~Crusher~ Üye Nokia mağaza'dan indirip oynuyodum bi ara. Güzel ve eğlenceli bir oyun. Tavsiye ederim.
R58 Üye by_oguz' Alıntı: teşekkürler... yükledigim günden beri elimden düsmüyor. oyunun kendi forumunda 30 küsür maillerden bahsediyorlar, ben 23 ten fazla gidemedim.sizdede böylemi? varsa updatesi nerden bulabiliriz? Genişletmek için tıkla ... kardeşim maildeki siparişleri birebir yaparsan 30 sipariş mailine cıkarsın ben 28 de kaldım. :/
by_oguz' Alıntı: teşekkürler... yükledigim günden beri elimden düsmüyor. oyunun kendi forumunda 30 küsür maillerden bahsediyorlar, ben 23 ten fazla gidemedim.sizdede böylemi? varsa updatesi nerden bulabiliriz? Genişletmek için tıkla ... kardeşim maildeki siparişleri birebir yaparsan 30 sipariş mailine cıkarsın ben 28 de kaldım. :/
Feyzalstyle Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buradan indirebilirsin arkadaşım baya uğraştım bulmaya ama konuyla ilgilenen yok sanırım konuya ekleyin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buradan indirebilirsin arkadaşım baya uğraştım bulmaya ama konuyla ilgilenen yok sanırım konuya ekleyin