minoo
Üye
Hislerime tercüman oldun.Bu Türkçe çok garip bir dil abi. Yoksa ben mi fesatım?
Hislerime tercüman oldun.Bu Türkçe çok garip bir dil abi. Yoksa ben mi fesatım?
Eyvallah abi.Hislerime tercüman oldun.
Allah senin de tependen baksın Mert.Dili her alanda kullanabilirsiniz. Profesyonel beceri edinmeniz gerek. İlk denediğinizde heyecanlanabilirsiniz beceremeyebilirsiniz. Hata yapıp yapıp öğreneceksiniz ama inanın çok zevkli
Mert reis fesat anlaşılsın diye uğraşıyon sanki.Dili her alanda kullanabilirsiniz. Profesyonel beceri edinmeniz gerek. İlk denediğinizde heyecanlanabilirsiniz beceremeyebilirsiniz. Hata yapıp yapıp öğreneceksiniz ama inanın çok zevkli
O nasıl oluyor abi anlatsana biraz.Allah senin de tependen baksın Mert.
Harbiden ayıp yani.Ya siz niye bu kadar fesatsınız arkadaş ? Şimdi anladım ne demek istediğinizi.. Ayıp be kardeşim..
Abi dayak atmasın bize.minoo'ya hiç yakıştıramadım üstelik. Aklı çok pismiş. Hiç beklemezdim
Ben kaçayım abi o zaman ne olur ne olmaz harun abi budenemesini isterim
BJK'ya laf atmadığın sürece korkmana gerek yok. Bak ona ben de cesaret edemem.Ben kaçayım abi o zaman ne olur ne olmaz harun abi bu
Tamam abi eyvallah sağolasın.BJK'ya laf atmadığın sürece korkmana gerek yok. Bak ona ben de cesaret edemem.
İngiliz baggal falan olsa çogzel olurbenim de iyi ama günlük hayata pek faydalı değil.

İngiliz baggal falan olsa çogzel olur![]()
aynenben ürün satarım o da corona açar bi dene banaİngiliz baggal falan olsa çogzel olur![]()