indirme yüzdesi %99'a gelince internetin kopması

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
1080p film indiriyordum 5 gb :D , tam %99.9'da internet gitti indirme iptal oldu , birde net yavaş 1 ay küfrederek geçirdim :D

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
kendimi ek** sözlükte hissetmemi sağlayan konu başlığı. (bknz: Gereksiz mesaj ve denemeler)
:D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
DalvikCache

DalvikCache

Üye
Zamanında Nokia n70 telefonumu kırmama sebep olan olaydır.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
kendimi ek** sözlükte hissetmemi sağlayan konu başlığı. (bknz: Gereksiz mesaj ve denemeler)
:D
Kopyacı zihniyete hayır tamamen,orjinal fikirlere hep destek tam destek:D secim zamani da gecti ama bildigimiz slogan gibi oldu:D

achambo

achambo

Üye
geçen gün bana inat 5 kere baştan başlattı ilki %60 ikinci %35 üçüncü %55~ dördüncü bu sefer olcak dedim %85 ve sonra modemi buzluğa koydum ve bir kaç kere vurdum pc yi de kapattım prizden çektim tekrar açtım sonra oldu:tebessüm:

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Polis akademisi gibi bir film de bile bilgisayar bozulunca ekrana vurup calistirabiliyorlarsa,demek ki bilimsel olarak bir aciklamasi var ki aniden calisiyor ama bazilari abartip bunlari insan ustunde bile deniyor el sakalariyla falan yapiyorlar ama bildiginiz o anda o kisiyi sokak sokak kovalayasiniz geliyor:D Bilgisayar gibi donmus bu algilamiyor,vursam düzelir böghhh diyip el sakasini yapiyor o anda suratini tam hiza alarak yuzune bir yumruk sallamayi istiyorsunuz. Aci ama böyle arkadas ortaminda asiri sululuk yapip,sacma sapan el sakalari yapan kesin bir cins insan turu oluyor. Ayni adami ev ortamin da yakalayin,disarda arkadas ortami yoksa evde acmis televizyonu japon baligi gibi bakan,bir ture donusuyor o anda birsey sorsan agizindan tek cumle cikmaz ama arkadas ortaminda butun yetenek sizsiniz oyunlarini tek basina sergilemeye calisir:D konuya bak bir ekrana vurmaktan nereye getirdim demek ki yapan yapiyor:D

Üst Alt