İnci Sözlük Satıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi
İnci Sözlük Satıldı!
Hem seveni hem de sevmeyeni çok olan İnci Sözlük'ün kurucusu Serkan İnci yaptığı açıklama ile siteye gönül verenleri büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

Sözlük siteleri arasında farklı bir yeri olan ve muhalif duruşu, kendine has bir dili ve hatta İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni destekleyen Boz Baykuşlar adlı bir taraftar grubu dahi olan İnci Sözlük'te bugün şok bir gelişme yaşandı.

Sitenin kurucusu Serkan İnci, yaptığı bir açıklama ile artan masraflar ve hakkında açılan davalar sebebiyle sitenin hisselerinin %35'ini bir bilişim firmasına satarak yönetimden çekildiğini belirtti.

İşte açıklamanın tam metni;

Beyler bayanlar, yazdıklarımı okumadan önce şu şarkıyı dinlemeye başlarsanız duygularıma daha yakından ortak olacağınıza eminim.

Bildiğiniz üzere sözlük üzerinde çok kuvvetli ve belirgin yerlerden baskılar almaktaydık. Bu baskılar öyle bir hal aldı ki, üzerime açılmış dava sayısı 10'un üzerine çıktı.

Amatör ve aktivist ruhla bunlara karşı koymaya çalışırken bir de ekonomik sebeplerden dolayı server sıkıntıları çektik. Keza sizler de bu olaylardan dolayı isyan edip şikayetlerinizi sürekli dile getirdiniz.

Ama bizlerin adı hıdırdı elimizden gelen buydu. Lafı fazla uzatmak istemiyorum çünkü özet geç bizim en bilindik mottolarımızdan; kaderimiz fizy gibi oldu ve hisselerimizin yüzde 35'ini tanınmış bir bilişim firmasına satmış bulunmaktayız.

Ben sizin de memnuniyetsizliklerinizi göz önüne alarak yönetimden çekilme kararı aldım. Artık daha profesyonel ve işi bilen insanların yönettiği bir sözlük olarak eğlencenize devam edebilirsiniz.

Sevgilerle...

Bu haberin ardından hem İnci Sözlük içinde hem de diğer sosyal medya sitelerinde hararetli tartışmalar başlamış durumda.

• Beğen
Tepkiler: Burak ve vapur dumanı

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Muhtemelen çizgiside değişir ve eski tadı kalmaz.Teşekkürler paylaşım için..

y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi
Sanmıyorum, kalıplaşma oldu bi kere yeni alan kişi o kadar üyeyi kaybetmeyi göze alamaz.
Diğer yöneticiler duruyomuş zaten birinci felan , bakalım neler olacak :)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Sanmıyorum, kalıplaşma oldu bi kere yeni alan kişi o kadar üyeyi kaybetmeyi göze alamaz.
Diğer yöneticiler duruyomuş zaten birinci felan , bakalım neler olacak :)
aman muhalif ol amannn.Yahu adamın başı neden derde girip o kadar dava açıldı sanıyosun?O çizgide devam edilse başı dertten kurtulmıycak,belli bir kere..

• Beğen
Tepkiler: y n s c n
mstf_l

mstf_l

Üye
asla ayni kalmaz zaten bozduydu artik tamamen gitti n'apsak :hmmm

• Beğen
y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi

aman muhalif ol amannn.Yahu adamın başı neden derde girip o kadar dava açıldı sanıyosun?O çizgide devam edilse başı dertten kurtulmıycak,belli bir kere..

Başı derde girdi diye zaten sattı sözlüğü, alan adamda bunun bilinciyle aldı.. Yani böyle devam edecekse elbet birşeye güveniyordur diye düşünüyorum :)

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

Başı derde girdi diye zaten sattı sözlüğü, alan adamda bunun bilinciyle aldı.. Yani böyle devam edecekse elbet birşeye güveniyordur diye düşünüyorum :)
sen düşün şekerim adam icraata döktü bile :D
Bekliycez ve görücez..

----------Eklendi @ 11:48:28 ---------- Yazıldı @ 11:48:13 ----------

:hih:

• Beğen
ultrayer6

ultrayer6

Üye
Sanmıyorum, kalıplaşma oldu bi kere yeni alan kişi o kadar üyeyi kaybetmeyi göze alamaz.Diğer yöneticiler duruyomuş zaten birinci felan , bakalım neler olacak :)
birinci duruyor muymuş? Abi nerede yaşıyon sen :D adam sözlüğü bırakalı çok oldu kendi sözlüğünü bile kurdu :D

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
kaça satmış?

y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi
birinci duruyor muymuş? Abi nerede yaşıyon sen :D adam sözlüğü bırakalı çok oldu kendi sözlüğünü bile kurdu :D

Yahu isimlere takılma ben yanlış söyleyebilirim, birinci ikinci ne farkeder :ehe üçün beşin lafını yapmayalım :d:

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Nedir bu inci sözlük çok duydum ama ne olduğuu bilmiyorum :ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kadı sözlük var.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Nedir bu inci sözlük çok duydum ama ne olduğuu bilmiyorum :ehe
İnsanların konu açıp özgürce konuştuğu sitelerdir forum sitelerine benzer tabi farkları da var hiç mi duymadın ekşi sözlüğü falan

Archonn

Archonn

Üye
Sanmıyorum, kalıplaşma oldu bi kere yeni alan kişi o kadar üyeyi kaybetmeyi göze alamaz.Diğer yöneticiler duruyomuş zaten birinci felan , bakalım neler olacak :)
böyle bir ihtimal yok gibi :(sözlüğün %35 hissesini alan temourg isimli bilişim firmasından yapılan açıklama şu şekilde:

pelın_

zaten sevmiyodum:)

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
bizimkiler işte böyle yav.. az büyüdü mü hemen satıyorlar..

facebook sahibi mark böyle olsaydı şimdi facebook olmazdı!
gelen tüm teklifleri reddetmiş.. hatta Steve Jobs bu sabrından dolayı ona hayran olduğunu söylemişti..

Memleketin Damarı yakalnmıştı aslında..

bir çok abaza genç o sitede gruplanmıştı..
Böyle abazaları ordan yönlendirlerek topluma kazandırabilirlerdi.. :ehe

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
Astrosman

Astrosman

Üye
Hayırlısı olsun ne diyeyim :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
satılmadı ki sazan avi çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...