İnsanlar neden ayfon alır ? işte cevap

Sponsorlu Bağlantılar

The Pierre

The Pierre

Üye
Yani eskiden Cfw'lerle uğraşıyorduk. Şimdi rom'larla root'larla uğraşmak istemiyorum. Kapalı kaynak kodlu bir cihaz lazım bana. Hızdan ödün vermemek lazım. Kişiselleştirme de çok umrumda değil açıkçası.

:cool wp anlattın

• Beğen
Tepkiler: Topal Pire

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Yıllarca Symbian kullandığım için artık sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Wp çok iyi ama hâlâ olsun eksiklikleri var. Güncellemelerle duzeltilecek belki ama ben artık sorunsuz , kusursuz bir alet istiyorum. Yoksa Wp alırdım.

The Pierre

The Pierre

Üye
Yıllarca Symbian kullandığım için artık sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Wp çok iyi ama hâlâ olsun eksiklikleri var. Güncellemelerle duzeltilecek belki ama ben artık sorunsuz , kusursuz bir alet istiyorum. Yoksa Wp alırdım.

Sorunsuz kusursuz :hmmm 930'u anlattın :ehe

The Pierre

The Pierre

Üye
Kamera odakla problemi ve kronik wp hataları var şuan. Yalnız o telefonun tasarımı beni benden alıyor. Onun dışında muazzam bir cihaz.

Kronik sorun ve kamera sorunları :hmmm samsung galaxyleri anlattın :ehr

• Beğen
Tepkiler: TheDarkStar7
Topal Pire

Topal Pire

Üye
Kronik sorun ve kamera sorunları :hmmm samsung galaxyleri anlattın :ehr
Tarfsız olmak çok önemli.Odaklama problemi var 930'da güncelleme ile düzeltirler ama sonuç olarak var.Wp'de klasik bir takım eksiklikler var.Bu bir gerçek...

The Pierre

The Pierre

Üye
Tarfsız olmak çok önemli.Odaklama problemi var 930'da güncelleme ile düzeltirler ama sonuç olarak var.Wp'de klasik bir takım eksiklikler var.Bu bir gerçek...

Olabilir ama Android ilk çıktığında sorun yokmuş gibi bakmayın şu olaya

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sen harbi note 3 aldın mı? Yoksa lafın gelişi öyleysine mi demiştin?

doctorrr

doctorrr

Üye
Ozan'a söyleyelim. Çalışanları olarak bize iphone göndersin. SMS+internet+dakika paketi bulunan fatura ile ayda toplam 150 lira ödüyorum iphone için
Bence sen o telefonu çöpe at o ne lan kol gibi fatura geliyomuş resmen. Ben tarife yapıtım ayda 20 tl ödüyorum.

Revengeful

Emekli Yönetici
doctorrr

doctorrr

Üye
Çok hocam o. Çok valla. En fazla n'apıyosun ki sen bunla

Revengeful

Emekli Yönetici
Topal Pire

Topal Pire

Üye
Olabilir ama Android ilk çıktığında sorun yokmuş gibi bakmayın şu olaya
Android'in ilk çıktığı zamanlarda piyasa böyle değildi. Windows Phone geç çıksa bile hata payı çok az olmalı. Çünkü hâli hazırda 2 tane büyük rakip var. Android ve IOS. Bunu göz önünde bulundurarak ilerlemeli. Yoksa hiçbir işletim sistemi ilk çıktığında hatasız değildir.
Bakacağız kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Abi bi gün ip6 ve 6+ inceledim
6+ belki iyi ince büyük felan tasarimi ona uygun olmus dedik güzel dedik eh neyse ama 6 nin tasarimi o boyuta göre berbat yani 2300 lira etmez o tasarim :(
Yazık paraya

Üst Alt