pRime. Üye Konu Sahibi [ENGİN];5694911' Alıntı: Olsun o kadar zamanla düzeltirler ama hızı gerçekten iyi sınırsız paketle bile Genişletmek için tıkla ... evet inşallah geliştirilir.
[ENGİN];5694911' Alıntı: Olsun o kadar zamanla düzeltirler ama hızı gerçekten iyi sınırsız paketle bile Genişletmek için tıkla ... evet inşallah geliştirilir.
[ENGİN] Üye pRime.' Alıntı: evet inşallah geliştirilir. Genişletmek için tıkla ... Geliştirme'zlerse agız burun dalarız :
pRime.' Alıntı: evet inşallah geliştirilir. Genişletmek için tıkla ... Geliştirme'zlerse agız burun dalarız :
pRime. Üye Konu Sahibi [ENGİN];5694958' Alıntı: Geliştirme'zlerse agız burun dalarız : Genişletmek için tıkla ... dalalım abi ama ben asıl şu donanım hızlandırmalı fennec'i bekliyorum. o da çok sağlam bir tarayıcı.
[ENGİN];5694958' Alıntı: Geliştirme'zlerse agız burun dalarız : Genişletmek için tıkla ... dalalım abi ama ben asıl şu donanım hızlandırmalı fennec'i bekliyorum. o da çok sağlam bir tarayıcı.
[ENGİN] Üye pRime.' Alıntı: dalalım abi ama ben asıl şu donanım hızlandırmalı fennec'i bekliyorum. o da çok sağlam bir tarayıcı. Genişletmek için tıkla ... fennec bir ara firefox için kullanılıyordu galiba yanlış bilmiyorsam
pRime.' Alıntı: dalalım abi ama ben asıl şu donanım hızlandırmalı fennec'i bekliyorum. o da çok sağlam bir tarayıcı. Genişletmek için tıkla ... fennec bir ara firefox için kullanılıyordu galiba yanlış bilmiyorsam
pRime. Üye Konu Sahibi [ENGİN];5695040' Alıntı: fennec bir ara firefox için kullanılıyordu galiba yanlış bilmiyorsam Genişletmek için tıkla ... evet abi hala kullanılıyor.
[ENGİN];5695040' Alıntı: fennec bir ara firefox için kullanılıyordu galiba yanlış bilmiyorsam Genişletmek için tıkla ... evet abi hala kullanılıyor.
[ENGİN] Üye pRime.' Alıntı: evet abi hala kullanılıyor. Genişletmek için tıkla ... yanlış hatırlamıyomuşum demek ki Bu günden sonra özgür yazılımlar alır başını gider valla bakalım firefox OS nasıl olacak?
pRime.' Alıntı: evet abi hala kullanılıyor. Genişletmek için tıkla ... yanlış hatırlamıyomuşum demek ki Bu günden sonra özgür yazılımlar alır başını gider valla bakalım firefox OS nasıl olacak?
[ENGİN] Üye ONe-' Alıntı: firefox os demisken, n9 da firefox ne kadar cins bir arayuze sahip Genişletmek için tıkla ... fazla özenmemişler
ONe-' Alıntı: firefox os demisken, n9 da firefox ne kadar cins bir arayuze sahip Genişletmek için tıkla ... fazla özenmemişler
pRime. Üye Konu Sahibi [ENGİN];5695281' Alıntı: fazla özenmemişler Genişletmek için tıkla ... eski sürüm olduğu için öyle. yakın zamana kadar android'de de öyleydi.
[ENGİN];5695281' Alıntı: fazla özenmemişler Genişletmek için tıkla ... eski sürüm olduğu için öyle. yakın zamana kadar android'de de öyleydi.
[ENGİN] Üye pRime.' Alıntı: eski sürüm olduğu için öyle. yakın zamana kadar android'de de öyleydi. Genişletmek için tıkla ... Evet öyle Serdar
pRime.' Alıntı: eski sürüm olduğu için öyle. yakın zamana kadar android'de de öyleydi. Genişletmek için tıkla ... Evet öyle Serdar
[ENGİN] Üye fLuke!' Alıntı: Sonunda yükleyebildim.!! Genişletmek için tıkla ... Yüklü degilmiydi zaten?
fLuke! Üye [ENGİN];5928641' Alıntı: Yüklü degilmiydi zaten? Genişletmek için tıkla ... hyr yukleyememiştim daha önce.ama bu sefer oldu, çalıştı!bayağı hızlıymış bu arada.
[ENGİN];5928641' Alıntı: Yüklü degilmiydi zaten? Genişletmek için tıkla ... hyr yukleyememiştim daha önce.ama bu sefer oldu, çalıştı!bayağı hızlıymış bu arada.
[ENGİN] Üye pRime.' Alıntı: bir de fonksyonel olsa. Genişletmek için tıkla ... ahh ah keşke - - - Eklendi - - - bu arada twitter güncellemesi gelmiş 1.3.50'den 1.3.90'a yükseltilmiş sürüm.güncelleme boyutu 539kb
pRime.' Alıntı: bir de fonksyonel olsa. Genişletmek için tıkla ... ahh ah keşke - - - Eklendi - - - bu arada twitter güncellemesi gelmiş 1.3.50'den 1.3.90'a yükseltilmiş sürüm.güncelleme boyutu 539kb
[ENGİN] Üye pRime.' Alıntı: API güncellemesi. herhangi bir yenilik veya performans artışı olmayacak. Genişletmek için tıkla ... Hay bunların Apı'sını emi
pRime.' Alıntı: API güncellemesi. herhangi bir yenilik veya performans artışı olmayacak. Genişletmek için tıkla ... Hay bunların Apı'sını emi
fLuke! Üye pRime.' Alıntı: bir de fonksyonel olsa. Genişletmek için tıkla ... aslında githubda kodları var geliştirilebilir olması lazım :
pRime.' Alıntı: bir de fonksyonel olsa. Genişletmek için tıkla ... aslında githubda kodları var geliştirilebilir olması lazım :