Incredible S vs galaxy s plus - sl , desire hd

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
Incredible S vs galaxy s plus - sl , desire hd
bu 3 telefon veya en az 4inç ekran büyüklüğünde android işletim sistemi ile çalışan bir telefon arıyorum
htc veya samsung önceliklerim.cpu su en düşük adrenoı 205 ayarında olmalı.
farklı önerileri varsa değerlendirebiliriz.
ikinci el almayı planlıyorum 650-700 tl arası bir fiyat aralığım var
aslında cıtayı 800 tl yede çıkarabilirim eğer çıkarırsam alacağım telefon belli galaxy R
yorumlarınızı bekliyorum.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
800 e s2 bulabilirsin belki :hmmm

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telefonculara sorma kazık olur garantilisini bulman zor olur sanki

MasteLaa

MasteLaa

Üye
800 e bulabilirsin ama çok zor olur bu bence :) Incredible s iyi telefon yalnız :)

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
800 e bulabilirsin ama çok zor olur bu bence :) Incredible s iyi telefon yalnız :)
evet ama ben sürekli telefon değiştirdiğim için ilerde satması kolay olabilecek telefonlarada öncelik vermek istiyorum,4 inç yerine 4,3 inç olması benim için daha iyi bu yüzden desire hd kafamı karıştırıyor ama kullanım olarak batarya performansıda çok önemli desire hd nin bataryası çıkmıyorda sanırım yedek batarya işide yok yani çok kararsız kaldım.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
evet ama ben sürekli telefon değiştirdiğim için ilerde satması kolay olabilecek telefonlarada öncelik vermek istiyorum,4 inç yerine 4,3 inç olması benim için daha iyi bu yüzden desire hd kafamı karıştırıyor ama kullanım olarak batarya performansıda çok önemli desire hd nin bataryası çıkmıyorda sanırım yedek batarya işide yok yani çok kararsız kaldım.
4.3 iyi geldi ise abim sen Galaxy S2 alabilirsin yani bu yazdıkların bence bunu destekliyor :tebessüm:

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi

Yurtdışından getirtebilirsen olabilir :)
evet ama pasaport olayına güvenim yok
garanti konusunda sıkıntım yok kvk genpa samsung y.s te tanıdıklarım var fakat pasaport olayı sonradan düşebiliyormuş sanırım ona güvenim yok

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
evet ama pasaport olayına güvenim yok
garanti konusunda sıkıntım yok kvk genpa samsung y.s te tanıdıklarım var fakat pasaport olayı sonradan düşebiliyormuş sanırım ona güvenim yok
Yerinde olsam sahibinden.com dan felan araştırırdım kardeşim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...