pRime.
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben bunları yükleyerek kurdum ilk dosyanın qt5 kütüphanelerini kuruyor olması lazım. simge menüde çıkıyor değil mi?2 sinide yükledim açılmıyor güncelledim yimw açılmadı rest attm hala açılmıyor..
rica ederim abi denemeni tavsiye ederim, biraz sorunlu ama akıcı bir tarayıcı.[ENGİN];5693178' Alıntı:Teşekkürler Serdar
kur kur beğeneceksin.ya arayüzünü çok ama çok beğendim bende kuruyorum inşALLAH sorunsuz kurarım
ubuntuda olan tarayıcı da bu sanırım arkadaşlar
- - - Eklendi - - -
kur kur beğeneceksin.
ilk o dediğin şeyi kurdum abi 800 kb mi ne indirdi şimdi 43 mb lik şeyi kuruyorum indirme bitti yükleniyor yazıyor 2 dakikadır bekliyorum böyle normal mi daha uzun sürecek mi
- - - Eklendi - - -
oley oley oley oldu güncellemeyi de yükledim şimdi kurcalayım bakayım nasıl imiş paylaşım için çok thanks abi
- - - Eklendi - - -
yok artıkkkk hızı muazzam abartısız söylüyorum cidden arkadaşlar bırakın orjinal tarayıcıyı operayı mozillayı maxicepin ana sayfasını 5 saniyede açtı wifi ile cidden diyorumharika bişi arayüzü de şık
benimki çalışmıyorrr
paylaşım için teşekkürler ben romaxanın browserı beklicem sanırım yapcak bişe yok
- - - Eklendi - - -
simge çıkıyor evet ama basınca olay yok
bende sorunsuz oldu arkadaşım tekrardan dene zip içindekileri pc de çıkar o iki deb dosyasını document klasörüne at sonra fileboxtan ilk ismi uzun olanı kur sonra uygulamayı kur bunları yaparken wifi yada mobil veri açık olsun sonra kullan
Yükleme kesintiye ugradı dedi mi? Bende de öyle oldu maalesef tepki vermiyor internet paketiyle yüklüyodum sanırım ondan oldu
dostum kurulumda sorun yok 40 mb falan indirdim maemo.orgdan indirdiklerimide denedim yine aynı.menüde var ama basınca tepkisiz kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?