Necmati Üye zaza' Alıntı: yok la intihar cehennemliktir uzun kalırız o zaman ben senin sen benim kafaya aynı anda sıkarız silahı dert etme evde bir tanede yedek var Genişletmek için tıkla ... zaten öbür tarafa gidiyoz daha ne silahı 2 kere öldürüp kensimizi daha derine mi incezz
zaza' Alıntı: yok la intihar cehennemliktir uzun kalırız o zaman ben senin sen benim kafaya aynı anda sıkarız silahı dert etme evde bir tanede yedek var Genişletmek için tıkla ... zaten öbür tarafa gidiyoz daha ne silahı 2 kere öldürüp kensimizi daha derine mi incezz
zaza Üye Necmati™;3083110' Alıntı: zaten öbür tarafa gidiyoz daha ne silahı 2 kere öldürüp kensimizi daha derine mi incezz Genişletmek için tıkla ... sen intihar edip hiç çıkmayalım diyosun ben en azından çıkma ihtimalıni göz önüne koyuyorum
Necmati™;3083110' Alıntı: zaten öbür tarafa gidiyoz daha ne silahı 2 kere öldürüp kensimizi daha derine mi incezz Genişletmek için tıkla ... sen intihar edip hiç çıkmayalım diyosun ben en azından çıkma ihtimalıni göz önüne koyuyorum
Necmati Üye zaza' Alıntı: sen intihar edip hiç çıkmayalım diyosun ben en azından çıkma ihtimalıni göz önüne koyuyorum Genişletmek için tıkla ...
zaza' Alıntı: sen intihar edip hiç çıkmayalım diyosun ben en azından çıkma ihtimalıni göz önüne koyuyorum Genişletmek için tıkla ...
zaza Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Sen Beni Sevmiysen Zaza Genişletmek için tıkla ... sevim yeğenim sevimmm diiim saa
©The_Gespenst©' Alıntı: Sen Beni Sevmiysen Zaza Genişletmek için tıkla ... sevim yeğenim sevimmm diiim saa
Reşwan Emekli Yönetici nesli tükenen insanların kazı araştırmasını kim yapacak acaba merak ettim.. 50.000 yıldan sonra = İnSana ait az sayıda parca ancak arkeolojik olarak kazı yapılarsa ortaya cıkabilir. bu arada konu güzeldi
nesli tükenen insanların kazı araştırmasını kim yapacak acaba merak ettim.. 50.000 yıldan sonra = İnSana ait az sayıda parca ancak arkeolojik olarak kazı yapılarsa ortaya cıkabilir. bu arada konu güzeldi
konyarapp Üye way be...Dünya 50.000 yıl öncede böyle iken şimdiki haline bir bakın...Dünya'yı da uzayıda mahfettik mevsimler degişti...
way be...Dünya 50.000 yıl öncede böyle iken şimdiki haline bir bakın...Dünya'yı da uzayıda mahfettik mevsimler degişti...