İnsanlar evliliğe neden soğuk bakıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dafny

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
İnsanlar evliliğe neden soğuk bakıyor?
Yahu kime sorsam evliliği gereksiz , saçma , sıkıcı bir şey olarak görüyor.Sevdiğiniz kişinin çoğu zaman yanınızda olmasının , sabah uyandığınızda ilk onu görmenizin veya onunla bir şeyler paylaşmanızın nesi sıkıcı? :s Belki diyeceksiniz ki '' Büyüyünce anlarsın.'' , ben sadece insanların neden bardağın dolu tarafından bakmadığını merak ediyorum. Düşünsenize çocuğunuz ortada , iki yanda siz ve o , sahilde yürüyorsunuz...İnsanlar neden bu şekilde düşünmüyor? Evlilik sadece tüm gün yemek yapmak veya kokmuş çorapları salondan alıp kirli sepetine atmak mıdır ?

• Beğen
Tepkiler: xserhatx, Elektr0, Silinen Üye 166392 ve 1 kişi daha

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
evlilik sıkıcı demek sadece dilde '' ben hayatta evlenmem '' diyenleride gördük bence gereksiz zamanı gelince her şey güzel ve yaşanmalı

• Beğen
Tepkiler: Dafny
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
o sorumluluga da demeyecegım
ona hazr hıssetmedıgı ıcın kendını sadece
banada sorsan henuz deıl derım ama soguk bakmam hc bır zaman :)

greenmile

greenmile

Üye
evlilik pek çok derdin başlangıçıdır,her yönden güçlü olmak gerekir.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
eş adayını her yönden (her yönden diyorum) iyi tanımak gerekir, sonra uygunsa evlenilir.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Evlilik kıymetini bilene güzeldir bu bahsettiğin şey çoğu yanlış evliliklerin getirdiği sıkıntılardır. Bilinçsiz evlilik, aceleye getirilmiş evlilik, görücü usulü evlilik, bir birine şart ve koşul sözleri verilen evlilik, evlendikten sonra gözü doymayan bir koca. veya gözü daha iyisini arayan bir kadın vs vs vs vs bir çok ayrıntı. Yoksa "Sevdiğiniz kişinin çoğu zaman yanınızda olmasının , sabah uyandığınızda ilk onu görmenizin veya onunla bir şeyler paylaşmanızın nesi sıkıcı?" yoksa böyle birşey neden sıkıcı olsun demi ? Mutlu olmayı, sadık kalmayı, ilgi göstermeyi, sorunların üstesinden gelmeyi, ve elindekine razı olmayı bilmek gerek.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
insan herhangı bırıyle evlenmıyor
sevdıgı kısıyle evlenıyor
bunu dert olarak dusunmek cok yanlıs
onun dısında evet her yönden hazırlıklı olmak gerek
evlilik pek çok derdin başlangıçıdır,her yönden güçlü olmak gerekir.

jeosalih

jeosalih

Üye
:) Bekara karı boşamak kolaydır diye bir söz vardır o geldi aklıma. İnan zor kardeş evlilik, doğru insanı bulman lazım. buldun diyelim herşey çok güzel gidiyor başlarda. Hani bal ayı derler ya... İşte o bal ayı kimilerinde 1 ay kimilerin de ise bir kaç sene sürer. Sonra o bal ayının bal kısmı gider ortada bir ayı kalır. (Ayının her 2 cinsten de olabilir)
İnsan ulaşamayacağı şeyleri sever, ilgi duyar elde etmeye çalışır. Elde edince pek değerini bilmez. Çünkü o artık ceptedir. Offf çok uzattım dimi. Yazacak çok şey var aslında. Çok zor bişey... Düşünsenize 2 ayrı insan aynı hayatı paylaşıyor, aşk geçicidir kalıcı olan ise sevgi. Aşkta herzaman bir heyacan vardır ama sevgide monotonluk. Önemli olan şey heyecanı kaybetseniz bile saygınızı kaybetmemeniz. (dertli gibi yazsamda ben mutluyum çok şükür.)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105, Reşwan ve Tuba.Erva
Dafny

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
Onu gerçekten seviyorsanız yanında olması bile yeter bence

----------Eklendi @ 23:52:25 ---------- Yazıldı @ 23:50:57 ----------

:) Bekara karı boşamak kolaydır diye bir söz vardır o geldi aklıma. İnan zor kardeş evlilik, doğru insanı bulman lazım. buldun diyelim herşey çok güzel gidiyor başlarda. Hani bal ayı derler ya... İşte o bal ayı kimilerinde 1 ay kimilerin de ise bir kaç sene sürer. Sonra o bal ayının bal kısmı gider ortada bir ayı kalır. (Ayının her 2 cinsten de olabilir)
İnsan ulaşamayacağı şeyleri sever, ilgi duyar elde etmeye çalışır. Elde edince pek değerini bilmez. Çünkü o artık ceptedir. Offf çok uzattım dimi. Yazacak çok şey var aslında. Çok zor bişey... Düşünsenize 2 ayrı insan aynı hayatı paylaşıyor, aşk geçicidir kalıcı olan ise sevgi. Aşkta herzaman bir heyacan vardır ama sevgide monotonluk. Önemli olan şey heyecanı kaybetseniz bile saygınızı kaybetmemeniz. (dertli gibi yazsamda ben mutluyum çok şükür.)
Doğru da ne bileyim işte insanlar garip

greenmile

greenmile

Üye
insan herhangı bırıyle evlenmıyor
sevdıgı kısıyle evlenıyor
bunu dert olarak dusunmek cok yanlıs
onun dısında evet her yönden hazırlıklı olmak gerek

sevgiyle karın doymuyor da ama:ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
sıkıcı yanları da olsa kafana göre birini bulursan evlilik zevkli birşeydir bence.

• Beğen
Tepkiler: Dafny
Elektr0

Elektr0

Üye
ben kendimi biliyorum asla soguk bakmıyorum.. sadece zamanın gelmesini bekliyorum işim olacak askere gidilip gelinecek bir ev alınacak sonra ..:naughty::ehe:kop:

• Beğen
Tepkiler: Dafny ve Silinen Üye 166392
greenmile

greenmile

Üye

Karın doyurmak için mi evleniliyor ?:D

o zaman sen 5 parasız bir adamla evlen ona da bak ne diyim:)

----------Eklendi @ 15:36:10 ---------- Yazıldı @ 15:34:01 ----------

konu başlığı insanlar evliliğe neden soğuk bakıyor?

iyi güzel hoş sevdiğim kişiyle bende evlenmek istiyorum,evliliğe karşı falan değilim.

Ancak evlilik sorumluluk gerektirir,uygun şartlar yoksa insanlar kaçar,şartlar yerindeyse evlenilir.Birde evlilik baş bağlar sağa sola bakamassın pek.

Dafny

Dafny

Üye
    Konu Sahibi

o zaman sen 5 parasız bir adamla evlen ona da bak ne diyim:)

----------Eklendi @ 15:36:10 ---------- Yazıldı @ 15:34:01 ----------

konu başlığı insanlar evliliğe neden soğuk bakıyor?

iyi güzel hoş sevdiğim kişiyle bende evlenmek istiyorum,evliliğe karşı falan değilim.

Ancak evlilik sorumluluk gerektirir,uygun şartlar yoksa insanlar kaçar,şartlar yerindeyse evlenilir.Birde evlilik baş bağlar sağa sola bakamassın pek.
Orası öyle tabi de , karın doyursun diye almıyoruz eşlerimizi , yani en azından ben öyle biliyorum...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Diziler yüzünden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...