indirim: Nokia DT-900 şarj standı 15 saatliğine %75 indirimli

Sponsorlu Bağlantılar

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
indirim: Nokia DT-900 şarj standı 15 saatliğine %75 indirimli
arkadaşlar 15 saatliğine %75 indirimli olarak satılıyor. almak isteyen arkadaşlar olursa.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
25$ iyiymiş ama yabancı değil mi ?

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
evet site yabancı

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
acaba TRye kargo ücretsiz mi?? :hmmm yoksa bi de gemi parası almasınlar :hmmm bu arada başlığı DT-900 diye düzeltirsek. 910 fatboy yastıklı olan çünkü. bu kampanya sade olan 900 için.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
türkiyeye kargo nasıl oluyor ?

dücane

dücane

Üye
Kardesim yanlis bilgi vermissin, bu sadece ABD icin gecerli...

mesutcinik

mesutcinik

Üye
evet amerikanın eyaletleri var sadece

darkwaters

Üye
bana da l820 kapağı lazım ya acaba en ucuz nerden bulunur bi de güvenilir bi site olmalı tabi

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
siparişi denemedim kusura bakmayın. kartımda limit olmadığı için deneme fırsatımda olmadı. almak isteyipte fırsat kollayanlar vardır diye alelacele paylaştım. konunun sadeliğinden de anlaşıldığı üzre

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
yine de düşünceliğinden dolayı :tşk: forumu amerikadan takip edenler de olabilir değil mi? :oke:

• Beğen
Tepkiler: kaltintop
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
forumu yurt dışından takip edenlerin oranı %6 yani her şekilde birilerine faydası olur. Düşüncen için teşekkürler. Hiç bir şey olmasa Türkiye'deki satıcıların kulağına kar suyu kaçmış olur:ehe

OozyStaw

OozyStaw

Üye
forumu yurt dışından takip edenlerin oranı %6 yani her şekilde birilerine faydası olur. Düşüncen için teşekkürler. Hiç bir şey olmasa Türkiye'deki satıcıların kulağına kar suyu kaçmış olur:ehe

ilahi abi yaa :ehe:

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
tşk ama daha önce almı9ştım :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
50 TL ye gelir.:nono:

Üst Alt