forumda s60 v5 bölümünden mi indirdiniz uygulamaları?
telı hacklerız o kolay tema işi bıraz ılgınc
hacklemek ıcın sertfıkaya gerek yok artık su konudan devam edin http://www.maxicep.com/symbian-s60v...rdine-son-direk-hack-eylul-2011-a-547695.html
yapamassan ben yardımcı olurm özel mesaj atmanız yeterli![]()
bi hacklesinde sonra atsın formatıbence hackle alakalı değil yükledikten sonra desteklemiyor hatası çok ilginç bence format atmayı denemek lazım bi

ya bu hacklemenın zararları varmı
yok garantıden cıkıyo falan yazmıslar konuda
tema yuzunden gümbürtüye gtmesın daha senem dolmadı .d

hack bi zararı yok faydasu var garantiden cıkıuo diyolar ama bişi olmaz yaptıgımız hack sonradan iptal edebildigimiz için bı sıkıntı yokya bu hacklemenın zararları varmı yok garantıden cıkıyo falan yazmıslar konuda tema yuzunden gümbürtüye gtmesın daha senem dolmadı .d

yap sen yap ipta l etmek basıt yukledigim hack programı kaldııyon o kadar daha saglam kaldırmak istiyosan format atıyonozaman ıptal ederkende konu acarım ıns bı sorun cıkmazda yapım ben ozaman

Umunokiahack ve rompatcher indirdin dimi sadece
----------Eklendi @ 22:42:53 ---------- Yazıldı @ 22:41:19 ---------- empty falan cıkıyo :S bu ne benmıyım sorunlu .d
- Sırasıyla Options - Restore - Evet'e basın.
- Sırasıyla Back - Home - Exit'e basın - UMU Mobile Security uygulamasını telefondan kaldırın.
- Kaldırma sırasında "Enter password to continue" yazısına 123 girin ve Ok deyin.
- Eklentiden RomPatcherPlus_3.1.sisx uygulamasını yükleyin. Uygulamayı başlatın ve sırayla Open4all ve Installerserver'in üstüne gelip Options - Add to auto deyin. Garanti olsun diye telefonu kapatıp-açın. İşlem tamamdır.
- - Artık her uygulamayı imzalamadan kurmanın keyfine bakın...
- ​buraya kjadar tamamda böyle bsey yok bundan snra :S tıkandım resmen
bak biyerde bi yanlışlık yapıyosun adımları dıkkatlı izle telefon hafızasına kur onlarıevet ----------Eklendi @ 22:50:10 ---------- Yazıldı @ 22:49:17 ---------- ya yazmıs zaten konuda sırayla gıderken bu cıktı tek şık zaten baska secme sansım yok ıptal ettm bende tekrar denedım yne aynı oldu

önemli degil yaparsın bısı yok onda basit zaten yarın yardımcı olurum olmassaıkı kere yaptım bıdaha bakarım olmadı cok sıkarsa kaldırırım dırekt kaldırınca uygulamadan sılınıyor dımı olan temalarım yeter bana .d sabah bakarım tekrar uykum cokcok saol bu arada