İmza Müdahaleleri Hk.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
    Konu Sahibi
İmza Müdahaleleri Hk.
Merhaba;

Kuşkusuz ki düzeni sağlamak adına yapılan hareketler, sarfedilen uyarı sözleri, uyarıcı ve bilgilendirici nitelikte konular biz kullanıcıları rahatsız edici bir boyuta ulaştı ise yahut rahatsız edici şekilde gerçekleşir oldu ise ufak/büyük bir sorun var demektir ki üstünü kapatmak bizlere yakışmaz.

Kullanmış olduğum imzamda yüksekliği 150 pikseli geçen bir resim kullanmıştım, kuralların değişmiş olacağını düşünerek göz atmış olsamda insanlık ya gözden kaçmış diyebiliriz..Ve resmin altına ise 5, 6 adet yönlendirme adresi eklemiştim..Tıpkı şu an olduğu gibi...

Kural dışı imza, kaldırılabilir tabii.Her yönetim moderasyon ve müdahalelerini saklı tutma hakkına sahip olup, gerektiği yerde gerekirse sebepsiz bile uygulayabilir.Bunun bilincinde olan bir kullanıcı olarak naçizane bir kaç öneride bulunacağım..

İmzamı silen ve yerin Kural Dışı imza yazan görevliye saygılarımı iletirim şimdiden, yanlış anlamasın fakat hatasını anlasın.MaxiCep en yetkili kişisinden en alt seviye yöneticisine kadar mükemmeli hakediyor.Buna istinaden yanlış yahut hataları uyarmak bizlerin görevidir, tüm samimiyetimle görevimi yerine getiriyorum.

Diyelim ki ben internet ve bilgisayar bilgisinden biraz mahrum bir kişiyim, bir linki imzamdaki haline getirmek için yarım saat uğraşıyorum..Olamaz mı?Olabilir :) Devam edelim..
İmzanız yada avatarınız kurallara aykırı ise önce yöneticiden uyarı mesajı alacaksınız ve uyarıya takiben 1 gün içerisinde düzenlenmemişse forum yöneticileri tarafından gereken düzenleme yapılacaktır.
Böyle bir ifade en yetkili kişinin ağzından çıkmış ise bir güvencedir benim için, imzam kural dışı ise bile emeğim boşa gitmez.Tüm linkler için üç saatimi harcadım nasıl tekrar yaparım silinirse...:islik

Tarafıma uyarı gelmedi, şikayetci değilim.Benim için bu imzayı tekrar oluşturmak 5 dakikadan ibarettir hatta daha azda diyebiliriz..Fakat imzama müdahale eden yönetininin müdahale esnasında yapması gereken şey;

"Kullanıcının imzasında kullandığı tüm ifadelerin bir kopyasını alıp, kullanıcıya özel mesaj yolu ile iletmek, daha sonra ise imzasını silmek" olmalıdır.

Neden mi?
Ben bir linki üç saatte hazırlayabilen bir kullanıcı olabilirim..Bunu unutmayınız.

Saygı ve sevgilerim ile, yönetimsel konulardaki yanlışların düzeltilmesi dileklerim ile.
İyi forumlar, iyi eğlenceler

Ozan

Ozan

Admin
Haklısın ve üzgünüm ancak yukarıdaki alıntı yaptığın mesajı sanırım ben yazmıştım ve onu imza kurallarını belirlediğimiz konuda yazmıştım. İlk zamanlar içindi, tarih atmadıgım için üzgünüm

Güncel Kurallar ( uzun süredir var )
Forum Kuralları - Maxicep.Com

Yönetici, imzanız için sizi uyarabilir yada kural dışı ise derhal müdahale edilir ve kurallar yöneticiler dahil herkes için geçerlidir.

Herkes uzun süredir siteye katılıyor ve kuralları takip etmiş olması gerekiyor diye düşünüyorum güncel olarak + yeni üye olanlar zaten üyelik anlaşmasında bunları kabul ederek üye oluyor sonuc olarak günde 50 üyeye imzanı değiştir diyip 1 gün takibe alacak kadar zaman sarfedecek yönetici yok bu başlı başına bir iş. En başlarda kurallar yeni diye uyarılarla esnek olmaya çalışmıştık

Saygılar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İmzanı ben düzenledim. Ve hemen hemen her üyenin imzası elimden geçi,ti, geçmeye de devam ediyor ki bu da beni imzalara takıntılıymış gibi gösteriyor. :)

Ben hep forum kurallarına göre hareket ettim, zira imza kurallarında ne demiş en yetkili arkadaşımız:
Yönetici, imzanız için sizi uyarabilir yada kural dışı ise derhal müdahale edilir ve kurallar yöneticiler dahil herkes için geçerlidir.

Hoş, bundan sonra önce uyarın diyorsa uyarırız ancak bu uyarıyı da her üyeye önceden yapamayız. Sen mesela, bir giriyorsun bir gidiyorsun .. Ben nerden bileyim senin bir daha ne zaman aktif olacağını? Öyle mi gözüm? :)

Ayrıca, imzalara harcanan emekler önemli ancak harcanacak emek forum kurallarına göre belirlenirse emek boşa gitmez. Eğer boşa giderse bunun sorumlusu biz değil, imzaları hazırlarken forum kurallarını dikkate almayan siz üyelersiniz.

İyi forumlar.

_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar merhaba;

Konuya olan hassasiyetiniz için teşekkür ederim.
Kurallara uymayan kişilere müdahale etmenin yanlış olduğunu asla savunmadım ki her zaman yanınızdayım bu konuda, ihlali yapan kişi ben dahi olsam.İmza müdahalaleri konusunda bir öneride bulundum, ilk mesajımda yeteri kadar açıkladım önerimi.Uygulamazsanız birşey kaybetmezsiniz eminim, fakat şöyle düşünüyorum...

ChavRash' Alıntı:
Ayrıca, imzalara harcanan emekler önemli ancak harcanacak emek forum kurallarına göre belirlenirse emek boşa gitmez. Eğer boşa giderse bunun sorumlusu biz değil, imzaları hazırlarken forum kurallarını dikkate almayan siz üyelersiniz.

İmza kurallarında ilk alıntı yaptığım metni gören bir kişi emeğinin boşa gideceğini kestiremez, daha doğrusu ne olursa olsun nasılsa uyarı alacağım diye düşünebilir.Öyle düşündüm demiyorum tabii, dikkatsizlik benim yapmış olduğum fakat bir karmaşa var ise çözülmesinden yanayım ki var..

Değerli dostum ChavRash;
Önceki imzamı özel mesaj yolu ile bana iletmiş olsaydınız sizin ve maxicep'in hakkında tek söyleceğim, "mükemmelsiniz" olurdu..Maxicep'in her konuda mükeemmele ulaşması için ufacık ama ufacık bi öneriydi sadece.Bir şikayet yahut eleştiri değil, bir dost önerisi..

Tekrar teşekkür eder, eski kurallar ile ilgili açıklamaların kaldırılmasını temenni ederim.

İyi eğlenceler

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
imzalarla ve sorunlu üyelerle....şikayetlerle uğraşmak gerçekten çok zor..400bini aşkın üye var ve benim imzamda enaz 3 kere silindi...hangimizle uğraşsınlar...
edminlerin yerinde olmak istemezdim açıkçası....onları ayakta alkışlıyorum

_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
    Konu Sahibi
imzalarla ve sorunlu üyelerle....şikayetlerle uğraşmak gerçekten çok...400bini aşkın üye var ve benim imzamda enaz 3 kere silindi...hangimizle uğraşsınlar...
edminlerin yerinde olmak istemezdim açıkçası....onları ayakta alkışlıyorum

Merhaba;

Yorumunuz için teşekkürler yalnız yorumunuzdan anladığım kadarıyla "yazılarımı okumamış yahut anlamamışsınız" bu gerçekten üzücü..

Sanıyorsunuz ki ben imzaların silinmesi taraftarı değilim, ortalıkta uygunsuz ve kural dışı imzalar dolaşsın ve müdahale edilmesin istiyorum... Öyle mi?

Lütfen cevap yazacağınız konularda konuyu açan kişinin ne demek istediğini, ne için uğraştığını, neyi yakalamaya çalıştığını anlayınız anlayamıyorsanız tekrar okuyunuz, eğer yine anlayamadıysanız "kardeşim aç şu konuyu biraz daha" diyiniz.Ama amacından farklı yorumlayıp yönetim aleyhine işler yapıyormuş gibi göstermeyiniz konuyu açan kişiyi.

Yöneticileri ayakta alkışlamak için açılan bir konuya hitaben yazdıklarınız için ben sizi alkışlıyorum(!).

İyi eğlenceler

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
Merhaba;

Yorumunuz için teşekkürler yalnız yorumunuzdan anladığım kadarıyla "yazılarımı okumamış yahut anlamamışsınız" bu gerçekten üzücü..

Sanıyorsunuz ki ben imzaların silinmesi taraftarı değilim, ortalıkta uygunsuz ve kural dışı imzalar dolaşsın ve müdahale edilmesin istiyorum... Öyle mi?

Lütfen cevap yazacağınız konularda konuyu açan kişinin ne demek istediğini, ne için uğraştığını, neyi yakalamaya çalıştığını anlayınız anlayamıyorsanız tekrar okuyunuz, eğer yine anlayamadıysanız "kardeşim aç şu konuyu biraz daha" diyiniz.Ama amacından farklı yorumlayıp yönetim aleyhine işler yapıyormuş gibi göstermeyiniz konuyu açan kişiyi.

Yöneticileri ayakta alkışlamak için açılan bir konuya hitaben yazdıklarınız için ben sizi alkışlıyorum(!).

İyi eğlenceler

akıllı kardeşim bende senin söylediklerine ek olarak yazdım onları...
senin yazdıklarının haricinde gördüklerimi...

Ozan

Ozan

Admin
Tekrar merhaba;

Konuya olan hassasiyetiniz için teşekkür ederim.
Kurallara uymayan kişilere müdahale etmenin yanlış olduğunu asla savunmadım ki her zaman yanınızdayım bu konuda, ihlali yapan kişi ben dahi olsam.İmza müdahalaleri konusunda bir öneride bulundum, ilk mesajımda yeteri kadar açıkladım önerimi.Uygulamazsanız birşey kaybetmezsiniz eminim, fakat şöyle düşünüyorum...

İmza kurallarında ilk alıntı yaptığım metni gören bir kişi emeğinin boşa gideceğini kestiremez, daha doğrusu ne olursa olsun nasılsa uyarı alacağım diye düşünebilir.Öyle düşündüm demiyorum tabii, dikkatsizlik benim yapmış olduğum fakat bir karmaşa var ise çözülmesinden yanayım ki var..

Değerli dostum ChavRash;
Önceki imzamı özel mesaj yolu ile bana iletmiş olsaydınız sizin ve maxicep'in hakkında tek söyleceğim, "mükemmelsiniz" olurdu..Maxicep'in her konuda mükeemmele ulaşması için ufacık ama ufacık bi öneriydi sadece.Bir şikayet yahut eleştiri değil, bir dost önerisi..

Tekrar teşekkür eder, eski kurallar ile ilgili açıklamaların kaldırılmasını temenni ederim.

İyi eğlenceler
Sen mükemmeli istiyorsun yani herkese o zaman imzasını değiştirmeden uyarmamız mükemmellik olur diyorsun ancak bu imkanlar dahilinde birşey değil kimse maaşlı firmanın müşteri hizmetleri olmadan bu sekilde her gördüğü yanlısı kisilere bildirecek durumda değil. Önceden ilk imza kuralları uygulama zamanlarında anlayısla karsıladık ve uğraştık yine de zor olsa da uyardık çünkü imza kurallarını duyurmamıza ragmen görmemis olabilirdi ancak 1 yıl olacak dolayısı ile artık oturmustur diye düşünüyoruz .

_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
    Konu Sahibi
Sen mükemmeli istiyorsun yani herkese o zaman imzasını değiştirmeden uyarmamız mükemmellik olur diyorsun

Konunun tartışmaya doğru gittiğini düşünerek, anlaşılmamama bir son vermek istiyorum.
Tekrar ediyorum;

Uyarmanıza gerek yok, müdahale edilsin fakat yapımında uğraş verilmiş olan imzaların bir kopyası alınıp üyeye özel mesaj yolu ile iletilsin.İmzasını değiştirmek istediğiniz zaman zaten tüm imzasını görüyorsunuz öyle değil mi? Özel mesajı gönderdikten sonra silin gitsin, nasılsa üye emekle hazırladığı imzasını özel mesaj kutusunda görecektir.Bu ilgidir ;) Maaşlı eleman yahut birşey yapmaya gerek yok ki çokta zahmetli bir iş olduğunu sanmıyorum.Kopyala yapıştır, hazır bir metin örneğin "İmzanız kural dışı olduğundan dolayı değiştirilmiştir.Eski imzanızın içeriği aşağıdadır.Lütfen kurallar dahilinde düzenleyip öyle kullanınız."

Sizce hoş olmaz mı? Uyarın takip edin demiyorum bu zor elbette..

Ben sizleri anladım, sizler de beni anlayın :)

Madem uyarmamızdan yanaydınız neden ilk başta uyarı verilir gibi bir alıntıyı paylaştınız diyebilirsiniz.Bunu da açıkladım yine açıklayayım, bir üye benim gördüğüm alıntıyı görebilir ve emeğinin boşa gitmeyeceğini "uyarı alabileceğini" düşünüp tedbirsiz davranabilir.Buna çözüm ise eski kuralları ifade eden cümlelerin ortadan kaldırılmasıdır.

Her neyse, vaktinizi aldım..Ufak bir öneriydi, öyle kalsın yahut afiilli imzalar için uygulansın..Benim için dediğim gibi çok bir önemi yok, imzamı tekrar oluşturabilirim.Ama kullanıcıların memnuniyeti için önerilerim kabul etseniz de etmesenizde aklıma geldikçe devam edecektir.Şüphesiz ki öneriler gelişim içindir :oke:

İyi eğlenceler

Ozan

Ozan

Admin
Haklısın, haksızsın demiyorum ancak siz üye gözüyle bakıyorsunuz burdaki onaya gönderilen saçma sapan konularla uğraşmaktan yöneticilerin sinirleri bile bozulduğu oluyor, bazı üyeler, s60 internet uygulamaları bölümüne n73 yardım konusu açıyor :)

Birde kural dışı imzalar görünce siz düşünün :)

Dediğiniz uygulamayı ben aslında kendim yapıyordum, sitede bir takım üyelerin imzalarını fazla görünce orjinal imzayı gönderiyordum bu biraz yönetici insiyatifinde ve niyetinde olsa da ( yapmayanları yargılayamayız ) bundan sonra rahatsız olduğunuz bu konuda daha dikkatli adım atmaya çalışacağız.

Tşk

_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim..

Herşey daha iyisi için ;)
:maxicep:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Dediğiniz uygulamayı ben aslında kendim yapıyordum, sitede bir takım üyelerin imzalarını fazla görünce orjinal imzayı gönderiyordum bu biraz yönetici insiyatifinde ve niyetinde olsa da ( yapmayanları yargılayamayız ) bundan sonra rahatsız olduğunuz bu konuda daha dikkatli adım atmaya çalışacağız.

Tamam böyle yaparım, bu sorun değil. Sorun olan imzayı düzenlemeden önce üyenin düzeltmesini rica etmekti. Bunu da bekleyemem açıkçası, üye PM'yi okur sallamaz ve biz de unutursak .. Olmazdı bu iş. Neyse, şimdi çözüldü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt