İnönü'yü Susturma Zamanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
İnönü'yü Susturma Zamanı

Ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Lig derbisinde BJK İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek.



Türkiye'de futbolun kalbi bugün Dolmabahçe'de atacak. Ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Lig derbisinde BJK İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Saat 20.00'de başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Kariyerinde 6. kez Beşiktaş-Fenerbahçe maçına çıkacak olan Aydınus'un yardımcılıklarını Bülent Gökçü ile Bahattin Duran yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Aytekin Durmaz.

Derbi maçta hakem gözlemciliğini Yusuf Yaylı, federasyon temsilciliklerini ise Vahap Şimşek ile Mehmet İnce yapacak.

FENERBAHÇE PUAN FARKINI AÇMAK AMACINDA

Derbi maça 31 puan ve en yakın rakibi Galatasaray'ın 3 puan önünde lider başlayacak Fenerbahçemiz, Beşiktaş'ı rakip sahada yenerek, ezeli rakibiyle arasındaki puan farkını 10'a çıkarmak amacında.

Beşiktaş'a son yıllarda lig derbilerinde büyük üstünlük kuran, son 4 sezonda yaptığı 8 lig maçını da kaybetmeyen, derbinin oynanacağı BJK İnönü Stadı'ndaki son 4 lig maçını da kazanmayı başaran sarı-lacivertli ekip, bu istatistiklerini yarın da sürdürerek, zirve yarışındaki avantajını sürdürmek istiyor.

Ligin en golcü ekipleri arasında bulunan, kalesinde gördüğü 7 golle de Beşiktaş'ın ardından ligin en az gol yiyen takımı konumundaki ''Sarı Kanaryalar'', aynı zamanda 10 galibiyetle ligin en çok kazanan ekibi.



Ezeli rakiplerine son yıllarda lig maçlarında galibiyet açısından büyük üstünlük kuran Fenerbahçe'de, derbi öncesi tek eksik cezalı Bilica. Galatasaray derbisi öncesi ısınma sırasında yaşanan olaylara karışan Brezilyalı futbolcu, bugünki maçta takımındaki yerini alamayacak. Dünya Kupası play-off elemeleri için gittiği milli takım kampından bu akşam saatlerinde dönmesi beklenen Uruguaylı Lugano ise derbi maç öncesi takımla birlikte hiç idman yapamamanın sıkıntısını yaşayacak. Teknik direktör Christoph Daum'un derbide cezalı Bilica'nın yerine Önder'e şans vermesi, yol yorgunu Lugano'yu da sahaya sürmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de ayrıca Daum'un, orta sahanın solunda Dos Santos ile Vederson, forvette ise Kazım ile Güiza arasında tercih yapması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'TA SON DURUM

Sezona çok kötü başlayarak üst üste puan kayıpları yaşayan, ancak daha sonra toparlanarak son 5 lig maçını da kazanan (Hükmen galip sayıldığı Ankaraspor maçıyla birlikte son 6 maçından 3 puanla ayrıldı) siyah-beyazlılar, sahadan 3 puanla ayrılarak, yönetim ile arasında soğuk savaş yaşanan taraftarları ile arasını düzeltmek istiyor.

Lig derbilerinde son yıllarda galip gelmekte oldukça zorlanan, Fenerbahçe'ye karşı lig maçlarında yaklaşık 4,5 yıldır galibiyet alamayan, BJK İnönü Stadı'ndaki son 4 lig derbisini de Fenerbahçe'ye karşı yitiren ''Kara Kartallar'' yine kaybedecek.

