• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

İmpulse NPX-9000 : Dünya'nın En Ucuz Laptop' ı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
İmpulse NPX-9000 : Dünya'nın En Ucuz Laptop' ı
Çin çıkışlı Impulse isimli markanın piyasaya sürdüğü NPX-9000, dizüstü bilgisayarda ucuzluk sınırını zorlarken, performansın ne kadar gözetildiğini düşündürüyor.
Donanımı 400 MHz MIPS işlemci, 7 inçlik analog ekran, 128 MB SDRAM bellek, 1 GB flash disk, SD kart yuvası, bir mini üç de normal boy USB girişi, VGA portu, mikrofon ve kulaklık girişlerinden oluşan cihaz, Linux üzerinde çalışıyor.

"SDRAM bellek" sözcüklerinden önce yazılı olan 128 sayısını gördüğünüzde okumayı bırakmadıysanız, bu donanımda bir gariplik olduğunu farketmişsinizdir. Evet, internet ve LAN bağlantısı kuracak hiçbir parça standart olarak gelmiyor. Bu da, cihazın üç USB portundan en az ikisinin sürekli dolu olması ve veri depolama için SD kartlara bel bağlanması gerektiği anlamına geliyor. Cihazın 130 dolarlık fiyatı ise, sadece en az 50 adet alacak toptancılar için geçerli, yani perakendeciler rakam üstünde kafalarına göre oynayabilir.

Bu haberi "Dünyanın En Ucuz Dizüstü Bilgisayarı" olarak sunulan bu cihaza rastlarsanız dikkatli yaklaşmanız için yapıyoruz. Uyarmadık demeyin.


yahoyt
 


Dampierre

Dampierre

Üye
böyle bir ürünü hayatta almam :oku
 

malcolm_xxx

Üye
ucuz mal alacak kadar zengin deilim be babacan
 

cakalll03

Üye
çinliler yapmış zaten başkası yapsa şaşardım. :)
 
Salihyet

Salihyet

Üye
Fiyatı uygunsa düşünülebilr ;)
 

cep6600

Üye
bune la ekran küçücük o kadar para verirsek 1 haftada bozulur bunlar adı üstünde çin malı :D
 
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
benim telefon bile bundan hızlı.acaba program yüklersek ne olur buna :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt