İnci sözlük hakkında [ Gelin lanet okuyanlar ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
İnci sözlük hakkında [ Gelin lanet okuyanlar ]
Bakıyorum da herkes incisözlüğe lanet okuyor ? ne var bunda bu kadar abartılacak ? bizde işimizi yapıyoruz :ehe

Sanki sizler hiç küfür etmiyorsunuz ?

Eminimki bu incisözlüğe yönelik konu açanların %100'ü en ağır küfürleri kullanmıştır ? ve inci sözlüğün yaptıgı herhangi bir videoyu veya capsine kesinlikle gülmüşsünüzdür.
eee ne var bunda ? Siz işinize bakın. İnci sözlüğe girmeyin yeter ? ne derdiniz var adamlarla ? onlar size herhangi birşey yapmazlarken sizler neden onları aşağılıyorsunuz ?

Not : Ben incisözlüğü savunma amaçlı açmadım. Ben küfür ederim. ( Dün haxball oynarken görenler gördü ) Ama bu adamları severim. Yaptıkları resimlerine gülerim. Videolarına vs.vs Ama kapandıgı veya işte milleti tahrik ettiği olaylar beni ilgilendirmiyor.
Vestel inciye dava açmış banane. Ben sadece inci sözlüğün yaptıgı şeylere gülerim. Onun dışındaki hiçbirşeyle ilgim olmaz.

Sizlerde böyle yapın ? Ne istiyorsunuz anlamadım ki. :sahan2:

eee hadi bakalım konuşun :kotu:

- - - Eklendi - - -

Ankara iftarı gelmiş geleceğim.... Sizler yorum atadurun.... :pro:

• Beğen
Tepkiler: TheExplorer

random1

random1

Üye
:hmmm

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Konu tartışmaya gidebilir benden demesi:)

• Beğen
Tepkiler: FlaxLy
Şehriyar

Şehriyar

Üye
İnci sozluk ortami ve sohbeti, inci sozluk sinirlari icinde kaldigi surece bir sorun yok.. İnci sozluge lanet okuyanlar, bazi kendini bilmezlerin sozluk ortamini sozluk sinirlari disina cikardiklari icin lanet okuyorlar.

ecel54

ecel54

Üye
inci sözlüğün yaptığı bazı şeylere gülüyorum doğrudur ama bu zamana kadar hiç küfür etmedim, yani %100 değil :ehe

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
İnci sozluk ortami ve sohbeti, inci sozluk sinirlari icinde kaldigi surece bir sorun yok.. İnci sozluge lanet okuyanlar, bazi kendini bilmezlerin sozluk ortamini sozluk sinirlari disina cikardiklari icin lanet okuyorlar.

Doğru. Bende diyorum ki onları dinlememezlikden gelin ? onların size ne zararı var ? Ya hiç girmeyin sözlüğe yada Benim yukarıda yazdıgım gibi gülün geçin.

Ayrıca bu sözlüğü gerçek sözlük sananlar var :kop:

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
inci sözlüğün yaptığı bazı şeylere gülüyorum doğrudur ama bu zamana kadar hiç küfür etmedim, yani %100 değil :ehe

Eminmisin ekrem ? Dün Haxball'da golleri atan ben değildim heralde :kop:

doctorrr

doctorrr

Üye
forever ekşi :yuru

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İnci sözlüğü sevmiyorum ve ayrıca orada kullanılan kelimeleri de kullanmıyorum..İnci de yazılan inci de kalır buraya taşınmasının bir alemi yok ben şahsen buna kızıyorum bunun dışında inci ile alıp veremediğim yok zaten.

ecel54

ecel54

Üye

Golü attın ama :naughty:

+ benim ettiğim küfürleri gördün :D

+ bizim ettiğimiz küfürlere güldün :D

+ hiç küfür etmedin mi ? alla alla

etmedim orda olanlar söylesin gören varmı :ehe

TheExplorer

Üye
+11111

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
İnci sözlüğü sevmiyorum ve ayrıca orada kullanılan kelimeleri de kullanmıyorum..İnci de yazılan inci de kalır buraya taşınmasının bir alemi yok ben şahsen buna kızıyorum bunun dışında inci ile alıp veremediğim yok zaten.

Bende taşımıyorum. Terimlerini ben kullanırım. Mesela ( pampa ) Ne var bunda ?

Benimde alıp veremediğim yok. Bana zararlarıda yok. O yüzden severim inciyi :naughty:

- - - Eklendi - - -

Verdim şukunu pampa :yuru

- - - Eklendi - - -

etmedim orda olanlar söylesin gören varmı :ehe

Revengeful

FlaxLy

TheExplorer

:ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ekşiyle inciyi bir karşılaştır mesela hangisindeki yorumlar daha seviyeli

inciye bir giriyorum bütün entryler afedersiniz ama 31,69,pompa,orgazm falan bir de ekşiye gir bak

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
inci sözlük ahlaksızlığın sanal versiyonudur .satanistlere ateistlere özenip İslamiyetle dalga geçerse ağzıma gelen herşeyi sayarım hiç kusura bakmayın .illuminatinin ekmeğine yağ süren yağcı ergen apaçi zihniyet .ana avrat sövsem yinede anlamlazlar analıyaacak kapasite yok veya kalın kafaları almaz .eğer gülmek istiyorsanız bu yüce Din İSLAMİYETİ hafife alan bi siteyi seçmeyin

doctorrr

doctorrr

Üye
ekşiyle inciyi bir karşılaştır mesela hangisindeki yorumlar daha seviyeli

inciye bir giriyorum bütün entryler afedersiniz ama 31,69,pompa,orgazm falan bir de ekşiye gir bak
ekşidekilerde geniş mezhepli ama arkadaş inci harbiden şitini çıkarıyor işin :dry:

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
inci sözlük ahlaksızlığın sanal versiyonudur .satanistlere ateistlere özenip İslamiyetle dalga geçerse ağzıma gelen herşeyi sayarım hiç kusura bakmayın .illuminatinin ekmeğine yağ süren yağcı ergen apaçi zihniyet .ana avrat sövsem yinede anlamlazlar analıyaacak kapasite yok veya kalın kafaları almaz .eğer gülmek istiyorsanız bu yüce Din İSLAMİYETİ hafife alan bi siteyi seçmeyin

Din işlerine girdikleri zaman bende sevmiyorum zaten.

- - - Eklendi - - -

ekşidekilerde geniş mezhepli ama arkadaş inci harbiden şitini çıkarıyor işin :dry:

Sözlük diyince artık hepsi 1 olmuş gibi. :dry:

• Beğen
Tepkiler: TheExplorer
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
jack sparow diye bi üye bana inci bebesi demişti şuan 3 ceza puanını güzel güzel kullanıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt