İnen Sis Dosyasını Otomatik Açılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sis dosyalarını yükledikten sonra tarayıcı siliyor. Arkadaş buna çözüm arıyor.

tamamda iptal edince siliniyor diyor. indirme bitmeden gözükmüyor zaten indirmeyi tamamlaması gerekiyor... Indirirken dosyayı yöneticide görmek istiyorsa opera kullansın oda yapıcak birşey yok kendi tarayıcısı bu şekilde çalışıyor indirme bittikten sonra download klasörunde mevcut bulunuyor dosya

kardeşim boşweer ben şimdiye kadar yapabildim benim yontemimle yapamayanlara diycek sözüm yok salla gtsin. Sana bisey olmasın yeter

----------Eklendi @ 22:10:47 ---------- Yazıldı @ 22:10:29 ----------

kardeşim boşweer ben şimdiye kadar yapabildim benim yontemimle yapamayanlara diycek sözüm yok salla gtsin. Sana bisey olmasın yeter

zaten indirmeyi iptal etmiceksin kankim ve indirmeyi tamamladıktan snra diyorum ama benim jeton yeni düştü k.bakma tabi indirince yüklemezsen zaten hfza kartında downloads da oluyodu. Ben demek istediğini anlamamıştım pardon ama benim dediğim şekilde de oluyor. Ben zorunu yapıyormusum he he şaşkın ben.

:-) kardeşim valla bende yanlış bilgi veriyorum sandım diğer tarayıcıdan sis dosyası indirdim Aynen dediğim gibi oluyor. zaten seninde dediğin gibi indirirken aç demezsek programı yüklemiyor

Opera mini kullan şarjı az kullanıyor mobile'a göre

:-) kardeşim valla bende yanlış bilgi veriyorum sandım diğer tarayıcıdan sis dosyası indirdim Aynen dediğim gibi oluyor. zaten seninde dediğin gibi indirirken aç demezsek programı yüklemiyor

k.bakma kardeşim benim hatam az kalsın yanlış yönlendirme yapcaktim. Topu çizgiden döndürdük wala. Ama benim jetonda bi problem var bazen takılı kalıyooo

[ENGİN]

Üye
hem şarj hem hız yönünden hepsinden iyi

Konu Sahibi
tamam arkadaşlar yapacak birşey kalmadı birşey indirirken opera kullanacağım. artık fp1 gelince belki bu sorunu hallederler.

Başka tarayıcı önerme, xplore üşenirim, inene kadar bekleyemem.
Alay mı ediyorsun?!
Telefonun kendi tarayıcısı asıl şarj düşmanıdır. İndirilen verileri kıyaslasaydın bunu rahatça anlardın!

Konu Sahibi

kardeş üstteki mesajımda opera kullanacağım dedim. niye tersledin şimdi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...