[Infinite Dreams] Let's Create! Pottery v1.00(1) Symbian^3 Signed

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Infinite Dreams] Let's Create! Pottery v1.00(1) Symbian^3 Signed
With " Let's Create! Pottery " making ceramics has never been more simple and fun! Become a true artist and create " one of a kind " pottery items and share them with your friends! Throw the clay on the wheel, release all your artistic talents and take benefit of dozens of materials available in order to create your own design! Even when you glaze and fire your very first pot you will feel accomplished and relaxed as pottery is the best way to relieve your everyday stress and find your inner peace.

[video=youtube;KxMb5f085lw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KxMb5f085lw[/video]

İNDİR

Tepkiler: memedizeka, yutkun, tetetex ve 20 diğerleri

sXe0

Üye
Teşekürler

moscow89

Üye
Gerçekten iyi bir oyun mu diyim uğraş mı diyim uygulama mı diyim inanılmaz... Tlf elimden düşmüyor yalnız dokunmatik kayıyor menülerde bir kaç basmada bi alıyor.

Tepkiler: Sensation

raikirin

Üye
Teşekkürler.Oyun sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

jatvalca

Üye
süper bi oyun,uygulama teşekkürler

ressam58

Üye
Ben böyle bişey görmedim! gerçekten mükemmel...

Tepkiler: onur_bjk53

najanaja

Üye
teşekkürler ellerine sağlık bu versiyon mükemmel olmuş her dokunuşu rahatlıkla algılıyo. ve gerçekten çok eğlenceli bişey ya

nazif03

Üye
tesekkurler dun indirdim güzel

mükemmel bi oyun arkadaş yaw =) eline sağlık dostum devamını bekliyoruz =)

jeki01

Üye
emeğine sağlık.
indiriyorum. deneyince tekrar yorum yazarım.

mami-171

Üye
indirdim sorun var c7 kullanıyorum oyun ilk açıldığında bir site veriyo oyunun kendi sitesi beklerken açılması lazım ama açılmıyo ÖZLE kalıyo

ewsel

Üye
n8'lerimde kullanıyorum valla resmen ele yapışıyor yaaa. paylaşım için tşk.ler...