Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
indirim: Nokia DT-900 şarj standı 15 saatliğine %75 indirimli
Sponsorlu Bağlantılar
kaltintop
Üye
Konu Sahibi
indirim: Nokia DT-900 şarj standı 15 saatliğine %75 indirimli
arkadaşlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
15 saatliğine %75 indirimli olarak satılıyor. almak isteyen arkadaşlar olursa.
BrahimOkumus
Üye
25$ iyiymiş ama yabancı değil mi ?
kaltintop
Üye
Konu Sahibi
evet site yabancı
ponçikEnişte
Üye
acaba TRye kargo ücretsiz mi?? yoksa bi de gemi parası almasınlar bu arada başlığı DT-900 diye düzeltirsek. 910 fatboy yastıklı olan çünkü. bu kampanya sade olan 900 için.
mesutcinik
Üye
türkiyeye kargo nasıl oluyor ?
dücane
Üye
Kardesim yanlis bilgi vermissin, bu sadece ABD icin gecerli...
mesutcinik
Üye
evet amerikanın eyaletleri var sadece
darkwaters
Üye
bana da l820 kapağı lazım ya acaba en ucuz nerden bulunur bi de güvenilir bi site olmalı tabi
kaltintop
Üye
Konu Sahibi
siparişi denemedim kusura bakmayın. kartımda limit olmadığı için deneme fırsatımda olmadı. almak isteyipte fırsat kollayanlar vardır diye alelacele paylaştım. konunun sadeliğinden de anlaşıldığı üzre
ponçikEnişte
Üye
yine de düşünceliğinden dolayı forumu amerikadan takip edenler de olabilir değil mi?
forumu yurt dışından takip edenlerin oranı %6 yani her şekilde birilerine faydası olur. Düşüncen için teşekkürler. Hiç bir şey olmasa Türkiye'deki satıcıların kulağına kar suyu kaçmış olur
forumu yurt dışından takip edenlerin oranı %6 yani her şekilde birilerine faydası olur. Düşüncen için teşekkürler. Hiç bir şey olmasa Türkiye'deki satıcıların kulağına kar suyu kaçmış olur