• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

İnceleme: Kullanıcılar Tarafından En Çok Tercih Edilen 5 Web Tarayıcısı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnceleme: Kullanıcılar Tarafından En Çok Tercih Edilen 5 Web Tarayıcısı!
İnternet ve bilgisayar denilince akla gelen ilk yazılım olmayı başaran web tarayıcısının en çok tercih edilen beş farklı üreticiye ait web tarayıcılarının ön plana çıkan özellikleri ve teknolojilerini bu Maxicep Haber Editörleri olarak üyelerimiz için inceledik. Eğer sizde bu incelememiz hakkında daha geniş bilgileri okumak istiyorsanız, haberlerimizin diğer sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

( Siz hangisini tercih ediyorsunuz? )

[BREAK=Kişileştirilebilir web tarayıcınız Firefox]

Daha hızlı, daha güvenilir ve kişiye göre özelleştirebilir dünyanın en iyi web tarayıcısı sloganı ile birlikte indirme sunulan Firefox, kararlı sürümleri ile birlikte oldukça iyi bir performans sunuyor. Sunduğu 6.000’den fazla eklenti seçeneği ile birlikte kişilerin isteğine göre içeriği değiştirilebilen web tarayıcısı ile birlikte ister sohbet edebilir, ister yemek tariflerini dikkat edebilir ve isterseniz kod yazabilirsiniz. Eğer hergün web tarayıcısının aynı görüntüsünü görmekten sıkıldı iseniz, Mozilla’nın Personas ismini verdiği tasarımlar ile birlikte çok farklı tasarımlar da elde edebilirsiniz.

( Mozilla Firefox'a ait görsel resim )

Mozilla tarafından üretilen Firefox isimli web tarayıcının en güncel sürümüne üzerinden ulaşabilirsiniz.

[BREAK=Güvenli ve hızlı web tarayıcınız Chrome]

Dünyanın en hızlı web tarayıcısı olarak Google tarafından lense edilen Chrome, web sayfalarında yer alan uygulamaları yıldırım hızı ile birlikte sizlere sunuyor. Hızlı bir açılış, sekmeler arası hızlı bir geçiş, web sayfalarını hızlı yükleme ve adres çubuğunu kullanarak internette hızlı bir arama deneyimi sunan Chrome, oldukça basit ve kullanışlı bir arayüzüne sahip. Web üzerindeki güvenliğinizi çok daha iyi bir seviyeye getirmek için tasarlanan bu yazılım, kötü amaçlı yazılımlara ve kimlik avına karşı yerleşik koruma, en son güvenlik güncellemelerini içerecek şekilde tarayıcının güncel durumda olduğundan emin olmanızı sağlayan otomatik güncellemeler ve diğer pek çok özellik sunar.

( Google Chrome'ye ait görsel resim )

Google tarafından üretilen Chrome isimli web tarayıcının en güncel sürümüne üzerinden ulaşabilirsiniz.

[BREAK=En çok tercih edilen web tarayıcısı İnternet Explorer]

Dünyanın en çok tercih edilen web tarayıcısı olan İnternet Explorer ile birlikte güvenirlilik ve kolay yapıdaki işleyiş en son seviyeye yükseltiliyor. Sekmeler ile birlikte istediğiniz performanstan daha fazlası sizlere sunulurken, gerekli olmayan eklentiler ise ortadan kaldırılıyor. Internet Explorer 7 geliştirilmiş yazdırma metni otomatik olarak küçülterek Web sayfası içeriğinden yazdırılacak olan bilgilerin sayfanıza sığmasını sağlar. Ayarlanabilen kenar boşlukları, özelleştirilebilen sayfa düzenleri, kaldırılabilen üstbilgi ve altbilgiler, değiştirilebilen yazdırma alanı gibi yazdırma seçenekleri de bulunur.

( İnternet Explorer'a ait görsel resim )

Microsoft tarafından üretilen İnternet Explorer isimli web tarayıcının en güncel sürümüne üzerinden ulaşabilirsiniz.

[BREAK=Farklı teknolojilerle ön plana çıkan Opera web tarayıcısı]
Dünyanın en hızlı web tarayıcısı olarak lanse edilen Opera isimli web tarayıcısı rakiplerine göre sunduğu daha farklı özellikler ile birlikte dikkatleri üzerine çekiyor. Bir web tarayıcısı tarafından yapılacaklardan daha fazlasını kullanıcıların huzuruna sunan Opera’da rakiplerine göre çok daha farklı yapıdaki özellikler bulunuyor. Ayrıca sunulan teknolojiler ile birlikte, web tarayıcının hızına hız katılıyor. Oldukça kolay kullanılabilir arayüzüyle birlikte, en acemi kullanıcıların bile tarayıcıyı kullanması sağlanıyor.

Opera tarafından üretilen ve üreticisinin ismini taşıyan Opera isimli web tarayıcının en güncel sürümüne üzerinden ulaşabilirsiniz.

[BREAK=En hızlı web sayfası oluşturabilen, web tarayıcısı Safari]

Apple’ın aslında kendi işletim sistemleri için ürettiği, hızı ve şık tasarımı ile birlikte dikkatleri üzerine çeken Safari isimli web tarayıcısı ile birlikte internet sayfalarının en hızlı şekilde oluşturulması sağlanıyor. Ayrıca tarayıcının kolaylık sağlayan imleri sayesinde; sayfa içerisinde bulunan yazılar oldukça kolay bir şekilde yazdırılabilirken, sayfayı yakınlaştırma ve uzaklaştırmada oldukça kolay bir şekilde sağlanıyor.

( Safariye ait görsel resim )

Apple tarafından üretilen Safari isimli web tarayıcının en güncel sürümüne üzerinden ulaşabilirsiniz.

WastabMan

WastabMan

Üye
Yine mükemmel bir inceleme olmuş, teşekkürler..

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
bende hepsi var explorer . mozilla. google chrome. cromium. opera.flock

SiMoNeee

SiMoNeee

Üye
Bence bana göre en iyisi opera çünkü hem hızlı hemde kullanımı basit

__black__

__black__

Üye
opera en iyisi

ergenekon61

Üye
hem hız hem kullanışlılık hemde pratik, tabiki opera 10.70

Godfather

Godfather

Üye
Tüm bildiğim tarayıcılar bunlar zaten :kop:
Ben firefox kullanıyorum :D

rapman

rapman

Üye
internet explorer 8

ercnylmz

ercnylmz

Üye
İnternet Explorer gelmiş geçmiş en iyi tarayıcıdır bana göre hızlıda olsa yavaşta olsa her ihtiyacı karşılıyor.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
İnternet Explorer gelmiş geçmiş en iyi tarayıcıdır bana göre hızlıda olsa yavaşta olsa her ihtiyacı karşılıyor.

İe8mi en iyi :kop: Daha kendi acıklarını kapatamamıs kendine hayrı olmayan yavas sürekli çöken tab acımı yavas olan hayırsız bir tarayıcıdır:ehe...ve eminimki bu yorumu yapan insan kesinlikle diger tarayıları kullanmamıs hatta isimlerini ilk defa duymus olabilir...:aha:

MacroLife

Üye
ben firefox kullanıyorum çok memnunum Opera ise 2. tercihim.

ömerpekacar

Üye
firefoxda kasıyor

ahmeht2

ahmeht2

Üye
valla beyler ben explore mozilla ve google chrome kullandım mozilla bi siteye esek sudan 2 kere gidip gelinceye kdr acıyor choremede aynı opera fln denemedim EXPLORE:yuru:yuru:yuru

atakax

atakax

Üye
Chrome bence en iyisi çok hızlı ve kişiselleştirilebiliyor hemde ennn sevdiğim firmanın google ın :D

serhat_dogfb

Üye
dünyanın en iyi web tarayıcısı tartışmasız google chrome.hız ve basit kullanımını en iyisi oldugunu idda etiginiz tarayıcılar ileride örnek alacak...

BktsBcr

BktsBcr

Üye
Firefox iyi ya:islik

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
opera mini nin bilgisayar sürümü var mı?

ayhan üzmez

Üye
Tüm tarayıcıları kullanmış biri olarak son 2 senedir opera yı kullanıyorum, kullanım kolaylıgı arayüzler özellikle görsellik temaları ve hız bakımından opera tartışmasız 1 numara aksini söyleyenler bence operayı kullanmamışlar yada kullanmayı bilmiyorlar...

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
firefox eklentileri sayesinde çok daha verimli bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt