Ince Belli Bayan Dedikleri Bu Olmalı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__Midas__

__Midas__

Üye
İĞraNç

kikaksk

kikaksk

Üye
kadın az kaldı ölecek baksanıza nasıl durmuş....

yitik savaşçı

Üye
<div class='quotetop'>(mAd_girL &#064; Feb 20 2006, 06&#58;58 PM) [post=282675]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>berbattt ne yapmış o kadar inceltmek için acaba hakkaten ortadan sıkılmış diş macunu gibi
[/b][/quote]

Korse kullanıyor.

mAd_girL

mAd_girL

Üye
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Feb 20 2006, 07&#58;40 PM) [post=282730]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(mAd_girL &#064; Feb 20 2006, 06&#58;58 PM) [post=282675]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>berbattt ne yapmış o kadar inceltmek için acaba hakkaten ortadan sıkılmış diş macunu gibi
[/b][/quote]

Korse kullanıyor.
[/b][/quote]
e bi korseyle olacak iş değil bence

yitik savaşçı

Üye
Korseyle bu hale getiriyor demek istedim. Yoksa kadın gerçekte de böyle değil... Ama anatomik olarak vücudunu bir hayli değiştirebiliyor gerçektende...

mAd_girL

mAd_girL

Üye
anladım öyle demek istediginide bi tek korseyle bu hale gelmiş olamaz diyorum bende yaptıgı başka bişiler vardır neyse korse olsun sadece

Fatihyet

Fatihyet

Üye
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Feb 20 2006, 07&#58;44 PM) [post=282738]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Korseyle bu hale getiriyor demek istedim. Yoksa kadın gerçekte de böyle değil... Ama anatomik olarak vücudunu bir hayli değiştirebiliyor gerçektende...
[/b][/quote]

yerim anatomisini yaaa.Hayatta almam bu kadını ben

RockFord Fosgate

Üye
evde kalmıs bu zaten tpınden belı

yitik savaşçı

Üye
Yok; kendisi evli...

seyfofen

seyfofen

Üye
yaşına göre enteresan genç olsa hadi belki dicem hayret?

RockFord Fosgate

Üye
hayret kocası nasıl bısey acep )

civcik

Üye
ayyyy çok iğrenç yaaa
sanki belden aşağısı ve üstü ayrı ayrı eklenmiş gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt