<div class='quotetop'>(Haberci @ Mar 22 2006, 07:41 AM) [post=302460]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(wingman @ Mar 22 2006, 12:34 AM) [post=302390]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hocam bi ara benim imzam da büyük ebatta olduğu için silinmişti,
ama şimdi bazen görüyorum imzalar bir hayli büyük.
Bu beni baya üzmüştü, Hatta Van kardeşime de özel yazmıştım bu konuyu
Neyse sağlık olsun
[/b][/quote]
İmzası kural dışı olan tek bir üye gösterir misiniz Lütfen? Gerekeni yapalım.Yoksa bizim bilmediğimiz iltimas mı geçiliyor birilerine
Ayrıca spOOgy arkadaşım imza olarak yukarıdaki örnek vermiş olduğun resim kural dışı değildir. Ancak; neden silindiği hakkında bilgimiz yok.Belki ebatlarında bir sorun olmuştur.
Şayet sen hala imzam buydu bu ölçülerde idi diyorsan o zaman biz yöneticiler olarak hata yapmış olabiliriz ve böyle bir durum varsa bilmeyerek ve istemeyerek te olsa gözden kaçma olasılığı vardır (Nitekim biz de insanız ) Özür dileriz İmzanı bu ebatlarda kullanmanda bi sakınca yoktur.Teşekkürler...
[/b][/quote]
Haberci hocam iltimas olduğunu kastedmemiştim, 2. paragrafta dediğin gibi yanlışlık yapılmış olabilir. Zaten silindiği zaman "Kanunun kestiği parmak acımaz" demiştim
Ama insanın özene bezene hazırladığı şeyin yanlışlıkla silinmesi baya üzüyor. Boyutları çok büyük değildi hemen hemen senin imzan kadardı. Tam olarak ölçüsünü hatırlamıyorum ama büyük değildi.
İlgin için sağol