İnanamayacaksınız! Onlive ile Android'te AC Revelations, L.A. Noire, Dirt 3 oynayın!

Sponsorlu Bağlantılar

djberkay

Üye
    Konu Sahibi
İnanamayacaksınız! Onlive ile Android'te AC Revelations, L.A. Noire, Dirt 3 oynayın!
Android'te AC Revelations, L.A. Noire, Dirt 3, Saints Row 3 ve daha fazlasını oynayın!
Onlive telefonunuzun donanımı ne olursa olsun güçlü bir internet bağlantınız varsa bulurt teknolojisi sayesinde bilgisayar grafiğinde bilgisayar oyunları oynamanızı sağlar!
Oyunları 30 dakika boyunca deneyebilir dilediğinizi 3 yada 5 günlük kiralar dilediğinizi satın alır istersenizde aylık 10 USD karşılığı 100'den fazla oyun içeren pakete abone olabilirsiniz!
[video=youtube;Gbt799xIRJk]http://www.youtube.com/watch?v=Gbt799xIRJk[/video]
Benim çektiğim arayüz ve DIRT 3 oynayış resimlerine;
'dan göz atabilirsiniz.

Onlive 1.0

Şehriyar

Şehriyar

Üye
İlginç :hmmm teşekkürler..

abdullah_kck

teşekkürler

Sertug1991

Sertug1991

Üye
eğer gerçekse süper bir şey

yakup_281

yakup_281

Üye
oynuyorsun ama izliyorsun

ayhan2000

ayhan2000

Üye
tesekur bi deneyelim

10-uR BABA

Üye
Oyunun kendisi değil ama ekran görüntüsü iniyor, yani bu şekilde en kötü sisteme sahip bir bilgisayarda, hatta akıllı telefonlar ve tabletlerde bile son çıkmış oyunları oynayabiliyoruz.Ancak gereken bir şey var, o da çok hızlı bir internet.O olmadığı zaman bırakın oyun oynamayı, login bile olamıyoruz :ehe

maxifunk

maxifunk

Üye
Sadece PC ve MAC için var şu an android olanını bulamadım konuda verilen kurulamıyor

duranyu

Üye
saol ılgınc bısey

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Bizzat denedim calisiyor. Super ya :D

PriZm

PriZm

Üye
6 mbit internet yeterlimidir sizce?

abrek45

Üye
gio da calışmıyo nalet olsun :(

djberkay

Üye
    Konu Sahibi
Minimum 2 MBPS yeterli oluyor oynamak için ancak en yüksek kalitede oynamak için önerilen 5 MBPS ve üstü.

eren2ok

eren2ok

Üye
Walla çok iyi.Darksiders,dirt3,lego batman oynadım saol dostum:oke:

duranyu

Üye
ama acılmıyo paket ayrıstırmacı sorunu bısey dıyo bılgınız olsun telefonum: samsung galaxy s gt ı9000

mekremod

Üye
bi bluetooth ps kolu olsa arkham city off

djefsane

djefsane

Üye
bu sistemin gioda çalışması için herşeyimi verebilirdim ...

antking

Üye
oyunlar türkiye üzerinden satın alınamıyor yalnız onu nasıl çözücez

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Bı sistem çoktandır vardı fakat Pc ve Mac içindi kötü sstemliler sistem yenilemeden oyunları oynayabiliyorlae bununla çünkü oynanan oyun sizin cihazınızda değil onlive servler'ında oynanıyor ve size görüntü geliyor. Androide gelmesi güzel birşey. Bu sistem türkiyede olsaydı turkcelle fln işbirliği yapıü buna özel net kampanyaları yapılırdı iyi olurdu. Böyle olmadığı sürece ancak evimizde oynarız, ama yinede o da iyidir.

Üst Alt