hafrix Üye vallah bende tam olarak programın ne işe yaradığını bilmiyorum ama indirdim bakalaım inşallah yararlı bir programdır.teşekürler.
vallah bende tam olarak programın ne işe yaradığını bilmiyorum ama indirdim bakalaım inşallah yararlı bir programdır.teşekürler.
full force Üye Kaç zamandır bu programı arıyordum.Bir ara başka bir program buldum ama yükleyemedim.Bu program süper çalışıyo.Sağol Kardeş
Kaç zamandır bu programı arıyordum.Bir ara başka bir program buldum ama yükleyemedim.Bu program süper çalışıyo.Sağol Kardeş
yılcılar Üye paylaşım için saol gkhncnk --------------- Ekleme --------------- ibocan123' Alıntı: nokia 6120c de denedim. süresi geçmiş sertifika uyarısı yapıyor. Genişletmek için tıkla ... telefonun tarihini 1 yıl geri al
paylaşım için saol gkhncnk --------------- Ekleme --------------- ibocan123' Alıntı: nokia 6120c de denedim. süresi geçmiş sertifika uyarısı yapıyor. Genişletmek için tıkla ... telefonun tarihini 1 yıl geri al
cadigargi Üye şimdi adamın elinde n95 olacak gelecek bu yönteme inanacak, Allah parayı istediğine veriyor gerçekten, bizim gibi devredeki dirençi kokusundan tanıyanlar philipsin 60 liralık telefonunu kullanıyor
şimdi adamın elinde n95 olacak gelecek bu yönteme inanacak, Allah parayı istediğine veriyor gerçekten, bizim gibi devredeki dirençi kokusundan tanıyanlar philipsin 60 liralık telefonunu kullanıyor
DİETRİCH Üye Telefonunun yıl ayarını bir yıl geri al yani 2008 olmazsa 2007 yükle ondan sonra yükleme yapabilirsen eğer bittikten sonra yıl ayarını düzelt
Telefonunun yıl ayarını bir yıl geri al yani 2008 olmazsa 2007 yükle ondan sonra yükleme yapabilirsen eğer bittikten sonra yıl ayarını düzelt
enescan1010 Üye n73 me yuklenmıoy --------------- Ekleme --------------- kardeşlerim çözdum meseleyi tarıhı gerı alınca yuklenıyo 2007ye aldım yukledı
n73 me yuklenmıoy --------------- Ekleme --------------- kardeşlerim çözdum meseleyi tarıhı gerı alınca yuklenıyo 2007ye aldım yukledı