Eklenmiştir dostlarım ;)
kurt bey Üye ***BlackrosE***' Alıntı: Eklenmiştir dostlarım Genişletmek için tıkla ... yeşili sevmedim ya mavi yapsak onu
***BlackrosE***' Alıntı: Eklenmiştir dostlarım Genişletmek için tıkla ... yeşili sevmedim ya mavi yapsak onu
SelmanTE Üye ya illaki söylemekmi lazım be mustafa hayret bişiiiisn yaaa yarısı sarı yarısı kırmızı olsursa sevinirim...
ya illaki söylemekmi lazım be mustafa hayret bişiiiisn yaaa yarısı sarı yarısı kırmızı olsursa sevinirim...
***BlackrosE*** Üye Konu Sahibi pardon dostum yaw seni de hemen ekliyorum --------------- Ekleme --------------- BB code size value is too big. bu bana yapılır mı ekleyemiyorum yaa
pardon dostum yaw seni de hemen ekliyorum --------------- Ekleme --------------- BB code size value is too big. bu bana yapılır mı ekleyemiyorum yaa
SelmanTE Üye ***BlackrosE***' Alıntı: pardon dostum yaw seni de hemen ekliyorum --------------- Ekleme --------------- BB code size value is too big. bu bana yapılır mı ekleyemiyorum yaa Genişletmek için tıkla ... bu ne yauw mısto; bize gelince mi böyle oldu
***BlackrosE***' Alıntı: pardon dostum yaw seni de hemen ekliyorum --------------- Ekleme --------------- BB code size value is too big. bu bana yapılır mı ekleyemiyorum yaa Genişletmek için tıkla ... bu ne yauw mısto; bize gelince mi böyle oldu
SelmanTE Üye ok ---------------------- sordum boyutu 4 ten büyük olmayacakmış. o yüzden hata veriyomuş ------------------------- hem senin msn niye kapalı bakim ------------------------- off kafam acıdı yau
ok ---------------------- sordum boyutu 4 ten büyük olmayacakmış. o yüzden hata veriyomuş ------------------------- hem senin msn niye kapalı bakim ------------------------- off kafam acıdı yau
Ozan Admin İmzanıza 4 font buyukluğünden fazla yazı ekleyemezsiniz. Yeni Forum kurallarında imza ve avatar kuralları belirlenmisti *Uyarı türkçeleştirildi
İmzanıza 4 font buyukluğünden fazla yazı ekleyemezsiniz. Yeni Forum kurallarında imza ve avatar kuralları belirlenmisti *Uyarı türkçeleştirildi