6 golle ligin en az gol yiyen takımı unvanına sahip, ancak buna karşın 11 maçta sadece 10 gol atabilen (Hükmen 3-0 sonuçlanan Ankaraspor maçı hariç) Beşiktaş'ta, uzun süreli sakatlığı devam eden Holosko'nun yanı sıra sakatlığı bulunan, son Trabzonspor maçının kahramanı kaleci Hakan Arıkan yarınki derbide forma giyemeyecek. Kalede sıkıntı yaşayan siyah-beyazlılarda deneyimli kaleci Rüştü'nün sakatlığının büyük ölçüde geçmesi teknik heyeti sevindirdi. Beşiktaş'ta ayrıca Nihat, İsmail ve Rıdvan'ın da sakatlıkları bulunuyor.

Teknik adamlık kariyerinde özellikle derbi maçlarda sahaya sürdüğü sürpriz isimlerle maç öncesi kadro tahminlerini alt üst eden Mustafa Denizli'nin, Fenerbahçe karşısına çıkartacağı 11 merakla bekleniyor.



MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ

Rüştü
İbrahim Toraman
Ferrari
Sivok
İbrahim Üzülmez
Ernst
Fink
Ekrem
Yusuf
Tabata
Bobo

FENERBAHÇE

Volkan Demirel
Gökhan
Lugano
Önder
Roberto Carlos
Mehmet Topuz
Cristian
Emre
Dos Santos
Alex
Kazım

STAT: İnönü
SAAT: 20:00
HAKEM: Fırat Aydınus
YAYIN: Lig TV & Sporx.com Canlı Anlatım Servisi



CEZA SINIRINDAKİLER

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında bugün yapılacak derbi maç öncesi iki takımda toplam 6 oyuncu sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Dev maç öncesinde Fenerbahçe'de 5, Beşiktaş'ta ise 1 oyuncu, sarı kart cezası tehlikesiyle karşı karşıya.

Fenerbahçe'de ilk 11'in değişmez futbolculardan kaptan Alex, Cristian, Gökhan, Güiza ve Roberto Carlos, Beşiktaş'ta ise son haftaların formda oyuncusu İbrahim Toraman, derbi maçta sarı kart cezası tehlikesiyle mücadele edecek.

MEHMET TOPUZ İÇİN ZOR MAÇ

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yapılacak derbi maç Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topuz için de özel bir gün olacak.

Sezon başında transferi konusunda Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında krize neden olan, sonuçta Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşen Mehmet Topuz, BJK İnönü Stadı'ndaki yarınki derbide belki de futbol kariyerinin en zor maçlarından birisine çıkacak.



Kaynak: Fenerbahce.com ve AA
 


haltie

haltie

Üye
inönüde hiç kimse susturamadı daha çarşıyı :)
 

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah Susturcaz :)
 
haltie

haltie

Üye
çok zor o ya semih o gün büyük ihtimal emzik işareti yapacak:D
 

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Alla Allaa Alkış Yapmasın Dikkat Et :D
 
haltie

haltie

Üye
bizi alkışlarsa onu bilmem bizde onu alkışlarız:D:D:D
 

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Görücez :pro2:
 
lovestar

lovestar

Üye
bekliyoruz.susturun...
 

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Tamam :)
 
lovestar

lovestar

Üye
yaa sus pus olur giderseniz.melek...
 

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Ya Gece Gece Kızdırma Beni :D
Yaa Sizz Giderseniz ?
 
lovestar

lovestar

Üye
gelen sizsiniz...misafirsiniz yani...elbette siz gideceksiniz..
 

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Hadi Ordan Yaa Görüşcez :)
 
lovestar

lovestar

Üye
görüşcez melek...nöbetciyim şansa ben izleyemiycem akşam maçı...
 

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Oo Kötü Oldu Ama.
Sonuçlar Önemli :)
 
lovestar

lovestar

Üye
sonuc belli zaten :)
 

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Sen Öyle San :)
 
lovestar

lovestar

Üye
feneri inönüde böyle :box

:ehe
 

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Yaa Bırak Yaa :D
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu halinizle mi bizi sus pus ettireceksiniz be arkadaşlar kaç senedir bize karşı sus pussunuz zaten..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt