İmzam Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spOOgy

spOOgy

Üye
    Konu Sahibi
İmzam Hakkında
Bu Sitenin Değerli Kullanıcıları ve Modları Bu Sitede Bir Kaç Kez Buna Benzer Konular Okudum Hepsindede Site Yöneticileri Haklıydı.

İlk İmzam Kediydi İmageshack'den Linki Silindiği İçin Ben de İmzamı Değiştirip Şu An Kullanmakt Olduğum Basketbol Ayakkabılarımı İnternetten Resmini Bulup İmzama O Resmi Koydum Dün Siteye Girdiğimde İmzam Silinmiş Yerine Kural Dışı İmza ve Form Kurallarının Linki Koyulmuştu.

Bilmiyorum Ayakkabı Resminin Ne Sakıncası Vardı

Beni Bu Konuda Aydınlatırsanız Sevinirim.

msw

msw

Üye
Bir fikrim yok maalesef çünkü yetkim yok

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
resmin ebatları büyük olduğundan silinmiştir.

Zero

Zero

Üye
Forum kuralları ve imza kuralları linki hazır imzanıza konulmuşken, baştan sona bir okuyun.
Çoğunluk, kısa bir zaman ayırıp okumadığından tekrar tekrar bu tip sorularla karşılaşıyoruz.

İmzanızı kimse keyfi olarak silmez, mutlaka kuraldışı bir durum vardır..

spOOgy

spOOgy

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Zero &#064; Mar 22 2006, 12&#58;25 AM) [post=302384]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Forum kuralları ve imza kuralları linki hazır imzanıza konulmuşken, baştan sona bir okuyun.
Çoğunluk, kısa bir zaman ayırıp okumadığından tekrar tekrar bu tip sorularla karşılaşıyoruz.

İmzanızı kimse keyfi olarak silmez, mutlaka kuraldışı bir durum vardır..
[/b][/quote]

Okumasına Okudum da Gerekli Bir Silinmesini Gerektiren Bir Madde Bulamadım

wingman

wingman

Üye
hocam bi ara benim imzam da büyük ebatta olduğu için silinmişti,
ama şimdi bazen görüyorum imzalar bir hayli büyük.
Bu beni baya üzmüştü, Hatta Van kardeşime de özel yazmıştım bu konuyu
Neyse sağlık olsun

msw

msw

Üye
spOOgy silinen imzanı mesaj olarak buraya koyabilir misin bakalım sorun nerdeymiş

tofy

Üye
muhakkak uymayan bir durum söz konusudur durduk yere hiçbir imza silinmez

spOOgy

spOOgy

Üye
    Konu Sahibi

msw

msw

Üye
Ben herhangi bir sorun göremedim boyutlar ideal

galiba 136 olan pixel yanlış anlaşıldı

Haberci

Haberci

Üye
<div class='quotetop'>(wingman &#064; Mar 22 2006, 12&#58;34 AM) [post=302390]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Neyse sağlık olsun
[/b][/quote]

İmzası kural dışı olan tek bir üye gösterir misiniz Lütfen? Gerekeni yapalım.Yoksa bizim bilmediğimiz iltimas mı geçiliyor birilerine

Ayrıca spOOgy arkadaşım imza olarak yukarıdaki örnek vermiş olduğun resim kural dışı değildir. Ancak; neden silindiği hakkında bilgimiz yok.Belki ebatlarında bir sorun olmuştur.
Şayet sen hala imzam buydu bu ölçülerde idi diyorsan o zaman biz yöneticiler olarak hata yapmış olabiliriz ve böyle bir durum varsa bilmeyerek ve istemeyerek te olsa gözden kaçma olasılığı vardır (Nitekim biz de insanız ) Özür dileriz İmzanı bu ebatlarda kullanmanda bi sakınca yoktur.Teşekkürler...

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; Mar 22 2006, 07&#58;41 AM) [post=302460]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sen hala imzam buydu bu ölçülerde idi diyorsan o zaman biz yöneticiler olarak hata yapmış olabiliriz ve böyle bir durum varsa bilmeyerek ve istemeyerek te olsa gözden kaçma olasılığı vardır (Nitekim biz de insanız ) Özür dileriz İmzanı bu ebatlarda kullanmanda bi sakınca yoktur.Teşekkürler...
[/b][/quote]Tebrik Ederim Necmettin Abi İşte Maxicep AdminLerin Farkı Burda&#39;da ßelli Oluyor..

Not:ßaşka Sİtede İmzam Yüzünden Sınırsız ßan Yemişdim...

wingman

wingman

Üye
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; Mar 22 2006, 07&#58;41 AM) [post=302460]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(wingman &#064; Mar 22 2006, 12&#58;34 AM) [post=302390]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Neyse sağlık olsun
[/b][/quote]

İmzası kural dışı olan tek bir üye gösterir misiniz Lütfen? Gerekeni yapalım.Yoksa bizim bilmediğimiz iltimas mı geçiliyor birilerine

Ayrıca spOOgy arkadaşım imza olarak yukarıdaki örnek vermiş olduğun resim kural dışı değildir. Ancak; neden silindiği hakkında bilgimiz yok.Belki ebatlarında bir sorun olmuştur.
Şayet sen hala imzam buydu bu ölçülerde idi diyorsan o zaman biz yöneticiler olarak hata yapmış olabiliriz ve böyle bir durum varsa bilmeyerek ve istemeyerek te olsa gözden kaçma olasılığı vardır (Nitekim biz de insanız ) Özür dileriz İmzanı bu ebatlarda kullanmanda bi sakınca yoktur.Teşekkürler...
[/b][/quote]

Haberci hocam iltimas olduğunu kastedmemiştim, 2. paragrafta dediğin gibi yanlışlık yapılmış olabilir. Zaten silindiği zaman "Kanunun kestiği parmak acımaz" demiştim

Ama insanın özene bezene hazırladığı şeyin yanlışlıkla silinmesi baya üzüyor. Boyutları çok büyük değildi hemen hemen senin imzan kadardı. Tam olarak ölçüsünü hatırlamıyorum ama büyük değildi.
İlgin için sağol

Haberci

Haberci

Üye
Arkadaşlar imza konusu bizimde hoşumuza gitmeyen ve istemiyerekte olsa editlemek zorunda kaldığımız bir durum olarak hala güncelliğini yitirmiş değil.Bizler istermiyiz ki sizlerin özenle hazırlamış olduğu imzaları editleyelim?Neden böyle tepki alacak bi şeyi yapalım?Sanıyorum arkadaşlar imzalarını yaparken ölçüler gözden kaçıyor.Belirlenen ve yeteri kadar da büyük olduğuna karar verdiğimiz ebatlar aşılınca ve o an içinde üyemizi online bulamayınca diğer üyelere örnek olmaması ve Kurallarımız gereği silmek zrunda kalıyoruz.Tekrar ediyorum ki hiçbir arkadaşım Kurallara uyduğunuz müddetçe ne imzanızı siler ne de bir uyarı alırsınız.Lütfen kurallara uyalım uymayanları uyaralı.Teşekkürler...

RockFord Fosgate

Üye
ben 4 tane ımza deıstırdım artık butun kurallarını ezbere bılıyom:)

wingman

wingman

Üye
aslında doğru söylüyorsun.
gelmiş geçmiş bi olay. Kurcalamamak lazım.
Zannediyorum şimdiki imzam daha güzel olmuş, Avatarımla takım olmuş

gknky

gknky

Üye
benim imza iyi işte tam ideal ve uygun

VoLo

VoLo

Üye
benimde imzam oturana kadar tam 5 kez değiştirmek zorunda kalmıştım.bu barları koymak çok zahmetli bi işti aslında ama en sonunda van_hoijdonk&#39;la papaz olmak üzereyken sorunu çözdük.ayrıca van kardeşime teşekkür ederim.bende rockford gibi kuralları ezberlemiş bulunuyorum.imzam ile ilgili pm&#39;den atılan msjlara da kurallar çerçevesinde nasıl yapmaları gerektiğini anlatıyorum.herkese teşekkürler

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Sade ve kusursuz :kop
U
U
U
U
_U_
V

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt