The Pierre
Üye
Yani eskiden Cfw'lerle uğraşıyorduk. Şimdi rom'larla root'larla uğraşmak istemiyorum. Kapalı kaynak kodlu bir cihaz lazım bana. Hızdan ödün vermemek lazım. Kişiselleştirme de çok umrumda değil açıkçası.
wp anlattınYani eskiden Cfw'lerle uğraşıyorduk. Şimdi rom'larla root'larla uğraşmak istemiyorum. Kapalı kaynak kodlu bir cihaz lazım bana. Hızdan ödün vermemek lazım. Kişiselleştirme de çok umrumda değil açıkçası.
wp anlattınYıllarca Symbian kullandığım için artık sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Wp çok iyi ama hâlâ olsun eksiklikleri var. Güncellemelerle duzeltilecek belki ama ben artık sorunsuz , kusursuz bir alet istiyorum. Yoksa Wp alırdım.wp anlattın
Yıllarca Symbian kullandığım için artık sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Wp çok iyi ama hâlâ olsun eksiklikleri var. Güncellemelerle duzeltilecek belki ama ben artık sorunsuz , kusursuz bir alet istiyorum. Yoksa Wp alırdım.
930'u anlattın 
Kamera odakla problemi ve kronik wp hataları var şuan. Yalnız o telefonun tasarımı beni benden alıyor. Onun dışında muazzam bir cihaz.Sorunsuz kusursuz930'u anlattın
![]()
Kamera odakla problemi ve kronik wp hataları var şuan. Yalnız o telefonun tasarımı beni benden alıyor. Onun dışında muazzam bir cihaz.
samsung galaxyleri anlattın :ehrTarfsız olmak çok önemli.Odaklama problemi var 930'da güncelleme ile düzeltirler ama sonuç olarak var.Wp'de klasik bir takım eksiklikler var.Bu bir gerçek...Kronik sorun ve kamera sorunlarısamsung galaxyleri anlattın :ehr
Tarfsız olmak çok önemli.Odaklama problemi var 930'da güncelleme ile düzeltirler ama sonuç olarak var.Wp'de klasik bir takım eksiklikler var.Bu bir gerçek...
Sen harbi note 3 aldın mı? Yoksa lafın gelişi öyleysine mi demiştin?Tarfsız olmak çok önemli.Odaklama problemi var 930'da güncelleme ile düzeltirler ama sonuç olarak var.Wp'de klasik bir takım eksiklikler var.Bu bir gerçek...
Android neee wp nee...Olabilir ama Android ilk çıktığında sorun yokmuş gibi bakmayın şu olaya
Bence sen o telefonu çöpe at o ne lan kol gibi fatura geliyomuş resmen. Ben tarife yapıtım ayda 20 tl ödüyorum.Ozan'a söyleyelim. Çalışanları olarak bize iphone göndersin. SMS+internet+dakika paketi bulunan fatura ile ayda toplam 150 lira ödüyorum iphone için
Kardeşim iPhone bu C6 değilBence sen o telefonu çöpe at o ne lan kol gibi fatura geliyomuş resmen. Ben tarife yapıtım ayda 20 tl ödüyorum.
ve çok para değil benceBir şeyler yazdım ama sildim geri. Konu dışına çıkmış oluruz. Merak ediyorsan özelden devam edebilirizÇok hocam o. Çok valla. En fazla n'apıyosun ki sen bunla
Yok kardeşim o laf öylesine idi. Android almayı düşünmüyorum şimdilik.Sen harbi note 3 aldın mı? Yoksa lafın gelişi öyleysine mi demiştin?
iOS alYok kardeşim o laf öylesine idi. Android almayı düşünmüyorum şimdilik.

Android'in ilk çıktığı zamanlarda piyasa böyle değildi. Windows Phone geç çıksa bile hata payı çok az olmalı. Çünkü hâli hazırda 2 tane büyük rakip var. Android ve IOS. Bunu göz önünde bulundurarak ilerlemeli. Yoksa hiçbir işletim sistemi ilk çıktığında hatasız değildir.Olabilir ama Android ilk çıktığında sorun yokmuş gibi bakmayın şu olaya
Bakacağız kardeşim.iOS al![]()
![]()
arada böyle istisnalar olurİnsnalar ?![]()