İmparator net konuştu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
İmparator net konuştu!



[h=2]Terim, “Oyuncularıma açık ve net olarak şunu söylüyorum. Türkiye'de oynadığımız maçların hiçbirinin performansı bu maç için yetmez. Kazanmak için üstüne çıkmalıyız” diye konuştu[/h]
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, M.United ile yapacakları maç öncesi Old Trafford Stadı’nda dün bir basın toplantısı düzenledi. Terim, Manchester United’ın geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde başarısız olmasının kendileri açısından tehlikeli olduğunu belirterek, “Manchester United bana göre Şampiyonlar Ligi’nin en başarılı takımı. Çünkü, hep var, ilk dörtte var, finalde var, çeyrek finalde var. Geçen sene olmamış olabilir ama hep var. Bu bizim açımızdan tehlikeli, daha çok isteyeceklerdir” diye konuştu. Oyuncularına Türkiye’de oynadıkları kupa, lig ve Süper Kupa maçlarındaki performanslarının bu maçta yetmeyeceğini söylediğini dile getiren Terim, “Bunu kendilerine açık ve net şekilde söyledim. Kazanmak için o maçlardaki performanslarının üstüne koymaları gerekir” dedi.

Olaylara da değindi

Havaalanında çıkan arbedeye de değinen Terim, Manchester’da iki polisin öldürüldüğünü otele geldiğinde öğrendiğini ve bu yüzden Manchester polisinin durumunu anlayışla karşılamak gerektiğini kaydetti. Bu arada, arbede sonrasında gözaltına alınan iki taraftarın serbest bırakıldığı bildirildi. Diğer yandan Terim ile birlikte basın toplantısına katılan Melo ve Muslera da maçta ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Devler Ligi’nde ilk maçına çıkacak Muslera heyecanlı olduğunu kaydederken Melo ise, “Ferguson’un benimle ilgili övgü dolu sözlerinden mutlu oldum, keşke Brezilya Teknik Direktörü de böyle düşünseydi. Performansım için tabii ki yüzde yüz diyemem, çünkü yüzde yüz olarak herhalde sadece Messi’yi nitelendirebiliriz” dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt