İmobile.Com.Cn Sitesinden Sertifika Almak ve Uygulamalardaki Sertifika Problemini Çözmek

Sponsorlu Bağlantılar

wixxer

wixxer

Üye
ben 2 gundur bekliorm sertifikam haala gelmedi sorunmu var acaba???

sayokantürk

sayokantürk

Üye
bende bu siteye üye olup sertifika alacağım kardeş anlatımın için teşekkürler

wixxer

wixxer

Üye
tarih tam olarak nerde yasio??

Lyciren

Üye
öh tam 4 gün sonra vercekmiş benim sertifikamı xD acaba imobile dan alana kadar opdadan alırmıyım

necati11

Üye
yukarıda da sorulmuş fakat daha net anlayabilmek için soruyorum birden fazla siteden sertifika alabilirmiyiz alırsak bunun bize bir yararı yada zararı olurmu
ben opda dan istedim almadım bekliyorum fakat buradan da almalımıyım
emeklerinize sağlık çok teşekkürler anlatımlarınız için sağolun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yukarıda da sorulmuş fakat daha net anlayabilmek için soruyorum birden fazla siteden sertifika alabilirmiyiz alırsak bunun bize bir yararı yada zararı olurmu
ben opda dan istedim almadım bekliyorum fakat buradan da almalımıyım
emeklerinize sağlık çok teşekkürler anlatımlarınız için sağolun
kardeş imobile.com un verdiği sertifika 3 yıllık,opda nın verdiği sertifika 3 yıllık,diğer sitenin verdiği (handy) 3 yıllık istediğin siteden alabilirsin..birinden alıp diğerinden almayabilirsin o sana kalmış bişey..yalnız opda dan fazla almayın hatta hiç almayın çünkü her üyenin bir sertifika hakkı var..yok ben farklı adlarla üye olurum derseniz siz bilirsiniz..

erhanilgar

Üye
tam 1 haftadır sertifika bekliyorum.tarih yazıyor fakat yazdığı tarihte girince tam 1 gün sonrası tarih atıyor.1 haftadır böyle.Acaba bi yerde hata mı yaptım????

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tam 1 haftadır sertifika bekliyorum.tarih yazıyor fakat yazdığı tarihte girince tam 1 gün sonrası tarih atıyor.1 haftadır böyle.Acaba bi yerde hata mı yaptım????
yok kardeş bir hata yapmadın bazen yoğunluktan böyle yapıyorlar..ben ilk sertifikamı 10 sn de almıştım sonra 4 gün içinde alabildim..özellikle hafta sonları araya girince gecikiyor..

Dj E1000

Üye
Bende de bu uyariyi verdi"signature algorithm is not supported." siscontents programi.
Suraya ne yaziyim "Private passphrase:"

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
0000 yazabilirsin...

narmi

Üye
Emegine saygi ama yaparsaniz bedava degil çin sitesi kesin telefonu kopyaliyorlardir.

cerdar83

cerdar83

Üye
Her girdiğimde Ertesi Güne ait bir tarih ve saat giriyor

Adım Adım Anlatılırsa Daha İyi Olur Bu Sitedeki Her Sertifika Metodunu Denedim Hiç Bir Siteden Sertifika Alamadım Anlatılanların Hepsini Harfiyen Yaptım Ama Hiçbiri Gösterildiği Gibi Çıkmadı!

Silinen Üye 65309

Silinen Üye 65309

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Her girdiğimde Ertesi Güne ait bir tarih ve saat giriyor

Adım Adım Anlatılırsa Daha İyi Olur Bu Sitedeki Her Sertifika Metodunu Denedim Hiç Bir Siteden Sertifika Alamadım Anlatılanların Hepsini Harfiyen Yaptım Ama Hiçbiri Gösterildiği Gibi Çıkmadı!

Adım adım anlattığımı düşünüyorum, fakat sanırım yeterli olmamış, kusura bakmayın. Daha iyilerini sizden görmek dileğiyle..!

cerdar83

cerdar83

Üye

Ben de Çıkan Ekran Bu Sertifika Onaylı Görünüyor Ama Bahsi Geçen Link Yok Ne Yapmalıyım?
Bütün Butonları Denedim Hep SignTool Programını Yüklüyor...
Sertifikayı Nerden İndiricem?

seminay

Üye
ben başka bir siteden sertifika aldım bu programı genede kullanamazmıyım çünkü herşeyi uyguladım ama telefonda yine sertifika hatası verdi

bladeline

Üye

Ben de Çıkan Ekran Bu Sertifika Onaylı Görünüyor Ama Bahsi Geçen Link Yok Ne Yapmalıyım?
Bütün Butonları Denedim Hep SignTool Programını Yüklüyor...
Sertifikayı Nerden İndiricem?

bendede aynı ekran cıktı bi yardım edin napacaz buradan sonra

--------------- Ekleme ---------------

bi bakın şuraya yaaa hiç ilgilenen yok mu

Üst Alt