Haber İngiliz Üretici My Go'da Windows Phone OEM Listesinde

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
    Konu Sahibi
İngiliz Üretici My Go'da Windows Phone OEM Listesinde
Windows Phone ailesi renklerine kattığı OEM'lerle büyümeye devam ediyor.

Microsoft'un Windows Phone lisansını 9" altı cihazlara ücretsiz dağıtmasının ardından, yerli üreticilere yeni cazip​
bir girişim fırsatı olduğu görüldü. Bunlardan biri de İngiliz üretici My Go oldu, GoFone GF47W adlı modeliyle platforma katılıp kendisinin ilk Windows Phone cihazını üretti. Yakında üretici sıfatına sahip ülkelerin çoğunda Windows Phone kullanan OEM göreceğiz gibi.

Windows Phone'un sadece Windows olarak lanse edildiğini görebiliyoruz, önceki haberleri doğrular nitelikte.

GoFone GF47W teknik özellikleri:
  • Windows Phone 8.1 OS
  • 4.7" HD IPS LCD ekran (312 PPI) Dragontrail Cam
  • Qualcomm Snapdragon 200 MSM8212 çipset, 1 GHz dört çekirdekli işlemci
  • Adreno 302
  • 1 GB RAM
  • 8 GB ROM, 32 GB'a kadar microSD desteği
  • 2 MP özçekim, otofokuslu 8 MP flaşlı arka kamera
  • 3G WCDMA, çift SIM desteği
  • Wi-Fi 802.11 b/g/n protokol desteği
  • 1800 mAh batarya
  • 135 x 61 x 7.2mm boyutlarında, 95 gr ağırlığına sahip bir cihaz.

Cihazın uygun fiyatlı olacağı düşünülüyor ve çıkış tarihi hakkında bir bilgi yok, İngiltere'den uygun fiyatlı ürünün geleceğinin bilinmesinin güzel olduğu da belirtiliyor.

Cihazın yüksek çözünürlüklü fotoğrafları için:
albümüne göz atabilirsiniz.

Kaynaklar: ,

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emz, papakudioflu, PureFood ve 3 diğerleri

Serhan

Serhan

Üye
Tuşlar çok iyi :eller:
:tşk:Arkasındaki windows yazısı muhteşem ötesi :oha:

...decode...

...decode...

Üye
Haber için teşekkürler dostum :) Sisteme bir sürü OEM katıldı, global çapta sistemin pazar payının yükseleceğine hiç şüphe yok ama asıl demirbaşların (LG veya Sony gibi) da hamle yapması gerekiyor. HTC bu konuda en azından Amerika'da olsa bile One (M8) for Windows'u tanıttı ki global satışa sunulması konusunda da oldukça güçlü ihtimaller var. Sony'nin Windows Phone 7 series'te bile telefon yapmadığını düşünürsem ileriki zamanlar için Sony'den WP'li bir telefon beklemek biraz hayalcilik olacak sanırım, beni şaşırtan asıl konu ise o kadar sızıntı olmasına rağmen hala LG'nin bir Windows Phone'lu telefon tanıtmamış olması. En azından WP'nin 7.5 sürümünde bir telefon çıkarmıştı LG.

• Beğen
Tepkiler: emz ve Serhan
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Haber için teşekkürler dostum :) Sisteme bir sürü OEM katıldı, global çapta sistemin pazar payının yükseleceğine hiç şüphe yok ama asıl demirbaşların (LG veya Sony gibi) da hamle yapması gerekiyor. HTC bu konuda en azından Amerika'da olsa bile One (M8) for Windows'u tanıttı ki global satışa sunulması konusunda da oldukça güçlü ihtimaller var. Sony'nin Windows Phone 7 series'te bile telefon yapmadığını düşünürsem ileriki zamanlar için Sony'den WP'li bir telefon beklemek biraz hayalcilik olacak sanırım, beni şaşırtan asıl konu ise o kadar sızıntı olmasına rağmen hala LG'nin bir Windows Phone'lu telefon tanıtmamış olması. En azından WP'nin 7.5 sürümünde bir telefon çıkarmıştı LG.
sony ile ilgili de sızıntılar olmuştu Microsoft ile görüşüyorlardı falan bence sony gelse iyi olur hem sony lg yi döverhaber için teşekkürler tuşlar çok iyi

saynesim

saynesim

Üye
Hayatımda duymadığım Windows Phone sayesinde telefon firma isimleri duydum ve öğrendim helal sana Microsoft

Murat Alper

Murat Alper

Üye
çok çok iyi gelsin bakalım :tşk: haber için

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hayatımda duymadığım Windows Phone sayesinde telefon firma isimleri duydum ve öğrendim helal sana Microsoft

Bu firmalar zaten halihazırda Android platformu altında cihaz üretiyorlardı. Android pazar payına da ciddi etkileri var. Bunlar gibi daha onlarca da var tabiki. Şu ana kadar 15 firma 23 farklı modda katıldı platformu. Her bir modelin 250 bin sattığını düşünmek bile Windows Phone'un mevcut satışlarını ikiye katlıyor ki bu üreticiler arasında yıllık 10 milyon satış yapanlar da var.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Tasarım çok iyi

dakamon

dakamon

Üye
Wp li hep duşuk donanımlı ucuz telefonlar var. Devler liginde yarışacak bi htc one w8 var. Bide 1520 930. Bence ortalığı yerinden oynayacak donanımlara sahip bir telefon çıkartılmalı wp adına. Sırf 2000 tl üstündeki androidli cihazların donanımlarıyla kıyaslamak adına. Reklam için olsa bile çıkartılmalı. Sonuçta donanım sevdalısı bir zümre var. Azımsanamayacak kadarlar.

• Beğen
Tepkiler: emz, Aybin.Kilic, kaygisiz43 ve 1 kişi daha
saynesim

saynesim

Üye
Telefon modeli ve firma çok mağaza da iş yok viber ile Milet görüntülü konuşuyor bizde doğru dürüst birşey yok

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Wp li hep duşuk donanımlı ucuz telefonlar var. Devler liginde yarışacak bi htc one w8 var. Bide 1520 930. Bence ortalığı yerinden oynayacak donanımlara sahip bir telefon çıkartılmalı wp adına. Sırf 2000 tl üstündeki androidli cihazların donanımlarıyla kıyaslamak adına. Reklam için olsa bile çıkartılmalı. Sonuçta donanım sevdalısı bir zümre var. Azımsanamayacak kadarlar.
Hemde nasıl bi zümre bak gör..."Abi 4 gb ram varmış ya çook iyi" diyenlere "bizde 2 gb ram o 4 gb da eş "desek küfür edecek bir kitle var.Gözleri donanımla boyanmış bir kitle :) o yüzden sana katılıyorum şöyle bi en sağlamından çıkarsınlar ki eminim ozaman Windows'a geçen çok olur...Çoğu insan donanımı düşük diye wp düşünmüyorlar

beats

beats

Üye
    Konu Sahibi
Tuşlar tanıtım cihazı olduğu için farklı, satışa çıkarken yine Windows tuşları kullanma zorunluluğu var. Tanıtılmayan LG D635, Lenovo QRD8x26 gibi bilinen markaların bilinmeyen kodlu cihazları muhtemelen WP9 sürümünü bekliyor olabilirler. Son üç ayda birçok cihaz AdDuplex reklam ağında beliriyor ve onlar da bloglarından yayınlıyorlar ve çoğunlukla kısa sürede doğrulanıyor. Yayınlananlara tekrar göz atalım, ağustos ayı:

Yeni bir dikkat çekiyor Nokia RM-1090/1091, çoğunlukla Çin ve Taiwan'da görülen cihaz 960x540 çözünürlüğe sahip. HTC One M8'in tanıtımından sonra sadece Amerika'da görülmesinden dolayı Verizon dışındaki operatörlerin cihazı olabileceği tahmin edilmiş. BLU HD W510'u zaten biliyoruz.

Temmuz ayı:

LG'nin D635 kod adıyla 5" HD ekranlı orta seviye cihazla çalıştığı görülüyor, bunun dışında hâlâ güncel bir haber yok cihaz hakkında. HTC One M8 olduğu tahmin edilen cihaz ve Lumia 730 temmuz ayında doğru tespitle tahmin edilmiş.

