Injustice: Gods Among Us V1.1

Sponsorlu Bağlantılar

Mr JoY

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
Injustice: Gods Among Us V1.1
Requirements: 4.0+
Overview: Monte epic with a cast of DC heroes and villains and prepare for battle in the game for portable Injustice : GODS AMONG U.S. from NetherRealm Studios.

Monte epic with a cast of DC heroes and villains and prepare for battle in the game for portable Injustice : GODS AMONG U.S. from NetherRealm Studios . Injustice : GODS AMONG U.S. is a free collectible card game that allows you to assemble a cast of characters , moves and powers to enter the arena for a match between trios with touch commands .

LARGE CAST
Collect and play with their favorite DC Comics icons like Batman , Green Arrow , Cyborg , Harley Quinn , Nightwing , Superman , Flash , Wonder Woman , Green Lantern and many others. With each alternative version of these iconic characters , you get a new set of moves and all-new fighting .

AWESOME GRAPHICS
You 'll find cutting edge graphics on your phone or tablet with custom animations for each hero and villain . Battle in Arkham Asylum , the Batcave and elsewhere iconic DC Comics fully rendered in 3D .

SUBA LEVEL
A whole lot of scams , increase your powers and defeat opponents . Constantly evolve its cast according to your playing style and put your best team to face a series of fighters .

Note : Injustice : GODS AMONG U.S. is played for free , but it contains items that can be purchased with real money .

Tegra :

PowerVr / Mali :

Adreno :

• Beğen
Tepkiler: soyupakhasan, theeternal ve Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bu da mı Android'e geldi arkadaş. PC'ye mi indirsem tablete mi şaşırdım paylaşım için çok teşekkürler. Süperkahraman seven herkesin seveceği bir oyun.

Terzi38

Terzi38

Üye
Kurulumu da anlatsaniz ne nereye atiliyor bide galaxy s3 hangisi uyumlu

TopFury

TopFury

Üye
Galaxy grand'da giriş ekranında attı... Bir çözümü var mıdır acaba?

fk555897

fk555897

Üye
Teşekkürler

seribro

seribro

Üye
Galaxy note 10.1 de de aynı sorun var başlarken oyundan atıyor

nouma35

Üye
xperia z dede aynı sekılde baslarken oyundan atıyor.bı kac farklı yerden ındırdm ama hep aynı sorun var sanırım root ıstıyor

Terzi38

Terzi38

Üye
Calismiyor neden denemeden paylasim yapiyorsunuz ki

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Paylaşım için teşekkürler, uyumlu değil diyor ama indireyim mi bir sorun olur mu?

ersinbakar

ersinbakar

Üye
data link baya yavaş internet kafeden indirmeye çalıştım inmiyor yinede emeğine sağlık.

Mr JoY

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
Data dosyaları orada işte. Telefonun hangisine uyumluysa onu indirip çalıştırın. Ben nerden bileyim hanginizin telefonu neyi destekliyor

thenry79

thenry79

Üye
Mali - Tegra ve PowerVR OBB LİNKLERİ MEVCUT BURDA
Ama SIII de logolar geliyor ve oyundan atıyor. çalıştıran varmı acaba :)(

Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler

Mr JoY

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

nouma35

Üye
Data dosyaları orada işte. Telefonun hangisine uyumluysa onu indirip çalıştırın. Ben nerden bileyim hanginizin telefonu neyi destekliyor
onunla alkası yok oyun root lu telefond çalışıyor orjınal romluda çalışmıyor deneemden upload etmıssın bıde mıllete laf soyluyorsun.

OsmanTuncer

OsmanTuncer

Üye
oyun türkiyeye göre değil sanırım google playdende indirme yok :(

Mr JoY

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
onunla alkası yok oyun root lu telefond çalışıyor orjınal romluda çalışmıyor deneemden upload etmıssın bıde mıllete laf soyluyorsun.

neyi denememişim ya. benim telefonum rootlu çalıştırıyor. nreden bileyim rootsuz telefonun çalıştırmadığını

guro123456

Üye
rardan çıkmıyor hatalı

TopFury

TopFury

Üye
Kimsenin telefonunda doğru düzgün çalışmıyor işte. Giriş animasyonlarında atıyor...

Üst Alt