık görülüyor.

M.Ö. 6000 yılından kalma bu iki resim Kuzey Afrika’da, Tassili, Sahra Çölü’nde bulunmuştur. Pek insana benzedikleri söylenemez. İlk başta bu kıyafetlerin kum fırtınalarından korunmak için kullanıldığı ileri sürüldüyse de 8000 yıl önce o bölgenin verimli alanlarla kaplı olması bu iddiayı çürütmüştür. alttaki resmin sağında kask giymiş bir varlığın yanında gökte görünen disk dikkatinizi çektimi

M.Ö 7000 yıl öncesine ait olduğu tahmin edilen bu mağara resmi Özbekistan -Fergana'da bulunmuştur. Çizimde, bugünkü Astronot kıyafetlerine benzer bir donanımda bir varlık ve üstünde disk şeklinde havada duran bir cisim çok net olarak görülmekte.

tanrıların arabaları kitabını mutlaka okumalısınız

• Beğen
Tepkiler: aLone, Mustafa Furkan, Catty ve 2 diğerleri

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
İlginç bişe diyemicem:)
Teşekkürler.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Vay be :bilmem:

sultan"

sultan"

Üye
bir gün mutlaka zamanda yolculuk olacak ama biz görür müyüz bilemiyorum

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Uydurma masal değilse çok şaşırtıcı ve affallatıcı birşey bu

zibidi39

zibidi39

Üye
benım uzaylıyla bırebır sewısen arkadsım var ben onuda getırıcem :D paylasım ıcın tesekkurler tartısılıcak bı konu

sultan"

sultan"

Üye
yok canım ya uydurma değil. ben de ilk önce inanmamıştım.Ama kitabı da okuyunca artık inanmaya başladım.Kitap çok etkileyici.

catalfleg

catalfleg

Üye
qzL paylaşm tşkler

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Böyle şeyler masaldan başka bişey değil

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Tanrıların Arabaları kitabını okumuştum.
Teşekkürler.

sultan"

sultan"

Üye
herşeyi öyle kestirip atmamak lazım. ama avatarın güzel mehmet kardeş.Onun bir versiyonu benim msn resmim Mİlli yeminimizin sınırları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt