Inceleme Bölümleri Açılması Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Inceleme Bölümleri Açılması Hakkında
Arkadaşlar sitemizdeki son donemde @Ozan 'ın büyük öz verisiyle gerçekleştirdiği yeniliklerden sonra artık top bütün @Yönetici arkadaşlarımızda.

Sitemizdeki aktifliği arttıracak,sadece aktifliği arttırmakla kalmayıp katılımcılığı teşvik edecek yeni projeler üretmeliyiz. Yurt dışı sitelerde gördüğünüz yeni kategoriler,aktiviteler vb olabilir.

Benim uzun zamandır aklımda olan bir şeyi görüşüp ortak bir karara vararak başlayabiliriz

"inceleme kategorisi"

aslında genel olarak teknoloji meraklıları bizim gibi siteler için velinimettir. Zira onlar forum takipçileri gibi ihtiyacı olduğumda gelip işini görüp gitmezler. Teknoloji meraklıları düzenli olarak rutin bir şekilde belli başlı bir kaç sabit sitelerini sürekli takip ederler. Bu grubun ilgi alanı ise yenilikler,incelemeler ve bilgilendirici konulardır.

Bizler bolumlerimizde inceleme başlığı altında yeni bir alt forum oluşturup orada;oyun,uygulama,telefon,kulaklık,kılıf vs inceleme ve tanıtım konuları açarak değişik ilgi alanlarına da hitap edebiliriz. Bu incelemeler eski bir uygulama olabilir,bir oyun olabilir. Önemli olan kullanıcıların "bugün burada ne paylaşılmış" diyerek oraya gireceği içerikleri oluşturmamız. Zaten bir zaman sonra üyeler de kendi inceleme konularını paylaşacaklardır.

fikir yurutelim ve tartışalım forumu daha yukarılara el birliğiyle nasıl taşırız???

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Buğra, EroL, Joker ve 2 diğerleri

ANIL

ANIL

Admin
Katılıyorum inceleme bölümü ilgi görür.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Katılıyorum ortak

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Açıkçası incelemeler benim hep ilgimi çekmiştir.Olması taraftarıyım.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Bencede çok iyi olacaktır.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hımmm. :alsana:
Kategorileme yapılırsa etkili ve verimli olabilir.

TV İncelemeleri
Telefon İncelemeleri
PC Donanım İncelemeleri
PC Yazılım İncelemeleri
v.b gibi...: ?

• Beğen
Tepkiler: Joker
EroL

EroL

Emekli Yönetici
İlk etapta bu incelemeleri bizim yapmanız gerekir. Bu yüzden bizleri zorlamayacak oyun, uygulama ve cihaz incelemeleri daha uygun olur. Uygulama ve oyun incelemelerini hepimiz rahatlıkla yapabilecek kapasitedeyiz. En azından haftada 1 tane uygulama yada oyun incelemesi, ekran görüntüleriyle, özgün metniyle, ipuçlarıyla eksiksiz yapabiliriz. Yapabilir misiniz?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hımmm. :alsana:
Kategorileme yapılırsa etkili ve verimli olabilir.

TV İncelemeleri
Telefon İncelemeleri
PC Donanım İncelemeleri
PC Yazılım İncelemeleri
v.b gibi...: ?
Dostum o şekilde forumda yeni bir kök kategori oluşturmadan ilk önce her bölümde alt başlık olarak oluşturmalıyız. Mesela wp genel,wp yaz.des. Wp inceleme vs

Ozan

Ozan

Admin
Evet inceleme bölümü sitemizin yeni ana sayfasında mevcut durumda olacak hem yazılı hem vİdeo inceleme seklinde ancak bunu tabi editörler açacak. Gel gelelim video galeri ve foto galeri bölümüne de forum yöneticilerinin konu açabilmesi mümkün, incelemeler orada da yapılabilir ve forumda yine bu bölümler olusturularak link verilebilir veya tam tersi forumda yapılır ana sayfadan video ve kısa özet açıklamasıyla foruma link verilebilir. Destekliyorum

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe, ANIL ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
güzel olur :spr

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
. Gel gelelim video galeri ve foto galeri bölümüne de forum yöneticilerinin konu açabilmesi mümkün, incelemeler orada da yapılabilir ve forumda yine bu bölümler olusturularak link verilebilir veya tam tersi forumda yapılır ana sayfadan video ve kısa özet açıklamasıyla foruma link verilebilir. Destekliyorum
bence her halükarda yöneticilerin hazırladığı konular iki tarafta da olmalı. Bu şekilde sayfalar birbirlerine destek olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Evet inceleme bölümü sitemizin yeni ana sayfasında mevcut durumda olacak hem yazılı hem vİdeo inceleme seklinde ancak bunu tabi editörler açacak. Gel gelelim video galeri ve foto galeri bölümüne de forum yöneticilerinin konu açabilmesi mümkün, incelemeler orada da yapılabilir ve forumda yine bu bölümler olusturularak link verilebilir veya tam tersi forumda yapılır ana sayfadan video ve kısa özet açıklamasıyla foruma link verilebilir. Destekliyorum
Ozan gerekli açıklamayı yapmış abiler, bu sistemi uyumlu hale getirince paylaşıma başlayabilirsiniz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ozan gerekli açıklamayı yapmış abiler, bu sistemi uyumlu hale getirince paylaşıma başlayabilirsiniz.
:oke:

bu bölümler oluşturulduktan sonra inceleme bolumu için üyelerden gelen istek konular var. O konularla ilgili de bir çalışma yapayım ben:pc:

Ozan

Ozan

Admin
Forumda ilgili kategorileri olusturacagiz ilerleyen günlerde arkadaslar, ana sayfaya baglı olarak biraz bekleyelim bu konuda

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, papakudioflu ve Nextman

Üst Alt