kaygisiz43
Üye
İnceleme----SurfCube...Hızlı ve değişik bir tarayıcı
Arkadaşlar tarayıcı reklamlı yani ücretli ve ücretsiz olmak üzere mağazada 2 ayrı sürümü var ama ben sadece reklam ve arama motorunu değiştirememekten kaynaklı ücretli yada ücretsiz diye paylaştıklarını düşünüyorum.Tarayıcı gerçekten hızlı ben şahsen çok memnunum.Fakat programın ek bir özelliği var mı bilemiyorum.Uc browserdaki sosyal ağlara girmeme gibi bir hata söz konusu değil ben giriyorum.Resimlerle sizlere programı açıklamaya çalışacağım arkadaşlar.
Ana menü:Arkadaşlar ana menü böyle sade bir görünümü var.Benim menümde o an maxicep açıktı fotoğrafı çektiğimde.İlk girildiğindede böyle çıkıyor değişmiyor yani ekran.
Ek özelliken:Arkadaşlar ekranın en sağ ve sol tarafından tutupta sağ-sola ittirdiğimizde böyle ekranla karşılaşıyoruz ana ekrandayken sol tarafı tutup sağa çektiğimizde bu sayfa geliyor.Bu sayfa ise hangi web sitelerinin açık olduğunu gösteriyor.Burada
"Close" sayfayı kapatıyor
"new" yeni sayfa açıyor
"close others" o sayfa dışında diğerkinleri kapatıyor
"Close all" bütün sayfaları kapatıyor.
Ayarlar:
Arkadaşlar ingilizcem olmadığından ayarlar kısmında yardımcı olamıyacağım malesef ama eğer biri yardımcı olursa buraya eklerim.
Bu kısımda ise "enter web address" dediğimizde arama motoru(google seçili değiştirilemiyor) oradan direk arama yapıyor.
"Open in ie" eğer hangi sayfa açıksa o sayfayı internet explorerden açıyor.
"Share on social networks" yazısı ise internet sayfasını sosyal ağlarda paylaşmaya yarıyor.
"Share via email" e-mail üzerinden paylaşmaya yarıyor.
Favori sayfası:Arkadaşlar burada sol tarafta eklemek istediğimiz sayfayı açıp "add to favorites" diyoruz ve yukarda gördüğümüz yere ekliyor isminide değiştirebiliyoruz istersek.Sağ taraftaki "pin open tabs" ise ana ekrana ekliyor favorite kısmını
Lınk(ücretsiz):
Lınk(ücretli):
Ana menü:Arkadaşlar ana menü böyle sade bir görünümü var.Benim menümde o an maxicep açıktı fotoğrafı çektiğimde.İlk girildiğindede böyle çıkıyor değişmiyor yani ekran.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ek özelliken:Arkadaşlar ekranın en sağ ve sol tarafından tutupta sağ-sola ittirdiğimizde böyle ekranla karşılaşıyoruz ana ekrandayken sol tarafı tutup sağa çektiğimizde bu sayfa geliyor.Bu sayfa ise hangi web sitelerinin açık olduğunu gösteriyor.Burada
"Close" sayfayı kapatıyor
"new" yeni sayfa açıyor
"close others" o sayfa dışında diğerkinleri kapatıyor
"Close all" bütün sayfaları kapatıyor.
Ayarlar:
Arkadaşlar ingilizcem olmadığından ayarlar kısmında yardımcı olamıyacağım malesef ama eğer biri yardımcı olursa buraya eklerim.
Bu kısımda ise "enter web address" dediğimizde arama motoru(google seçili değiştirilemiyor) oradan direk arama yapıyor.
"Open in ie" eğer hangi sayfa açıksa o sayfayı internet explorerden açıyor.
"Share on social networks" yazısı ise internet sayfasını sosyal ağlarda paylaşmaya yarıyor.
"Share via email" e-mail üzerinden paylaşmaya yarıyor.
Favori sayfası:Arkadaşlar burada sol tarafta eklemek istediğimiz sayfayı açıp "add to favorites" diyoruz ve yukarda gördüğümüz yere ekliyor isminide değiştirebiliyoruz istersek.Sağ taraftaki "pin open tabs" ise ana ekrana ekliyor favorite kısmını
Lınk(ücretsiz):
Lınk(ücretli):

, hatta belki satın alabilirim, biraz daha geliştirilirse tadından yenmez walla, teşekkürler paylaşım için ...
teşekkür ederim böyle Bi bilgi için