!!inanılmaz!!CEPTEN ÜCRETSİZ KONUŞMA PRORAMI

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
!!inanılmaz!!CEPTEN ÜCRETSİZ KONUŞMA PRORAMI

Cepten BELEŞE KONUŞ
28 Aralık 2007 Cuma 11:31
Teknoloji bunu da mümkün kıldı. İş sadece bir programı indirmeye bakıyor...

Cep telefonu faturasından şikayetçi misiniz? Artık ücret ödemenize gerek yok. Sonunda bunu da yaptılar. En büyük hayallerden biri olan, ücretsiz olarak sesli ve görüntülü iletişim kurmak artık mümkün.

Bunun için FRİNG adlı bir programı cep telefonunuza yüklemeniz yeterli. Programı internetten ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Tek mesele, telefonunuzun teknolojik olarak yeterli donanıma sahip olması.

Birkaç yıldır internet üzerinden ücretsiz olarak sesli iletişim kurmak mümkün. Bu sene içinde piyasaya sunulan gelişmiş cep telefonlarının kablosuz internet ağlarına bağlanabilmesi sayesinde, bedava konuşma olanağı taşınabilir hale geldi.

Piyasada kablosuz ağları destekleyen 10"a yakın model var. Cep telefonundan başka telefonlarla veya bilgisayarlar başında bulunan kişilerle konuşabilmek için bir yazılıma ihtiyaç duyuluyor.

MSN Messenger veya ICQ gibi programlara benzeyen bu programların en yaygın kullanılanları Goggle Talk ve Skype. Bu programları kullanarak bilgisayar başında sesli sohbet edilebiliyor. Bu programlar bilgisayara ücretsiz olarak yükleniyor ve bedavaya konuşuluyor.

FRİNG MUCİZESİ

Google Talk ve Skype programlarını destekleyen yeni bir program şu anda tüm dünyada çığ gibi büyüyor. Fring adlı bu cep telefonu yazılımı sayesinde Google Talk ve Skype programlarındaki hesabınızı cep telefonunda aktif hale getirerek, listenizde bulunan kişilerle ücretsiz olarak konuşabiliyorsunuz.

Bu yazılımı destekleyen telefonların listesi ve programın kendisi adresinde bulunuyor. Eğer cep telefonunuz bu programı destekliyorsa, Fring yazılımını cihazınıza yükleyerek hemen bedava konuşmaya başlayabilirsiniz.

Telefonunuz kablosuz internete bağlanma özelliğine sahip olmasa da GPRS üzerinden bağlanarak yine bedavaya telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Özetle, internete cepten bağlantıyı çözdükten sonra Fring sayesinde bedavaya cepten konuşma hayali gerçek oluyor.
(Haber: Erdal Kaplanseren / PCnet Dergisi)

Nazy

Nazy

Üye
sağol bilgi için

dreamboys69

dreamboys69

Üye
güzel birşeymiş:oke:

arslansem

arslansem

Üye
Güzel haber teşekkürler :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Haber Için Saolasın :cool

mservank

mservank

Üye
kablosuz ağ destekleyen telefonlular indirsin çok işiize yarar

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Sağolasın bilader...:yuru

systemchi

systemchi

Üye
Arkadaşlar bu program işletim sistemi symbian 8 , 9.1 , 9.2 olan telefonları destekliyor.

alikelek

Üye
bilgi için teşekkürler

hayalet114

hayalet114

Üye
sanırım n95 e olur:):)

yalnız gpsr daha cok yemez mı??(kablosuz kullanmam mumkun deıl sımdılık:(:()

sonbela

sonbela

Üye
off ben faydalanamam ki :( ya ben n81den düştüm 3230 a allah kimseyi düşürmesin böyle:D:D

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
Güzel Paylaşım Olmuş Ellerine Sağlık ;)

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Saolasın

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
teşekkürler taklaya gelmeyelim

dnz424

dnz424

Üye
Tesekkurler
İlginç :)

Newwave

Newwave

Üye
Ben indirdim yükledim firing call diye bir opsiyonu var sizin rehberinizdeki kayıtlı kişi listenizdekilerin msn skype googla hesabları varsa ve o anda bu kişiler online iseler fring call üzerinden ücretsiz arıyorsunuz .

ahabu

Üye
abi avrupada baslamıs dıolar haberlerede cıktıda sımdı bunu anlamadım herkes bedava konusuo dıolar yurtdısıylafelanda sımdı bende n70 war onda wi-fi yooqqq :D sımdı bu yıne bedavamı oluoo ??? anlamadım bırı denese anlatsaaa cok makbule gecıcek ....

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
uygulaması karışık gözüküyo biraz

esmercocuq35

Üye
bedava konuşada bu geneli kapsayan bişey deilki birsürü gereksinimi derdi varyok suna olur mu buna olur mu

elmyra

Üye
fring programının her telefona uygun modeli var yanlız bu bahsettiği ücretsiz konuşma kablosuz internet özelliğini destekleyen modelllerde oluyor (eten M 600-N81-N95 gibi) diğer tlf larda ise gene görüşme yapabiliyorsunuz gprs üzerinden tabi bu ücretsiz olmuyor ama normal fiyata göre gprs üzerinden konuşmak daha ucuz oluyor (6630-N70-71-72-73 vs)

Üst Alt