Kingmortall Üye Konu Sahibi enginzz' Alıntı: hıc te normal bıse deıl ınsanı korkutuyor okuyunca Genişletmek için tıkla ... korkunun ecele faydası yok
enginzz' Alıntı: hıc te normal bıse deıl ınsanı korkutuyor okuyunca Genişletmek için tıkla ... korkunun ecele faydası yok
Kingmortall Üye Konu Sahibi _BaRan_' Alıntı: Allah(c.c.) bizlere hayırlı ölüm nasip etsin (Amin) Genişletmek için tıkla ...
Kingmortall Üye Konu Sahibi pelın_' Alıntı: ben çok kokarım ölumden oyuzden okumuycam ama sagol hercenlı ölumu tadacak Genişletmek için tıkla ... hercenli değil hercanlı
pelın_' Alıntı: ben çok kokarım ölumden oyuzden okumuycam ama sagol hercenlı ölumu tadacak Genişletmek için tıkla ... hercenli değil hercanlı
Sandrake Üye millet ağlıyo yaa kendinizi kaptırmayın güzel yasayın iyi yasayın öbür tarafınızı kurtarın
-efşan Üye kingmor' Alıntı: iğrenç falan gerçek bu sonunda hepimiz bu sonu yaşayacagız Genişletmek için tıkla ...
kingmor' Alıntı: iğrenç falan gerçek bu sonunda hepimiz bu sonu yaşayacagız Genişletmek için tıkla ...
Kingmortall Üye Konu Sahibi talip72' Alıntı: Tamda geriliyordum.. sonun az ortasında rahatladım! Genişletmek için tıkla ... sonumuz bu
talip72' Alıntı: Tamda geriliyordum.. sonun az ortasında rahatladım! Genişletmek için tıkla ... sonumuz bu
cardanadam Üye teşekkür ederim bize ölümü hatırlattığın için. Şimdi bu konuyu okuyan arkadaşlara cennete gitmek istermisin desen 90% ı evet der ama kimse ölmek istemez ölümden korkar
teşekkür ederim bize ölümü hatırlattığın için. Şimdi bu konuyu okuyan arkadaşlara cennete gitmek istermisin desen 90% ı evet der ama kimse ölmek istemez ölümden korkar