Düğün davetiyesi gibi olmuş.....:) Şiddetle katılıyorum.:)
Marchegiani Üye Salih Baba™;1511787' Alıntı: Düğün davetiyesi gibi olmuş..... Genişletmek için tıkla ... Şiddetle katılıyorum.
Salih Baba™;1511787' Alıntı: Düğün davetiyesi gibi olmuş..... Genişletmek için tıkla ... Şiddetle katılıyorum.
Anıl Umut Emekli Yönetici O zaman yakında etiketimiz gelir [Adem,Düğün davetiye](alınma Adem abiiLafım sana değil
Odysseus Üye Konu Sahibi Bilmiyorum valla abicim. 8 kişi bakıyor konuya vay be. Enes ne yazacak acaba
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Adem' Alıntı: Bilmiyorum valla abicim. 8 kişi bakıyor konuya vay be. Enes ne yazacak acaba Genişletmek için tıkla ... baktığım konuların haddi hesabı yok adem abi genelde sizin yorumlarınızı okumak için giriyorum --------------- Ekleme --------------- yahu bu konuya giren kişide neden eklenti indiriyor yazıyorr
Adem' Alıntı: Bilmiyorum valla abicim. 8 kişi bakıyor konuya vay be. Enes ne yazacak acaba Genişletmek için tıkla ... baktığım konuların haddi hesabı yok adem abi genelde sizin yorumlarınızı okumak için giriyorum --------------- Ekleme --------------- yahu bu konuya giren kişide neden eklenti indiriyor yazıyorr
Godfather Üye Salih' Alıntı: Teşekkür ederim, fakat ilk yaptığımda sanırım A&D yazmışım dalgınlıkla, biraz beklettim Genişletmek için tıkla ... salıhe ben bi avatar yap dedım moderatörken bana mor bi inek verdi elime tabi bunu ben demiyorum burcu abla diyor
Salih' Alıntı: Teşekkür ederim, fakat ilk yaptığımda sanırım A&D yazmışım dalgınlıkla, biraz beklettim Genişletmek için tıkla ... salıhe ben bi avatar yap dedım moderatörken bana mor bi inek verdi elime tabi bunu ben demiyorum burcu abla diyor
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye Hayırlı olsun Adem ağabey'im.Salih abide iş varmış.Sizin düğün ne zaman ağabey.(maxicep olarak bi çelenk yollayalım olmazmı?)
Hayırlı olsun Adem ağabey'im.Salih abide iş varmış.Sizin düğün ne zaman ağabey.(maxicep olarak bi çelenk yollayalım olmazmı?)