İnceleme----SurfCube...Hızlı ve değişik bir tarayıcı

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
İnceleme----SurfCube...Hızlı ve değişik bir tarayıcı
Arkadaşlar tarayıcı reklamlı yani ücretli ve ücretsiz olmak üzere mağazada 2 ayrı sürümü var ama ben sadece reklam ve arama motorunu değiştirememekten kaynaklı ücretli yada ücretsiz diye paylaştıklarını düşünüyorum.Tarayıcı gerçekten hızlı ben şahsen çok memnunum.Fakat programın ek bir özelliği var mı bilemiyorum.Uc browserdaki sosyal ağlara girmeme gibi bir hata söz konusu değil ben giriyorum.Resimlerle sizlere programı açıklamaya çalışacağım arkadaşlar.

Ana menü:Arkadaşlar ana menü böyle sade bir görünümü var.Benim menümde o an maxicep açıktı fotoğrafı çektiğimde.İlk girildiğindede böyle çıkıyor değişmiyor yani ekran.

Ek özelliken:
Arkadaşlar ekranın en sağ ve sol tarafından tutupta sağ-sola ittirdiğimizde böyle ekranla karşılaşıyoruz ana ekrandayken sol tarafı tutup sağa çektiğimizde bu sayfa geliyor.Bu sayfa ise hangi web sitelerinin açık olduğunu gösteriyor.Burada
"Close" sayfayı kapatıyor
"new" yeni sayfa açıyor
"close others" o sayfa dışında diğerkinleri kapatıyor
"Close all" bütün sayfaları kapatıyor.

Ayarlar:
Arkadaşlar ingilizcem olmadığından ayarlar kısmında yardımcı olamıyacağım malesef ama eğer biri yardımcı olursa buraya eklerim.

Bu kısımda ise "enter web address" dediğimizde arama motoru(google seçili değiştirilemiyor) oradan direk arama yapıyor.
"Open in ie" eğer hangi sayfa açıksa o sayfayı internet explorerden açıyor.
"Share on social networks" yazısı ise internet sayfasını sosyal ağlarda paylaşmaya yarıyor.
"Share via email" e-mail üzerinden paylaşmaya yarıyor.

Favori sayfası:Arkadaşlar burada sol tarafta eklemek istediğimiz sayfayı açıp "add to favorites" diyoruz ve yukarda gördüğümüz yere ekliyor isminide değiştirebiliyoruz istersek.Sağ taraftaki "pin open tabs" ise ana ekrana ekliyor favorite kısmını

Lınk(ücretsiz):
Lınk(ücretli):

• Beğen
Tepkiler: serinaga

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Fena değil :)

Teşekkürler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Konu icin teşekkurler eline saglik.

Gecen yildan beri ara ara deniyorum bu tarayiciyi ama arayuz haricinde hic ilerleme yok.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Paylaşım için teşekkürler kardeşim.

serinaga

serinaga

Üye
Gerçekten son derece hızlı ve çok kullanışlı bir tarayıcı imiş, ben ÇOK BEĞENDİM, artık bundan böyle favori tarayıcımdır :good:, hatta belki satın alabilirim, biraz daha geliştirilirse tadından yenmez walla, teşekkürler paylaşım için ...

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
Herkeze yorumları ve beğendikleri için ben ayrı ayrı teşekkür ediyorum :)

Konu icin teşekkurler eline saglik.

Gecen yildan beri ara ara deniyorum bu tarayiciyi ama arayuz haricinde hic ilerleme yok.

o kadar eski bir tarayıcı yani ? Anlaşılan adamlar salmışlar çayıra mevlam kayıra demişler abi :)

Gerçekten son derece hızlı ve çok kullanışlı bir tarayıcı imiş, ben ÇOK BEĞENDİM, artık bundan böyle favori tarayıcımdır :good:, hatta belki satın alabilirim, biraz daha geliştirilirse tadından yenmez walla, teşekkürler paylaşım için ...

Evet gerçektende hızlı bu konuda güzel bi tarayıcı teşekkürler yorumunuz için :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

ecel54

ecel54

Üye
attaki singeler çok küçük ve hemen üstünde reklam olduğu için kullanmıyorum

serinaga

serinaga

Üye
attaki singeler çok küçük ve hemen üstünde reklam olduğu için kullanmıyorum

Alttaki simgeleri yok ettim, joystik özelliğini açtım muhteşem oldu, reklam hiçte rahatsız etmiyor ...

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
Alttaki simgeleri yok ettim, joystik özelliğini açtım muhteşem oldu, reklam hiçte rahatsız etmiyor ...

Vaay o ayarda çok güzelmiş hiç bakmamıştım kullanışlıymış :D teşekkür ederim böyle Bi bilgi için

serinaga

serinaga

Üye
Vaay o ayarda çok güzelmiş hiç bakmamıştım kullanışlıymış :D teşekkür ederim böyle Bi bilgi için

Ayrıca yukarıdan aşağıya doğru parmağını kaydırınca, yeni sayfa ve sayfa geçmişi geliyor, aynı belle'deki top bar gibi ...

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca yukarıdan aşağıya doğru parmağını kaydırınca, yeni sayfa ve sayfa geçmişi geliyor, aynı belle'deki top bar gibi ...

Teşekkürler kullandıkça daha çok öğreniyorum bende bilgiler içinde sağ olun :)

serinaga

serinaga

Üye
Geliştiriciye yazdım bakalım, biraz daha düzenleme yaparsa WP'de en çok tutulan browser olur dedim, güncelleme istiyoruz dedim, umarım dikkate alır. Tarayıcı çok Muhteşem, bazı küçük bug'lar var onların giderilmesi lazım ...

Üst Alt