İngiliz eşeklerine çalışma hakkı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
İngiliz eşeklerine çalışma hakkı
İngiltere’nin Blackpool kentindeki 200 kadar eşeğe çalışma hakları getirildi. Yetkililer, eşeklere günde 1 saat öğle yemeği molası verilmesi ve bunun gözetlenmesi kararını aldılar.
13 Mayıs 2005 11:26


İngiltere’nin Blackpool kentindeki 200 kadar eşeğe çalışma hakları getirildi. Yazın sıcağında sırtlarında turistleri taşıyan eşeklerin çalışma hakları olması gerektiğini düşünen yetkililer, eşeklere günde 1 saat öğle yemeği molası verilmesi ve bunun gözetlenmesi kararını aldılar. Bundan böyle eşekler, sabah saat 10.00’dan önce işbaşı yapmayacaklar. Akşam da 19.00’dan sonra ve cuma günleri çalıştırılmayacaklar.

Eşekler ayrıca, dişleri çürümesin diye diş muayenesinden ve yıllık sağlık kontrolünden geçirilecekler. Blackpool Kent Konseyi yetkilileri, yaza doğru eşeklerin ‘izinlerini kullanıp kullanamadıklarını’ incelemek için denetleme noktaları yapmayı planlıyorlar. Eşeklere verilen bu hakları ‘saçma’ bulan South Yorks’lu tatilci Steve Henderson,’ Bir sonraki istekleri ne olacak, eşeklerin burunları için güneş kremi mi?’ diye yetkililere tepkisini dile getirdi.(Hürriyet)
 


darktempler

darktempler

Üye
güzel makale :D
 
leiche

leiche

Emekli Yönetici
bizim ülkede inasanlara o kadar değer verilmiyor :D
adamlar eşşeklere hak tanımıs
bizde calısan kaç kişinin sigortası war?
:D:D:D:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt