İndirimdeki Uygulamalrı yanınzda wi-fi yok ise Sonra indirmek için ön alım yapın

Sponsorlu Bağlantılar

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
İndirimdeki Uygulamalrı yanınzda wi-fi yok ise Sonra indirmek için ön alım yapın
Arkdaşlar bildiğimiz gibi marketten indireceğimiz zaman yüksek boyutlu dosyalara wi-fi bağlantısı gerekmekte ama 3g bağlantımız varsa marketten yükle seçeneğine tıklayıp uygulamaya ön kayıt gibi bir şey yapabiliyoruz daha sonra wi-fi bağlandığımızda uygulamaları indirebiliriz.

KacakMazot

KacakMazot

Üye
demekki bunu tek yapan ben degilmisim :D :D
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

nanotex

nanotex

Üye
Bilmiyordum bunu :hmmm teşekkürler. Ama konu başlığı pek açık olmamış ve gir içeri, acil gibi şeyler yazmak yasaktı sanırsam.

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
bence gayet açıklayıcı olmuş konunun ne olduğunu başlıktan kolayca anlaşılıyor içerikte de konunun dışına çıkmamış daha iyi olamazdı

nanotex

nanotex

Üye
bence gayet açıklayıcı olmuş konunun ne olduğunu başlıktan kolayca anlaşılıyor içerikte de konunun dışına çıkmamış daha iyi olamazdı
Ben ilk gördüğümde anlam verememiştim Ferhat kardeşim.

n000k

n000k

Üye
Teşekkürler açıklama bilgi için.. ama konu başlığı olmamış.nanotex kardeşim gibi başlıktan bende bişey anlamadım..
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Bilmiyordum bunu :hmmm teşekkürler. Ama konu başlığı pek açık olmamış ve gir içeri, acil gibi şeyler yazmak yasaktı sanırsam.

En fazla Bu kadar yaratıcı olabiliyorum :tşk:

nanotex

nanotex

Üye
Çevrenizde Wi-Fi yokken uygulamaları indirme listesine ekleme. daha sade olur sanki :ehe

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Oozy nicki nasil degistirdin ben baktim profilime bulamadim. isin garibi daha once degistirmistim ama unutmusum nasil oldugunu :D :D

- - - Eklendi - - -

bu arada baslik guzel bosver sen. ama tabiki basligin sonuna benim ismimi koysaydin daha anlasilir olurdu :( :(

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
Oozy nicki nasil degistirdin ben baktim profilime bulamadim. isin garibi daha once degistirmistim ama unutmusum nasil oldugunu :D :D

- - - Eklendi - - -

bu arada baslik guzel bosver sen. ama tabiki basligin sonuna benim ismimi koysaydin daha anlasilir olurdu :( :(

kontrol panelinde sol tarafta

Üst Alt