insan sevgilisinden ayrılınca neden üzülür?

Sponsorlu Bağlantılar

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
insan sevgilisinden ayrılınca neden üzülür?
konuyu açma sebebim yakın dostumun dün 4 yıllık sevgilisinden ayrılması:( teselli etmeye çalışırken aklıma bu soru geldi Sevgilisinden her hangi bir sebeble de olsa insan ayrılınca üzülüyor... Üzülmemek için ne yapmalı? Bizi üzen ne hayat sadece o mu? Onsuz dünya dönmüyor mu? Eğer sevgilisinden ayrılan varsa o an neler hissetti paylaşabilir mi?

greenmile

greenmile

Üye
insanlar duygulu yaratıklardır,iyi şeylerde sevinirler,kötü olaylarda ise üzülürler.Üzülmem diyen yalan söylemiştir hep.Üzüntünün pek çok sebebi olabilir.Şöyle ki sevgilinle sadece takılmak amacıyla birliktesindir,ayrılırsın ama alışkanlık yaptığı için yine de üzülürsün.Ya da gerçekten seviyorsundur,bir sebepten dolayı ayrılmışsındır.O yokken kendini boşlukta hissettiğinden yine bir süre üzülürsün.Ama bu üzüntüler genelde zamanla geçer.Kimse ayrıldım öldüm,bittim demesin bir yerde herşey normale dönüşecektir nasılsa.Zaman bu gibi durumların ilacıdır,İnsan üzüntüsünü de sevincini de yaşamalıdır bu gibi durumların.Ama bir nasihat vermek gerekirse gidene tekrar gel demeyin asla,sevgiler:)

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler:)

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
çok devrik cümle kuruyorum ya:ehe

• Beğen
Tepkiler: Xilence

pelın_

:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:güzel yazmısın ustune ne yazsan bılemedım ama
gerçekten sevdıysen onu özlersın
ama sadece takılmak içinse tek kaldıgın için özlersın
aşık olduysan ve baya uzun zamndır bırlıkteysen alışkanlık oldugu için özlersın
ama bunların hepsını geç ne olursa olsun özlersinnnnnn

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi

ama ben bilerek kuruyorum devrik cümleleri,ne bileyim hoşuma gidiyor.Hayata gelirsek,evet haklısın.Ama böyle de çekiliyor:)

Hep mutlu olsak çekilmezdi zaten hüzünde lazım arada (bende devrik cümleye başladım galiba :ehe)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Yeni birisini Bulamam Diye üzülüyorlardır Belki iyice Antipatik Yorumlar Yapmaya Başladım Havalardan Galiba

Revengeful

Emekli Yönetici
O kişiye alışıyor, zamanını onla geçiriyor. Ondan ayrıldıktan sonra hep bir şeyin eksik olduğunu hissediyor.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:güzel yazmısın ustune ne yazsan bılemedım ama
gerçekten sevdıysen onu özlersın
ama sadece takılmak içinse tek kaldıgın için özlersın
aşık olduysan ve baya uzun zamndır bırlıkteysen alışkanlık oldugu için özlersın
ama bunların hepsını geç ne olursa olsun özlersinnnnnn

Evet :)

greenmile

greenmile

Üye
Nadide sen neler hissettin? Herkes ayrılmıştır herhalde

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
küçüktüm büyüyünce unuttum :)

• Beğen
Tepkiler: greenmile
|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
"Ayrılık, gelini götürmeye gelen düğün alayı gibi kapımızda. Kimler ayrılmadı ki canından.
Ayrılığı, cennetten ayrılan Hz. Adem'e sor. Tufan'da oğlunu dalgaların pençesinde bırakan Hz. Nuh'a, Yusufu için inleyen Hz. Yakuba, içindeki ejderle boğuşan Züleyha'ya, yüreğinin sesini susturmak için bileğiyle dağları oyan Ferhad'a, Şems için kavrulan Mevlâna'ya, binlerce evlâdını gurbete gönderen Anadolu'ya, en çok da Resulü'nü Medine'ye gönderen o kutsal diyara, hasılı gidenin ardından bakıp kalanlara, ocak gibi yananlara sor."

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
"Ayrılık, gelini götürmeye gelen düğün alayı gibi kapımızda. Kimler ayrılmadı ki canından.
Ayrılığı, cennetten ayrılan Hz. Adem'e sor. Tufan'da oğlunu dalgaların pençesinde bırakan Hz. Nuh'a, Yusufu için inleyen Hz. Yakuba, içindeki ejderle boğuşan Züleyha'ya, yüreğinin sesini susturmak için bileğiyle dağları oyan Ferhad'a, Şems için kavrulan Mevlâna'ya, binlerce evlâdını gurbete gönderen Anadolu'ya, en çok da Resulü'nü Medine'ye gönderen o kutsal diyara, hasılı gidenin ardından bakıp kalanlara, ocak gibi yananlara sor."

:good::alkis

pelın_

:alkis:alkis:alkis

Dafny

Dafny

Üye
Belki de alışkanlık olmuştur onun için. Hatırlamamak için de bir uğraş bulsun kendine.Alışveriş iyi fikir :good:

pelın_

alişkanlık aşktan daha beterdir

Elektr0

Elektr0

Üye
Benim hiç olmadı ki :ağlarım::ağlarım:

Üst Alt