İnanamayacaksınız! Onlive ile Android'te AC Revelations, L.A. Noire, Dirt 3 oynayın!

Sponsorlu Bağlantılar

antking

Üye
hocam her oyunu yarım saat oynamak bir anlam ifade etmez ki benim için adam gibi yapalım ödemesini olsun bitsin insan paypal ödemesi filan koyar rahat rahat işimizi görürüz herkes mutlu olur

serdar_34_54

serdar_34_54

Üye
i9003 de paket ayrıştırması var dedi..napcaz bende

princepsp

Üye
Bu siteme 2009 da gormustum 2010 dan beri giriyourum oyun almayi simdilik Us ve Uk disindakilere kapattılar yılbası indirimleri ucuz olmcakmis ben micro consolunu ve 4 oyun aldim cunku onceden kartımı girmistim ama bir sistem sayesinde alabilirsiniz yazamiycam adini hem reklama girer hemde onlive fark ederse engeller :D (ömden ata bilirim)

Haa bu arada android marketen de indire bilirsiniz android 2.3 ve armv7 olması lazim tel yakında arm 6 icinde program yapcaklarmıs

necipfazil

Üye
Ben kullanıyorum. Oyunların sürümü piyasanın daha da altında hatta kampanyaya denk gelip daha da ucuza alabiliyorsunuz. Üyelik şart değil ama üye olursanız size paket içindeki 130 küsür oyunu üye olduğunuz süre içinde sınırsız oynamanıza izin veriyor. Ayrıca "Playpack"(Üyeliğin adı bu) üyeleri tüm alışverişlerinde %30 indirime sahip oluyorlar. ben birçok oyun aldım. bağlantım çok iyi değil ttnet ten dolayı ama samimiyetle söylemeliyim ki artık ne ps3 ü ne de xbox ı açıyorum çok fazla... Oyundan oyuna anında geçebiliyorum grafik olarak yeterli seviyede... Her oyunu klavye-mouse ile zaten oynayabiliyorsunuz ama xbox gamepad ile veya dualshock ile bilgisayara bağlayıp gamepad kullanabilirsiniz. Ön yargılı davranmayın geleceğin sistemi bence bu... Ekleyebilirsiniz beni aynı zamanda live ve psn id' m de aynı xNFAx

ninjared

Üye
bende xperia x10 var program çok iyi ama bende kasıyo baska x10 nu olupda deneyen olursa bana performansla ilgili bilgi verebilir mi ?

djberkay

Üye
    Konu Sahibi
bende xperia x10 var program çok iyi ama bende kasıyo baska x10 nu olupda deneyen olursa bana performansla ilgili bilgi verebilir mi ?
Kasma telefonunuzdan değil internet hızınızdan kaynaklanmaktadır.

tommyboy

Üye
nası bi sistem var adamlarda helal olsun.. bence yılın olayı bu valla.. 10 mbit nette bile kasma olayı oluyo arada sırada ama olsun...

princepsp

Üye
uyelik degilki o :D aylık odenen oyun kutupanesiymiş :D 9.99 dolar :D bu arada 16 mbps de ve 8mbps de denedim 16 da sadece 2 pc de (aynı internet) acinca kasma yaptı(torrent kapalı) 8 dede 2 pc actim onda piksel piksel oynadim :P

Deleted.

Üye
ilginç :hmmm

duranyu

Üye
ya kardesım ındırdım ama paket ayrıstırmacı sorunu var dıyo

WebStyle

WebStyle

Üye
Bu program sayesinde güçlü bir server'a bağlanıyor sanırım o makinede oynatıyor oyunları. Ama gerçekten harika birşey..

izanagi

Üye
beyler bir sorum olacak

bende xperia x10i var kurdum çalıştırdım free trial'i seçtim fakat press start button yazıyor ekrana dokunuyorum işlemiyor dokunmatiği kullanarak nasıl oynayacağım bu oyunları denemek istiyorum acaba nasıl oynanıyor dokunmatik ile ama oynayamıyorum ki ..

KayraBey

KayraBey

Üye
Link yenilenene kadar konu :locked2:

Üst Alt