ininal card

Sponsorlu Bağlantılar

furkan5800

furkan5800

Üye
Karta para cekemezsiniz

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Bugun PTT'nin orda un falan alicam.Umarim vardir.

- - - Eklendi - - -

Ben boyle sansa tukureyim.PTT'de kart kalmamis.Un alicaktim adam da magazayi kapaticam dedi.

furkan5800

furkan5800

Üye

Çekilebiliyor.Ama 15 tl kesinti ile.

Kart cekime kapali degildim paypal da diyelim 300 tl var 285 olarak mi cekiliyor yada diyelim paypa da 10 tl var o zamanda cekilmez cok sacma

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Beyler biraz önce kardeşime pirates of caribbean online satın almaya çalıştım.Kartta 18 tl var oyun 5 $

Herşeyi doğru giriyorum ama ısrarla lütfen doğru bir kart numarası giriniz diyor...

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Beyler biraz önce kardeşime pirates of caribbean online satın almaya çalıştım.Kartta 18 tl var oyun 5 $

Herşeyi doğru giriyorum ama ısrarla lütfen doğru bir kart numarası giriniz diyor...

Hangi siteden?

furkan5800

furkan5800

Üye

Cok sacma gelecek zaten yapmissinizdir ama normal girin numarayi arkadaki guvenlik kodunu girin son kullanma tarihini girin ve master card secin

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi

Cok sacma gelecek zaten yapmissinizdir ama normal girin numarayi arkadaki guvenlik kodunu girin son kullanma tarihini girin ve master card secin

Yaptım kardeşim en az 10 kere denedim...Kardeşim beni öldürcek :(

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
Bu karttan bende almalıyım g. playden bi oyun falan hosuma gidiyor kart olmadığı için alamıyorum :( Çokta umrumdaydı :D

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Ben bu kartı sırf PayPal hesabımı aktif edebilmek için almak istiyorum.

furkan5800

furkan5800

Üye
Pttmatik mi bankamatik mi ne ondan 10 tl yukledim :) kesinti de olmadi

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Ya onu da iki once gordum.Bayagi iyi bir sey.Sifre degisimi falan ordan yapiliyormus.Babam ayin besinde aylik alicak.Biraz sabrediyorum.Hayirlisi.

furkan5800

furkan5800

Üye
Ya onu da iki once gordum.Bayagi iyi bir sey.Sifre degisimi falan ordan yapiliyormus.Babam ayin besinde aylik alicak.Biraz sabrediyorum.Hayirlisi.

Hayirlisi, sifre degistirdim orada zaten, bir de sizin yas kac

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
18'e giricem,arkadaşlar bir şey sormak istiyorum,ininal kartonline olarak alınabiiyor mu?

Üst Alt