Haziran ayı:
  • NOKIA RM-983, 984, 985 – orta seviye Lumia WP 8.1 birlikte 5” 720p ekran
Görülen OEM'ler:
  • LONGCHEER Fly-IQ400W
  • LONGCHEER ALLVIEW-Impera S – 720p
  • JSR JSRI7BV1
  • JSR I7B_1000
  • ALLview BLUE MTP
  • Micromax BLUE MTP
  • Honeywell BLUE PARIS
  • PANASONIC FZE103030001 – 4.3” HD ekranlı Windows Embedded çalıştırıyor
  • K-Touch Tianyu5703A3 – WVGA, 3.9”
  • K-Touch Tianyu5705A2
  • PRESTIGIO PRESTIGIO-PSP8500DUO – 720p
  • BLU TBW5705A1 – 720p
  • InFocus
  • Lenovo QRD8x26
Nokia cihazının şimdiki Lumia 830 olduğunu biliyoruz, OEM'lerinde bir kaçı dışında çoğunun cihazı tanıtıldı.

Görüldüğü gibi cihazlar mevcut fakat tanıtılmıyor bir bekleyiş var, Microsoft'un etkinliklerinde ya da sonrasında yeni cihazlar görebiliriz diye tahmin ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: ...decode...
...decode...

...decode...

Üye
LG'nin orta seviye cihazı iyi bir başlangıç olacak WP8 serisine girişi için ama bu kadar bekletmeleri bile şaşırtıcı, 8.1'in tanıtılmasından sonraki bir cihaz tanıtımı baya büyük sükse olurdu LG için.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Windows tuşunu şekil yapmışlar. Buda diğer firmalara ilham verirse belki çok daha yaratıcı şekilli tuşlar görebiliriz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada bu cihaz Windows Phone yerine Windows markası kullanan ilk cihaz oldu. Windows Phone ismi kalkmaya başladı diyebiliriz

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve emz
oscartiger

oscartiger

Üye
Türkiye'ye gelirse alırım. mütevazı bir donanımı var. tabi fiyatında da aynı mütevazılığı bekleriz. :bigstar:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
bu arada bu cihaz Windows Phone yerine Windows markası kullanan ilk cihaz oldu. Windows Phone ismi kalkmaya başladı diyebiliriz
Yani bu mağazalar birleştiği için mi windows olmaya başladı demek abi?

dakamon

dakamon

Üye
Yani bu mağazalar birleştiği için mi windows olmaya başladı demek abi?
Hayır. Şöyle söylim bu yeni gelecek windows 9 güncellemesiyle Tek bir işletim sistemi oalcak windows ve bu windows her cihazda çalışacak sadece cihazın tipine göre ekran boyutlandırması ve arayüzü değişecek ama çekirdek yapısı ve genel yapı %100 aynı olacak. Buda artık windows phone isminin bittiği anlamına geliyor. Bilgisayar için windows 9 Telefon için windows 9 olacak :) Yani sistemler tamamen birleşiyor :)
Yani telefonlara gelecek windows 9 güncellemesinin boyutu muazzam olacaktır diye düşünüyorum en az 1 gb :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Hayır. Şöyle söylim bu yeni gelecek windows 9 güncellemesiyle Tek bir işletim sistemi oalcak windows ve bu windows her cihazda çalışacak sadece cihazın tipine göre ekran boyutlandırması ve arayüzü değişecek ama çekirdek yapısı ve genel yapı %100 aynı olacak. Buda artık windows phone isminin bittiği anlamına geliyor. Bilgisayar için windows 9 Telefon için windows 9 olacak :) Yani sistemler tamamen birleşiyor :)
Yani telefonlara gelecek windows 9 güncellemesinin boyutu muazzam olacaktır diye düşünüyorum en az 1 gb :)
Aslında aynı şeyden bahsetmişiz ama ben farklı anlatmışım sanırsam :D neyse cevabı aldım genede teşekkür ederim hadi bakalım windows 9 da neler görücez merak ediyorum şahsen..

Serhan

Serhan

Üye
Ben lg den g3 tasarımında bir "Windows" Bekliyorum

Üst Alt